Stvarnoj e odlican, a kako stalno iskacu neki novi, ja bih ga zaboravila da nije tebe
Ali u pravu si, vrijedi ponavljanja i usavrsavanja vjezbi
Printable View
Stvarnoj e odlican, a kako stalno iskacu neki novi, ja bih ga zaboravila da nije tebe
Ali u pravu si, vrijedi ponavljanja i usavrsavanja vjezbi
Prijavljujem neke abs vjezbe.
V-hold, leg raises, plank i russian twist.
Napravila sam 5 rundi po 1 minutu.
Sve nesto laganini.
Ali, bitno da sam odvjezbala.
ovako i moji, prošli tjedan uradila ortopan, ko' nema nego jedan karijes i onda otvori i vidi još jedan na zubu do..a na slici se ne vidi...moji se karijesi igraju skrivača...
termin???poroda???LOL
mislim da ću se odsad i ja držat samo tih zuskinih 5min, prevarantica jedna..
našla zshred # 11, svidjele mi se vježbe (simple,po 100 reps), i kao odradit će ga ona, procjenjuje za 12min...i na kraju 26 fucking minuta,riknula sam,evo još mi je lice crveno a ima uru da sam završila....ne mogu vjerovat da tako loše procjenjuje koliko treba, biće to navlakuša...
Skulirana :lool:
Ja bih odma odustala cim vidim broj 100
Uglavnom, biraj tabate i amrapove i bit ces na sigurnom
Skulirana za navlakusu :lol:
Jucer sam se sjetila Kris i narukvice ajme Gospe moja da sam je imala.jucer na sebi potrosnja bi bila ihaaaj...
Prvo brdovitih 11km trcanja, potom Zrinjecac New Orleans festival, rucak kod svekija i za kraj Floraart Bundek.
cijeli dan na nogama povratak doma u 20h. Al bilo je bas lijepo aktivno. :heart:
Sani, vibram za koljena.
Jucer planirala trcanje navecer, ali se stustila kisurina minut nakon sto smo usli u kucu..bili na sajmu cvijeca na bundeku isto. Kad pomislim da nas je takva kisurina i tuča mogla uhvatit na mostu, di se bas nigdje ne mozes sklonit, uh, a mala mi u sjedalici.
Pa sam onda odradila pet rundi:sklekovi, propadanja na stolici, povlacenja na fitness paraleli, jumping lunges. Bas mi je fino leglo.
ZS, skoro kao porod :-)
Cekamo da Spajka javi da li je prosao dan D.
Sto se zuske tice, to je garant navlakusa.
Sumnjam da ne zna procijeniti vremenski, ipak je njoj vjezbanje posao.
Bome te fino namucila.
Nasla sam neke vjezbe na fitness blenderu u kojima nema cucnjeva i ostalih divota koje ne smijem. Tako da cu danas to a kasnije stavim link.
Mozda nekom dobro dodje.
Flopi, gooooo girl!!!
bravo cure za aktivni vikend :)
prijavak jutros workout 6/9, zahtjevno kao i ostalo ali odradivo (bar uz koju modifikaciju)
https://rutube.ru/video/7b001ccaccab...r&pl_id=814566
Flopice, jelena_o ajmoooo sretno i uzivajte!
ja jos osjecam u dubini trbuha laganu upalu od one snage u cetvtrak ne znam jel od mountain climbersa, V-holda ili onih vjez i snage koje sam radila s onom fitness ekipom na Jarunu. Voljela bih znat od cega je jer mi je to valjda 2.put u zivotu da osjecam trbusnjake na taj nacin.
Plitvicanke, sretno danas!!
Mi smo jucer imali tradicionalnu festu kod sogora na vikendici, pa se puno jelo i pilo, a nista vjezbalo.
Valjda cu danas uspjet nesto
Fopi i jelena sretno!!!
Bravo svim vrijednicama!
Ja sam se malo pozelila zuzi.Moram naci taj 5 min sto spominjete u zadnje vrijeme. Ima li ga na linkovima?
Jutros 16 km, bez vode, ludaaa!
Po planu su sad te duljine do rujna odrađene, ostaje mi po 8, 10 i 12 km tjedno, ako mi ne promjeni nesto smrad. J-la dobro si primjetila da imam problem s autoritetima :lool:
Rahela je l ono taj tvoj šogor vrhunski kuha ili sam nešto pobrkala?
Flopi i Jelena još jednom sretno danas! Čekamo vas da se javite.
Muz kuha vrhunski, sogor ima dobre kulinarske ideje koje uglavnom sogorica provodi u djelo
A i sogor je cesto po restoranima gdje skuplja te ideje
Danas rest day. Mm ima SB danas, fino mu je zabiljezila trening.75min sa utezima, 260 sklekova i 220 trbusnjaka u treningu radi. 731kcal. Nije upisala pod hodanje vec pod drugo. Osim tog treninga on je vecinu dana manje aktivan od mene.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Vidim nevrijeme se sprema a mi se jutros iskupali i isuncali na bazenu od 10 do 14h :-)
Yeah...
Da neko ne misli da još trčim, a mi smo sad došli u zg
Lili, šta su vanjski bazeni već otvoreni?
jelena, kako je bilo?
Ja danas svoj PB, 8 km, 5:37.
Zanimljivo da sam neki dan na 5 km krepala, a danas 8 mi uopće nije bilo teško, noge lagane; fizički sam mogla još da mi nije jednostavno - dosadno.
Možda mi treba neki bič tipa endomonda, da me malo potjera.:trci:
ivana s, moj naklon za 16 km. Jel trčiš uz glazbu (ili uvijek tjeraš muža)?:mrgreen:
Joj cure vi ste strasne ivana s za 16km i Dijana za pejs na 8km :klap:
Jelena daj malo dojmova kako je bilo?
Je bazeni otvoreni cak mi ledja pocrvenila :shock: a nisam neka blijedoputa. Htjeli isprobat novi na Sveticama al imaju urnebesno radno vrijeme vikendom ned iza 14h a mi se nabrijali jos ujutro maske disalice plivaljke...i tako zavrsili na Mladosti. Ma skroz dobro bilo.mala preroni manji bazen po sirini a mali uci plivat.
Heba te nikad nisam doma i jos se cudim kako ne stignem pocistit stan evo sad bi mogla al ja cu radije tv i abs-e nikad domacice od mene :lol:
ja sam imala ispunjena dva dana
jucer ipak nisam uspjela i vjezbanje nakon gostiju
zato sam veceras nakon uzivancije na selu, rip't circuit, cijedilo se s mene
jos malo pa gamma
sad cu malo peglati uz seriju i na spavanjac
na Plitvicama atmosfera odlična, provod osličan!
5 km ispod 28 min., to mi je osobni record
posebno mi se svidjelo što je bilo toliko šarenilo generacija
od male djece, čak je jedan tip trčao s bebom u kolicima, veće djece, mladih pomlumaratonaca, staraca :heart:
vrijeme nas je isto polsužilo i sve u svemu ja idem opet!
Bravo flopi!!!! Izvrstan rezultat :sp:
:mrgreen:ajde samo nabrzaka
krenuli smo u subotu jer smo si rezervirali smještaj dole, posjetili Rastoke https://hr.wikipedia.org/wiki/Rastoke i ošli u Baraćevu spilju http://www.baraceve-spilje.hr/ , u subotu su bile dječje trke, i za vrijeme 2. utrke ( 7-8 razred), počelo pljuštati,onda je bila mala stanka, paostatak, većinski poglednici klinci iz Novigrada Posavskog uz pokojeg mještana susjednog sela, više od 98 posto klinaca bilo iz okolice Plitvica i Bosne.
red kiše, red suhog, idemo na psta party šumskim putem, a veaćamo se cestovno-šumskih putem ( klinci po mojoj naredbi uzeli baterije).
nedelja
obećavajuće jutro mada su nagovjestili u vrijeme utrke kišu ( sva sreća da nije padala, jer sam rekla da neću trčat po kiši), budimo se slažemo apartman, jedemo, idemo do starta ( koji je skoro pa da pljuneš do tam, nekih 300-400 metara), obiteljski trening, i priprema za utrke, na nogometnom igralištu mooore rozih majca, po mojoj procjeni najmanje njih 400-500 komada, klinci se zabavljaju s vip nagradnim igrama ( osvojili ih more njih), mi veliki idemo na utrku, izlazak do tepiha s čipovima više od minute, i cijeli prvi km ljudi u rijeka, ne možeš brže, ne možeš nikud, ideš kud te nosi rijeka, oko 2.8 km. sve se razvodni, ali tad počinje i teži dio, strmnina skoro do kraja. Uglavnom bez kiše , trčala cijelo vrijeme, vrijeme0:34:37.86,što i nije nimalo loše, muž i veliki klinac malo bolji od mene ( mada mi je muž reko kak je to moje loše, kad vidim posle da je on skoro 30 min, veli on meni kak mu je ciljano bilo 25 min, a ja njemu da bi i ja htela 24.50, ali ne mogu:mrgreen:). Ostatak dana proveli hodajući svi zajedno po plitvicama nekih 4 sata, bilo par pljuskova u vrijeme obilaska. Umorni ali zadovoljni sretno došli doma, nahranili se i u krevet.
i da na putu prema ulazu 2, sreli jednu polumaratonku malko stariju, koja se tolko trudila, vidlo se da joj je teško.
Bravo Flopice i Jelena!!!
Bravo Flopi i jelena :-D
inače staza koju smo trčali je promjenjena, zadnje sam trčala pred 13 god. tamo u naručju s najvećim, išli smo od ulaza 2, uz Kozjak pa prema ulazu 1, pa na pol puta skrenuli prema ulazu 2., ali tamo definitivno more tih ljudi ne bi moglo proći, i sad je cesta bila prekrcata.
i da Flopice čestitke i tebi
Bravo cure!
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Bravo Flopi na rekordu :-D!
Bravo Jelena, po ovom što pišeš izgeda vam je super bilo :-D!
Summer, Lili sviđaju mi se vaši vikendi.
Kod mene juče ništa, trebao je biti MMX, ali sam ga ostavila za danas. Vikend mi je prošao u vozanju mame u DZ, pospremanju kuće i sl. Mala je juče bila turbo nezgodna i nervozna, pa sam uglavnom imala vježbanje živaca :mrgreen:.
Bravo cure.
moj dan jos nije stigao ali sitno sitno brojim.
samo da vam mahnem i pohvalim sve cure koje vjezbaju :)
flopi bravo za rekord :klap:
bravo diana :klap:
ja ne vjezbam nista, nosim, cistim, piturajen... preksinoc sam do ponoci pituravala jedan zid u crno, onom bojom za sk.plocu, sad cemo sarat po njemu :)
ajde jucer sam plivala malo, to se valjda broji u vjezbanje :)
bravo ptice trkačice, divno vas je čitati!
ja sam sinoć radila summer shred #6, već me boli dupe od njega, a od 5ice imam upalu ovih rtbušnih mišića sa strane,ispod pazuha i čak lopatice, od milijun i jednog side plank leg raise
sad me tek čekaju summer shredovi koje nisam dosad probala
tang :klap: moram isprobat sve te summer shredove
cim sve sredim :)
e da, nisam se pohvalila da je mazin pregled super prosao, za pola godine na iducem pregledu dr. je rekla da ocekuje da mu nece vise trebati naocale :)
summer, jesam ti spominjala na kavi da nesto radi s ocima? ne mogu se sitit :unsure: e pa, ima neku alergiju :eek: to mi ni sekunde nije palo na pamet!
a sad kad razmislim, ja sam mu ''dijagnosticirala'' jacmenac vise puta u zadnja 2-3 mj :roll:
bravo flopica i jelena :)
mene je sinoć opet sve počelo boluckati, ovaj metashred ne može omanuti, svaki put imam lagani muskulfiber, samo se šeće pa je svaki put
neko drugo mjesto :lol:
eto tko želi da ga boli, navalite :tangerina:
jutros sam pilates, odlično 8-)
sutra bome neću stići vježbati, dan mi je od-do u trčanju pa ću preskočiti i vježbanje, mislim da ću ujutro jednu polaganu kavu da pripremim živce
na cjelodnevnu strku :lol:
samo pjevam onu Vlatkinu - kad će taj peeeetaaak :-P
Willow jel ti to pjevaš Vlatku zbog petka ili metka? :lol:
a šta da kažem za svoje trkačice jedne i jedine :-D:
Flopice bravooo za tvoj PB na brdovitom terenu i jako mi je drago da se opet vraćaš
jelena_o baš mi je gušt čitat tvoje doživljaje i super za rezultat, a ti mužu reci da je podbacio jer on je muško a muški bi trebali trčat puno brže od nas žena a ne samo 4 minute :-)
sad čekam da se ivana s i Dijana odvaže na utrke, barem neke kraće, da osjete tu ludu atmosferu, evo već idući vikend je ludnica DM utrka-Bundek, Volim trčanje na nasipu..prijavite se cure rokovi su kratki,neki istječu sutra.
Lili :lol:
ma petak jer je kraj školske godine a time i svih mogućih završnih svečanosti, sanjam ga već :lol:
Tek sad kuzim da sam pomijesala dianu i jelenu o. :roll:
Kad citam s mobitela :roll:
Bravo Jelena za trku :klap:
MB super za mazu :-D!
A otkud sad alergija? I zar se tako manifestuje?
j-la neman pojma, on je inace alergicar al do sada se to nije manifestiralo na ocima. al zbilja su mu vec duze crvene, stalno ih cacka, vrti zjenicama... ja sam to dioptriji pripisala :/