Štrumfet@ opet zajedno čekamo betu!:love:
Ja sam danas dobila 1 blastocistu i 1 morulu na čuvanje. ß 15.03.
Printable View
Štrumfet@ opet zajedno čekamo betu!:love:
Ja sam danas dobila 1 blastocistu i 1 morulu na čuvanje. ß 15.03.
Ima li netko informacije kako će raditi oko Uskrsa?
imat cemo sutra, i mene zanima pa sam odaslala glasnika :lol:
Hehe, budem ja sutra pitala...pa vam javim :)
Strašna sretno!
Eto, uputnica spremna, pa kad zatreba.....vidimo se na brdu :-o :-D
Drage moje vv suputnice eto ja se odvazila jutros i napravila testic. Dobih veliki +. Jupiii
Ljubim vas sve
Cestitam!!!! ~~~~~~~~ za lijepu betu!
pridružujem se čestitkama
Sandy0606 čestitam!!!
Čestitam! :klap:
sandy0606 čstitam od srca!
A svim ostalim curama puno sreće, da čim prije poraste lista predivnih vv beba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lijepe vijesti ovdje :)
sandy0606 čestitam!!!
Ja sam danas bila gore, sve u svemu i nije tako loše. Gužva nije bila. Ipak neidem u klomifenski postupak vec u punu stimulaciju gonalima, po 3 ampule, što mi je do sad i najveca doza. Uz gonale ću uzimat i Siofor. Po dvije tablete dnevno. Od danas ide i Na tetra...
Doktorica me malo isprepadala zbog PCOS i mogućnosti uz jaku stimulaciju, ali u to sam već upućena i od prije. Ono što nebi voljela je to da morao stat s postupkom, ali ipak se nadam da neće do toga doći, s obzirom da do sada nisam imala nikad vise od 3 jajne stanice, pa cak ni uz punu stimulaciju gonalim ili menopurima.
Ono sto je bilo strasno je to da kad sam isla vadit krv gore...prvo mi nije mogla pronaci venu...ubola me u lijevu ruku, ali krv nije išla...ništa, kaze ona ajmo probat u drugu, zalijepi mi onu gazu i flaster i trazi po drugoj, bode....itd...dok na kraju nismo skuzili da je iz ove ruke iz koje nije curila krv doslovno počela šikljat krv...Cijele su mi hlače bile natopljene, čak je bilo i po podu. Slijevalo mi se niz ruku. Užas....
Naravno, uz sve to mi je i pozlilo, i ostatka se baš slabo sjećam. Došao je neki mladjahni medicinski brat po mene i u kolicima me prevezao negdje u sobu. Gdje sam ležala i ležala... I jedva se povratila u žive. :D
Sve skupa je rezultiralo kupovinom novih hlača, jer nikako nisam mogla hodat po Zgu u hlačama do koljena natopljenim krvlju. Užas! A bus sam imala tek oko 2.
I eto me, živa, zadovoljna..... :)
Držte fige da mi jajnici ne "buknu" :)
Strašna držim fige da ispadne super stimulacija, tj da bude super reakcija! A ovo za lab, ne mogu vjerovati, pravi fijasko. Nadam se da si dobro, i da si barem kupila neke lijepe hlače (ajme moram se malo šaliti u ovom crnilu jer ću inače poludjeti). Sretno draga! Javljaj novosti!
A da vidiš tek mene.....One su se sve isprepadale...ja nikako nisam mogla doći k sebi...i onda mi je prošla misao kroz glavu o novim hlačama....i u onom bunilu...dok se ova što mi je vadila krv ispričavala.....ja sam rekla,"ma dajte, nije bed....makar imam razlog da odem kupiti nove hlače" :)
Onda su se smijali.... Vidjela sam da je ženi crnjak, znala je da neidem kuć...to nebi bilo toliko strašno da je tako..sjedneš u auto i dodjes kuc...ali cijela nogavicaaaa......sve se osjetilo po krvi...užas....
:naklon: da mi je znati kak ćeš idući put reagirati kad uđeš u lab...ja bih ušla zelena, iako nemam problema s iglama i vađenjem krvi.
Najbolje odmah četveronoške.... :lol:
Strašna koji crnjak.
Ni ja nisam baš zadovoljna labom gore. U petak vadila u dežurnom labu na I katu rezultat podljev, u ponedjeljak gore na II žena ubola ko da bode nožem. Inače nemam problema sa vađenjem ali ovo je do sad najgore iskustvo (poslje traume gdje sam imala podljev veličine 5x5 cm).
Sutra sam opet gore pa se nadam da neću morati u lab.
hahaha strašna još ćemo početi snimati hororce o mpo :lol: pa ne mogu vjerovati , baš si imala doživljaj :-P sorry, tebi vjerojatno nije bilo do smijeha ..ajd dobro je sve prošlo na kraju :) jel pretjerano pitati jesi li saznala radno vrijeme za Uskrs? :roll:
Ma da...crnjak totalni, a sad se i ja nasmijem na to... :) sta cu...
inace, ja sam pitala...rekli su mi da jos nemaju informaciju, ali da najvjerovatnije rade na Uskrsni ponedjeljak. Al ocito da je jos rano za to :)
a šta ćemo..meni je već tako smiješno koliko mi stvari "idu" od ruke da mogu izabrati da se smijem ili da plačem.. kad je nešto normalno onda sam u šoku :lol: super si ti to podnijela..kao prava dama..prvo se skoro onesvijestila a onda odmah u shopping :mrgreen: i još se sjetila pitati kako rade..svaka čast :naklon:
Eh moram priznat da sam pitala kako rade odmah čim sam došla...ma mislim ja na vas sve :)
Cure, molim ako je koja u posljednje vrijeme radila dijagnostičku histeroskopiju neka mi se javi na PP!! hvala
Slično iskustvo sa vadjenjem krvi na VV. Izredale se njih 3 i nisu nasle venu, onda zvale neku glavnu sestru sa 3.kata i ona izvadila, podljev 2 tjedna.sreća je zima pa imam duge rukave :)
Moja beta 11dnt 2blastice 48. Samo da se podupla u petak. :-* svima
~~~~~~~ za petak! :*
Cestitam tina-julija!!!!!!!
Sandy0606 ~~~~~~~
Drage djevojke,puno vas sve pozdravljam.
Citam vas vec neko vrijeme pa da se konacno i javim.
Mi se spremamo na breg:)
Moze mi netko samo ukratko reci Kako ide kad krene pikanj..dodje Se Treci dan,kad se krece S pikanjem?odmah taj Dan ujutro Ili?
Koliko cesto je potrebno dolaziti na uzv?
Tina i sandy velike cestitke i sretno do kraja