Neee..pretpostavljam da bi mi javili, ne? Ili da zovem? :lol:
Printable View
Neee..pretpostavljam da bi mi javili, ne? Ili da zovem? :lol:
zovi, nikad se ne zna :)
Pa di ste ?
Saljem puno ~~~~~ za uspjeh!
Meni je jutros stekala ova tema.. Nije mi htio postat :ne zna:
Kak ste mi cure jel guzva na humanoj? Kada pocinju GO i do kada im traju? Hocu se uspijet krajem 8og narucit za 9i i predpostavljam da ce bit ludnica s telefonima te dane?
Na "nakon transfera"... :lol:
Koliko se cekaju nalazi tsh, ft4 ako se vadi krv na nuklearnoj u Ri i npr salju ti nalaze kod endo? Ja nisam u Ri pa dok oni to posalju za Ri i nazad prodje 3 tj
Meni su nalazi gotovi za cca 2 tjedna, mogu ti poslati na kućnu adresu poštom samo kupiš markicu i kovertu
Da znsm da salju postom.. Pitam zbog kontrola na koje cu morat svaki mj kad napokon ostanem trudna..
di ste cure???? sve imate produženi vikend , a ovdje takvo zatišje?!!! da li neka zna kakva je praksa kod feta u rijeci dali ako se ne odmrznu prve dvije blastice dali odmah odmrzavaju druge ili treba čekati drugi ciklus????
imale smo vikend :D
neznam za praksu, ali nemoj da te to brine, odmrznuti će se sigurno! Kad krećeš?
poz.
frćka žao mi je što je ovako ispalo, suzi, vatra držim fige. Ako sam koga presločila sorry.
mi danas bili na 2 uzv, sve u redu veliki smo 38mm, trebam vadit krvnu grupu po ne znam koji put pa samo ako netko zna da mi kaže jel to u prizemlju poliklinike lijevo ili ipak negdje drugdje?
Magi7 znam kako ti je ja sam vadila krvnu grupu 4 puta--katastrofa,ja sam vadila prošle godine,na 2katu poliklinike,vrata do labaratorija,ako se nije šta mjenjalo.
Suzy.s ma prezivjet ce prve odmrznute.. Sretnooooo!!!!
Hvala svima! :-*
ja san se već "udomaćila" na humanoj:lol: nadam se sutra zadnja F pa u utorak po eskimiće!!!
Ima li još zainteresiranih za ugodno druženje ;-)
http://forum.roda.hr/threads/77213-R...=1#post2433798
Dvorana Zamet, caffe Galaxy, subota 29.06. od 17 sati.
Pa dobro, gdje je ta istarska beta? Moram na Odbrojavanje? :mrgreen: Idem pogledat...
Ej cure kao sta znate moja beta je jucer bila 966. Na uzv su me narucili tek 22.7. Sta mi treba uputnica ili vrijedi ona koja je tamo? Zaboravih pitati...
Vatra, ne treba ti nova uputnica, ako pitaš za humanu, bar meni nije trebala!
Suzy.s kako je prošlo, kad je transfer?
Vatra ne treba ako nije starija od 6 mj. meni je taman isticao rok kad sam bila na tom zadnjem UZV-u
vatra ja nisam gledala na odbrojavanju, čestitam ti za lijepu betu...čuvaj se i uživaj!!!
vatra86 čestitam na lijepoj beti!!!!!!!!!!
Ajmeee vatra čestitke na lijepoj beti i želim ti školsku trudnocu do kraja <3
cure!!! evo i tu da javim danas prvi dan NT 2 BLASTICA!!! sad treba dočekati 18.07
suzy.s želim ti sreću, a kad su ovako lijepe bete počele neka se nastave nizati
Suzy.s da ti i ovdje zazelim srecu
Moja beta je poduplana i danas je 2022,3.. :-D a sad treba docekati taj prvi uzv.. He he..
Pomoć, danas mi je 3.dan od punkcije, čekamo 5.dan ako će bit transfer, šta sa utrićima, jel ih koristim od danas? Mislim da mi je dr. rekao na punkciji da da, ali neznam koliko, i dali ih pijem ili vag?
Frćka stavljaj ih vaginalno, samo nemoj jutro prije transfera nego uzmi sa sobom pa će ti oni ubacit. Kakvo je stanje na 3. dan koliko ih je oplođenih i kakvi su?
Mi smo uvijek stavljali 3x2
Mislim da u Ri utrići generalno idu vaginalno, 3 puta dnevno po 2 komada.
Onda ću i ja tako, hvala!:-)
Od pet, četri oplođena, jedan 8-stanični, dva 6-stanični, jedan 5-stanični... Zato me malo uhvatila panika, možda sam ipak trebala danas na ET, sad me strah da me u četvrtak ništa ne dočeka...Uh!
Utrogestan 3x2
A zasto nisi danas isla ne et? To je tvoja zelja ili?
Htjela sam dva nazad, a kao je samo jedan 8-st, nisam imala hrabrosti ni srca između dva 6-st birat...Vjerovatno glupo zvuči, ali jutros mi je to bilo logično! Sad više nije!
Naša draga phiphy postaja je jučer mama malene curice!!!
Čestitam od srca tebi i TM i maloj princezi želim toplu dobrodošlicu:-D:-D:-D
Phyphy čestitkeeeeee! Princezo dobrodošla!:heart::-D
Phyphy draga majčice, čestitam od srca, dobro nam došla malena!
phiphy weeee :-D:-D čestitam!!!!!!
Dobro nam došla malena princezice :zaljubljen:
Phyphy!!!! :-D Cestitke na maloj princezi! :-*
Phyphy cestitam :) :)