Inesz, slazem se. Samo sam mislila da neka od vas ima iskustva sa ovim antitijelima, pa da mi kaze kakva je bila njena terapija.
Printable View
Inesz, slazem se. Samo sam mislila da neka od vas ima iskustva sa ovim antitijelima, pa da mi kaze kakva je bila njena terapija.
Evo mene, upravo dobila nalaze..beta je skromnih 965,1, znači ni blizu duploj vrijednosti. još uvijek krvarim tak da polako gubim nadu. slijedeće vađenje je u subotu a do onda strogo mirovanje i nastavak terapije.
fala vam na podršci i dobrim vibrama.......puse velike svima
elen grlim :love2:
Elen a da se mozda nisu primile dvije i na kraju ostala jedna? I to je moguci scenarij, nadam se da je tako...
Nažalost, vraćena mi je samo jedna blastocista...
Elen, ponovi obavezno u subotu, ali kao što cure kažu, visoke su to vrijednosti za biokemijsku - ja se nadam da će ipak sve happy endom završiti:-)
Kleopatra, mary i bubekica, ogrooomne bete želim!
Bubimitka, sve prošlo ok?
Sonja, ja bi jednu ovakvu kao iz tvog avatara, odmah se raznježim kad je vidim:heart:, prekrasna je...
Elena,
voljela bih da je beta viša. Ostaje samo čekati novi nalaz bete... i nadati se.
elen,možda se beta nije pravilno poduplala zbog mogučeg hematoma koji je na određenom mjestu pa smeta..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se sve sredi i da nam u subotu javiš lijepe vijesti!:love2:
Cure,jel sutra ujutro prije vađenja bete normalno stavim utriće ???
kleopatra, ja kad sam isla piskit test, prije toga sam skuzila takav iscjedak, sretno!
elen, sa slijedecom betom ce se sve znati
Bok, evo i ja se pridružujem ovom forumu........
:-)
dupin27 dobrodosla! napisi nam malo o sebi :-)
kleopatra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
elen :kiss:
meni je danas vec 3dpt, vrijeme leti.
Bubi, bome si ti jedina, ili barem rijetka, kojoj u fazi čekanja bete vrijeme leti. Neka se tako i nastavi :mrgreen:
anddu kad si unaprije isplaniram kaj cu radit dok cekam betu. a onda mi se desi da se umorim prebrzo i ne stignem napravit sve kaj sam zamislila za taj dan pa se jos i zalim da nemam dovoljno vremena :lol:
Samo da vas pozdravim i pošaljem misli i vibrice podrške svim čekalicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kod mene ništ novo; ležim, još uvijek krvarim i imam lagane grčeve (ko da moram procuriti al utrići spriječavaju)..
Polako se mirim sa činjenicom da bu ovaj naš pokušaj loše završil pa ako se sutra dogodi čudo... :-)
Fala vam svima na podršci :heart:
cure beta mi je 183.5....neznam uopče što bi napisala više..ja sam u šoku...ajme nemogu vjerovati!!!!!!!!!!!:klap:
kleopatra :-D :-D
kleopatra:-D
Kleopatra supeeer!!!! :-)
Ja znam što bih ti napisala! Čestitam od srca kleopatra. Sad sretno narednih 8 mjeseci!
kleopatra čestitam!!!
elen draga, nadam se pozitivnom ishodu kod tebe. miruj....
bubek vibre do neba i nazad
Kleopatra cestitam :-D
Elen da sutra budu dobre vijesti ~~~~~~~~~~~~~~~~
Da li vas zaboli stomak, ono kao u pms-u? Tek mi je 3dnt, a bas me povremeno zaboli...
Ozana, ako si fet imala u srijedu, danas je 2dpt...
~~~~~~~~~~~~~
Sve mi bi si rado dodale koji dan :-)
Cure moja beta 1.2.....nema riječi
Kleopatra, bravo, sad si nam trudnica!
Nek se lijepo dupla i naraste u jedno :heart:
Elen, držim fige!
Mary :love2:
Ako je tko još imao ovakvu situaciju kao ja neka mi se javi....dva puta za redom ista beta...jel postoji možda problem u meni isto....
Floridita :love2:
kleopatra, čestitam!
mary, grlim, bit će treća sreća!