Petak sam mislila u Petrovoj ili subotu privatno... Da upravo to... Vidjet ćemo
Printable View
Petak sam mislila u Petrovoj ili subotu privatno... Da upravo to... Vidjet ćemo
ana drzim ti fige za dalje da uspije , nase dvije suborke iz Petrove su obje negativno prosle!
Nadam se samo iz razloga što su trodnevni i jako su slabi od početka...
Trudnicama, tužnicama, betočekalicama i svima ostalima šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ok, sad počinjem opet paničarit, nije da smo valjda sve u istoj branši? :o
Sandra, nadam se da si ti bar u prosvjetnoj inspekciji!:lol:
ILina :zaljubljen:
snupi bravo!!! (imas pp)
Frćkice nisam u prosvjetnoj inspekciji :lol:
radim u jednoj školici :lol:
ako je ovo tjedan "prosvjetničara", onda bi ja mogla sačekati s betom do sljedećeg tjedna. možda je sljedeći tjedan val visokih beta za turističke djelatnike :lol:
Onda imamo problem, još kad dodam ove moje koji su prije išli u postupke, ove koje su sad...Auuuuuuu! Nadam se da je slučajnost inače ja idem u prosvjetnu!:lol:
dogovoreno! ;-)
E, drage moje, ja sam u petak na Vuku Vrhovcu da vidim što ćemo ovaj put :lol: kak izgleda da ovo ide, sad bi se mogla početi i nečemu nadati :mrgreen:
O Sandra, super! Držim ti fige, jako!:fige:
Bmaric za betu isto u ponedeljak! Neka sezona turističkih djelatnika počne!;-):fige:
frćka, ode ja sutra po betu, da malo skratim tjedan ovim prosvjetničarima :lol:
Može, pogodi nas sa dobrim rezultatom, znaš kako to volimo!:-D
... vjerojatno ću ja sutra prekinuti niz velikih beta (bar takav osjećaj imam)
bmaric :fige: za veliku betu, neka te osjećaj vara
Frćka :*
Nadam se da se varaš i da ćeš se ugodno iznenadit!:-)
123beba hvala ti! Kako si???
Pa evo još uvijek u komadu... Zadnjih par dana mi je sve puno teže tako da se nadam da ću se uskoro maziti sa svojom curkom... Iako, stalno sam dosta u pogonu, ili nešto radim ili nekud idem pa eto... Sve u svemu super sam! Sutra je termin pa idem čuti sto kaže dr.
Nadam se da će tako vrlo brzo sve cure s ove teme!
A ti svakako javi što kaže dr. A.
Joj, još tako malo :-D prekrasno :zaljubljen:
samo bar malo i odmaraj, ne pretjeruj!!! Javi se sutra ako stigneš :klap: :yes:
Ma evo, danas malo odmaram, malo ribam po kuhinji :) svakako se javim sutra :)
ja nisam prosvjetar , ne uklapam se u vase veselo drustvo, smrc :-)!
Želim ti svu sreću ovoga svijeta i bezbolan porod, jer to će sad stvarno jakooooo brzo :-D
snupi :kiss: naravno da se uklapaš svugdje pa ni ja nisam :nono: uopće prosvjetar! :lol:
Snupi :klap: ti si definitivno prava trudnica, nema više sumnje!!
Ana03 držim fige za dalje...bit će sve ok.
bmaric za sutra, za veliku betu, da nastaviš ovaj pozitivan niz :fige:
nestr. anka za petak :fige:
Meni je danas 11dnt i još :cekam: :cekam:
FRĆKA za najljepši mogući scenarij sutra, za tvoje mrve neka te dočekaju i prime se što čvršće :heart::shykiss:
SARA :heart::shykiss:
Ja nadam se da su se tvoje mrve već uhvatile za tebe!:fige::kiss:
Snupi odlično!! Čestitam!! Baš mi je fora kako o sebi govoriš u trećem licu kad objavljuješ betu :-)
Prosvjetarke i one ostale sretno s betama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Snupi, i za dalje sretno!
Sandra1971, samo ću ti zaželjeti puno puno~~~~~~~~~!
snupi je moje pravo ja i dio je mene vec 20 godina, volim taj nadimak i nadam se da cu ga nositi do kraja zivota!
dobro jutro , evo jedne :coffee: , neš sitno i fino sa doručak, npr griz s čokoladom
za bete danas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
punkcije~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
transfere~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
preglede razno razne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
srčeka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a izgleda da mogu i malo posipati ************************************************** ****
očekuje nas lijepi dan, toplo a nadam se ne prevruće. Gužve su se po gradu smanjile, sladoled paše svima , četvrtak i ne vidim razlog zašto se predvečer nebi sa svojim partnerom/icom uputili u grad malo protegnut noge
poseban pozdrav svim trudnicama po bolnicama :kiss::kiss:
Dobro jutro svima!
Linalena :zaljubljen: hvala na posipanju! Želim svima lijep i sretan dan u svemu!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jutrooooooooooooo! Ja lezim nakon transferaaaa!!! Dvije blastice u meniiiiiiii!!! Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiií!!!:):):)
Super Frcka!!!!! Sad mazi svoje Frćkalice! Bit ce to veselje za 15 dana, a i prije vjerovatno.. ;-)
Netko betu vadi danas, cini mi se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Frcka draga super i sad samo lagano i brzo će proći 14 dana i želim ti od srca da ugledas lijepu betu.
Moj ultrazvuk gotov, endometrij 8, vadila krv, dobila stopericu i sestra će me posli nazvat kad će biti transfer.