Pozdrav,
ja sam nova i upravo tražim informaciju nekoga tko bi mi donjeo neke police iz ikee pa bi molila broj ako može .
navodno postoji neki N koji je skup i bahat pa bi molila broj nekoga drugoga akoje moguće
unaprijed zahvaljujem
hvala
Printable View
Htjela bi naručiti nešto iz Ikee ali cijena je 35eura - vidim da kod Mrava mora biti 150 eura minimalno. Da li netko dostavlja i ove niže iznose? Ili ako netko ovih dana naručuje veću cifru: mogu se prikrpati? :)
bolji ti je neno, on uzima 25 posto i moze i manje iznose. nosi i mrav manje, ali onda naplati jos 200 kn. sto se ne isplati
pada mi napamet da uposlim mužića da dofurava stvari - da si naplati vinjete on bi bio sretan!
on obožava ići u Ikeu, nama je dovezao velike billy ormare za knjige - lijepo spustio sjedala i ubacio - to nije bilo puno preko limita ali je ipak rekao teti na granici da ima za prijaviti - i ona ga pustila!
još joj se žalio da ga je žena poslala po police i da ne smije doći kući bez polica - da ima ženu dijete i puno knjiga ! hihihih
a najsretniji ne bio kad je išao sljedeći puta pa je imao taj veliki merver za pokupiti! mili moj! :heart:
S obzirom da ima jako puno postova ne mogu naći informaciju koju trebam.
Zanima me koliko se plaća Mravu za donošenje stvari iz Ikee (trebamo prijevoz do Zagreba)? Sigurno već piše u nekom postu ali ja nikako da iskopam... Stvari koje bi naručili su u vrijednosti iznad 150 EUR (koliko sam skužila to je bitan podatak), ali ne znam da li im se onda plaća neka fiksna cijena ili neki postotak ili kako to ide? Na stranici od Mrava sam našla samo cjenik po radnim satima, broju radnika i tipu vozila (općenito za selidbe) ali ne znam kako da si iz toga izračunam koliko bi me to došlo? Da li za prijevoz iz Ikee ima neki drugi cjenik? Molim vas prosvijetlite me.
Hvala! :-)
Mene također interesira broj od čovjeka koji doprema stvari u Rijeku...
Hvala :))
Pozdrav!
Ima li neko tko bi podijeli narudzbu za ikeu?
Meni je puno 150 eura...
Moze li broj od covjeka sta donosi iz Ikee,a da nije Neno ili Mrav...hvala
Može li broj od tog Nene??? Zahvaljujem!:)))
Da li netko ima narudžbu za ikeu? Trebam sitnicu od 15 eura.
Možda mi možete poslati broj dostavljača iz Ikee? Hvala puno!
da malo dignemo...
ima li netko narudžbu da se prištekamo za cca 35 EUR-a, a pošto se radi o polici visokoj 2 m ne stane u auto (računajući da se nika ne ide sam :-))...
priključujem se... trebam jednu sitnicu od 15 eura..
Ja sam dva puta narucila od jednog decka koji ima oglas na njuskalu-samo upisete ikea u trazilicu. Nema minimalne narudzbe, a to vas muci koliko vidim.
lea, nemas pM :-/
bok! kupila bih Ikeinu kuhinju, a nisam dovoljno hrabra da odem po nju busom... zanima me da li ispadne jeftinije preko mrava (30% vrijednosti?), privatnih osoba (25% vrijednosti robe), ili Ikeine dostave (ne razumijem, pa ću citirati˝dodatni postotak je 10% od vrijednosti robe minimalno 79 € i maksimalno do 400 € na koji su dodati 180 € i eventualni putni troškovi˝). molim da mi iskusniji pojasne....
ok, izračunala sam da mi je najpovoljnije Ikeinom dostavom...
sada me muči ikeina family kartica, zbog popusta- postoji li netko na rodama koga bih mogla zamoliti da mi ju napravi kada će ići u Ikeu? puno bi mi značilo
Da li Neno i ostali još uvijek dovoze?
Po istim uvjetima?
Ikea dostavlja u Sloveniju ako si na to mislila, jer je Slo u EU pa nema granice ni carine.
mislila sam na dostavu u hrvatskoj, iz Villesse!
http://www.ikea.com/it/it/store/vill...oreInfo_hr#hr5
objašnjenje prijevoza je dolje pod temom "Kako kupovati u robnoj kući IKEA"- dopremanje u HR
Podizem malo ovo.
Je li netko narucivao iz Villesse?
Visibaba, Baby?
Treba mi jedan komad od ravno 79 €, sto je minimalna narudžba, ali bas ne kuzim koliko jos dodje i dostava.
pa poprilično neisplativo 10% od iznosa kupnje + 180 eura..fiju
Nadala sam se da sam krivo razumila ono sto pise na stranicama :).
Definitivno neisplativo...
Bok,
Relativno hitno (najkasnije do kraja 8.mj, a po mogućnosti još u 7. mj) trebam uslugu dostave iz Ikee u Mađarskoj ili Italiji.
Radi se o dječjem krevetu (okvir + podnica + madrac) - dužina kreveta je 165cm, podnica se može zarolati, pa nije problem za transport.
Vidjela sam da na službenim stranicama Ikee u Italiji oglašavaju mogućnost dostave u HR, ali njihovi uvjeti su mi apsolutno nepovoljni, pa se nadam da postoji neka dobra duša koja bi mi to dostavila za neku povoljniju naknadu. 8-)
Željno očekujem ponudu na pp. :-)
Hvala
Prijevoz dogovoren.
Hvala svima
Ooo krasno :), ja se nadam nekom cudu pa da cu se uspit zaletit do Graza.
da, postoji, evo da podijelim sa vama moje frisko iskustvo....neisplativo, doduse, ali nekada nemas drugog izbora, no necemo sad o tome. dakle: kupis robu u ikei i platis 10% vrijednosti za prijevoz + neki postotak na kilometrazu, no max 400 eura, ali ako vrijednost kupovine prelazi neku maksimalnu vrijednost, platis-kao ja, 2 x 400 eura..( u pitanju su bile dvije kuhinje i jos svasta nesto). onda se dogovoris za termin dostave. par dana prije toga, nazvala me firma koja vrsi dostavu za ikeu. potvrdili termin, rekli proslijedit ce stvar spediteru. njihovom, nemas mogucnosti odabira. sutradan me nazvao spediter. faksirala sam mu trazene dokumete. on sve obavio vezano za carinu. dobila mailom racun za carinu, koji mora biti uplacen najkasnije na dan dolaska robe. racun je naravno- pdv i carina, sto je mene izaslo jos dodatnih 30% od vrijednosti robe. plus, naravno-spediterske usluge- u mom slucaju-1000kn! i kamion je dosao, na vrijeme kao dogovoreno, sa utovareno svim sto sam narucila, i sad poslala papire u milano za povrat pdv-a. koji je 20%, ali jos neki postotak zadrzava ikea za sebe...
zakljucak: sve je funkcioniralo po dogovoru. super efikasno, ali nenormalno pre pre pre skupo! ajde vidimo jos da li cu stvarno dobiti taj pdv nazad...ako mozete bilo koju drugu opciju-nemojte kao ja!
Da li je netko naručivao preko ovih: http://www.ikeaprijevoz.com/index.html ?
Molim iskustva, nigdje ne pišu cijene, morat' ću im mail poslati...
Mašnica kad doznas cijene javi pliz :)
evo odgovora: Na iznos vaše narudžbe ide 25% gore za plaćanje carinskih davanja, te merver ostaje kod nas.
Dostava uključena.
Hvala :)