Jos jedna u klubu otvorenih?
Evo sjedim sama u dnevnom i razmisljam o danasnjem pregledu...u 25.sam tjednu..doktorica mi je rekla da joj "se cini da sam uloživa za vrh prsta i da nosim bebu nisko" i dala mi uputnicu za hitni ginekoloski da odem ujutro na pregled pa da oni dole vide sto da radim:da me siju,da mi da lijekove,da me naruci za 10 dana na kontrolu,....cijeli dan sam se trudila ne misliti o tome,...al eto dosla vecer i moji otisli u krevet a ja se bacila na trazilicu....i pronasla vas..i malo sam se umirila citajuci ove poruke........mene zanima kad se radi serklaza jel se to radi ambulantno il moras ostati dan dva u bolnici?Meni se ne stojiiii u bolnici....ovo mi je inace 2.trudnoca i sa mojom Lucijom sam se pocela otvarat u 7.mjesecu trudnoce,pola prsta otvorena da bi se otvarala svaki put po pola prsta ali izgurala sam do termina na kraju ..zato sam i rodila u tri truda......al sad mi je beba nisko,vidim ja to i po stomaku....i po pritisku,em sam nonstop na wc em osjecam pritisak.....pila sam tada Prepar :roll: i ormidol......i svi oni stalno govore o lezanju na lijevi bok.....e mogu vam rec da kad lezim na lijevi bok da me jos vise zateze stomak i dole osjecam ko da mi neko kopa po uscu.....e moj sveti Dujko pomagajjjjjjjjjj...........
P.S. Dosad sam dobila 7 kila....kilo na pocetku i onda po 2 svako 4 tjedna....jel to puno?
PUNO POZDRAVA
jos jedna u klubu otvorenih
Evo opet ja,dosla sam malo sebi i da vam javim novosti....Jutros sam bila na ginekologiji i pregledala me mlada ljubazna doktorica koja mi je rekla da je nalaz puno losiji nego je moja ginekologica mislila...otvorena sam 2/3 clanka oliti 2 prsta i idem danas tokom dana u bolnicu jer imam i trudova i da se ne desi porod :cry: i jako sam tuznaaaaaaaaaaaaaa i zbunjena i molim boga da bude onaj malo bolji scenarij kako mi je rekla;da mi uzmu briseve,smire intravenozno trudove i zashiju te kroz par dana posalju kuci....a ostanem li 'duze ....ja ne znam kako cu to,evo sjedim za stolom,gledam mog dragog i moju princezu i vec mi nedostaju....najradije bi vukla laptop sa sobom ha ha ha pa da budemo in touch al nemam pojma ........ pa da uhvatim ciji signal u bolnici i nakacim se :-) i tako ja danas popodne il uvecer put putujem jer me je doktorica htjela odmah ostaviti a onda mi je rekla da na svoju odgovornost dodjem najkasnije veceras...da nije pametno da prespavam ....... ojooooojjjjjjj najmanje mislim na sebe,mislim na bebu mislim na muza i dijete i mislim na starce koji ce shok dozivit.......uf luda sam luda.......drzte mi fige i nadam se da cu vam se uskoro javiti.........baj baj...