ja sam nezaposlena mama i meni odmah sjedne cijeli iznos, znaći 1663 kn.Citiraj:
malo janje prvotno napisa
Printable View
ja sam nezaposlena mama i meni odmah sjedne cijeli iznos, znaći 1663 kn.Citiraj:
malo janje prvotno napisa
PA NEIDE MI U GLAVU DO 30.8 DOBIVALA SAM S BURZE PA SU MI REKLI NEKA ODEM U JUKICEVU NAPISEM IZJAVU DA MI ONI SVE ISPLACUJU I DA MI DAJU OD 5-9 MJ ZAOSTATKE ALI NISTA OSIM 1200 KN NISAM DOBILA :? :?
Cure šta mislite jel bi mogle danas biti komplikacije. Gori mi pod nogama!
PBZ, komplikacije, još ništa, provjereno ineternet bankarstvom.
U erste također još uvijek ništa :cry: :evil:
Možda još danas sjedne,ali ako ti stvarno gori nazovi u hzzo pa pitaj :love:
komplikacije sjedaju 3-4 dana NAKON porodiljnog i vide se prvo u ZABI pa RBA i PBZ pa ERSTE..dana pospodne bi ih trebale tek vidjeti na racunima, nema mjesta panici
Jednom - porodiljni od 6 mjeseci je ionako zakonska obveza za majku, kada bi ga i htjela ranije prekinuti, morala bi podnijeti zahtjev, tako da si tu mirna do 5 i 1/2 mjeseci starosti djeteta, kad moras odluciti sto ces dalje i ponovno se pojaviti u HZZO-u.Citiraj:
rena7 prvotno napisa
Valjda će komplikacije sutra! :/
Jesu bile naknade za komplikacije u PZB, ako netko zna??? :?
Zaba ništa! :(
Meni ništa u RBA danas. :cekam: Jel nekome stiglo?
ERSTE također ništa :cry:
Očito ni danas neće ništa biti od novčeka :evil:
PBZ, isto ništa.
Lagano štrikam!
jeli netkom sjela porodiljna?
Zaba komplikacije još uvijek ništa! :cry:
Mislim da neće ni danas! :cekam:
Cure pa zar ni danas naknada nije sijela ni u jednoj banci? :/
izgleda da nije!Nemogu vjerovati!
Ma oni nisu normalni!
znam da je za popiii... ali je uobicajeno da komplikacije stizu DO 25.og u mjesecu...znam znam i ja sam tiltala pred kompom ili bankomatom cekajuci ko zedan kisu tu naknadu, ali nije pomagalo...
drzte se :love:
porodiljna stize koji dan ranije a uskoro cete biti mame :love:
Možda sjedne danas :?
U Zabi još ništa :(
Ja se nadam da će danas! Imam majstora koji danaas završava s poslom i treba ga platiti! :(
U PBZ-u još ništa od komplikacija :evil: !
Zaba ništa!
Erste---ništa,pa nemogu vjerovati ovaj mjesec će nam valjda zadnji dan sjesti lova.......
katastrofa.Ja kasnim sa placanjem svega.Biti ce veselo.
RBA danas opet ništ.
Ljudi moji, pa to mi zaista nije jasno, zašto se tako kasno to isplaćuje???!!! O.k. od 20. do idućeg 20. u mj. je mjesec dana, ali na svim f.... računima piše da se plate do npr. 15. u mj.!!! :evil: Pa kaj mi za svoj novac trebamo prositi???!!!
PBZ ništa. Provjeravam svakih sat. :roll:
Zaba 0 bodova!
Mene su već izludili s opomenama. Danas sam upravo ispalila VIP. Pa kasnim nekoliko dana, a ne cijeli mjesec :/Citiraj:
anatom prvotno napisa
Žalosno je to! Živciramo se baš u trudnoći kad bi trebale biti mirne! :/
Citiraj:
silvija222 prvotno napisa
Slazem se.Jedino ne kuzim kako je porodiljni bio u petak a mi ko budale u srijedu nista!
Bas sam razocarana i tuzna.
Potpisujem!!!Citiraj:
anatom prvotno napisa
Ima li nade za nas na bolovanju???!!! 8)
Valjda će biti nešto danas :lol: :DCitiraj:
winnerica prvotno napisa
Ja trebam ovaj mjesec po prvi put dobiti naknadu, zanima me da li redovito kasni svaki mjesec ili se čudo dogodi pa sjedne na vrijeme?
Naknada za čuvanje trudnoće inače u pravilu sjeda od 20 do 25 u mj.Citiraj:
Dabica prvotno napisa
Samo što nas hzzo neki puta iznenadi i uplati ranije ali ima i ovakvih mjeseci gdje ne uplate do zadnjeg dana.
ZABA ni danas ništa...
curke jeli netko nazvao HZZO da pita?