Puse svima :love: .
Mi smo se maškaravali samo u vrtiću, jedva sam našla kostim buba mare u kvartovskom DM-u, zapravo tamo sam kupila ticala i krila, a od nekog mišjeg kostima uzela sam odijelce - crveno-crno, pa mi je pasalo :lol: :mrgreen: . Ako ne naraste previše, dogodine će biti miš...
Žene drage, kako vaša dječica jedu? Ne mislim na količinu nego na "bonton" :roll: ...kod nas je to strašno, A. sjedni s pola guzice na stolcu, stalno se diže, sjeda, premješta, koji put sjedne na koljena...a dok jede (ako išta jede, ali to je druga priča :roll: ) hrane ima u radijusu metra i pol! Najčešće brljavi vilicom po tanjuru, eksperimentira koliko se hrana može približiti rubu da ne ispadne van (naravno da ispadne odmah!), pa onda vidi u, ne znam, gulašu neki sastojak nepoznatog porijekla, pa ga vadi prstima van, pa prinoseći žlicu ustima promaši "ceo fudbal"..., pa ugleda ciklu u posudici i nema strpljenja da joj je dodam nego grabi preko cijelog stola, a naravno da onda lakat umoči u juhu....mislim ono, katastrofa.
Uglavnom gleda kako bi se što prije digla od stola, a najbolje bi bilo kad ništa ne bi ni morala jesti. Prvo što napravi kad sjedne određivanje je "koliko je to - pola" (jer će kakti pojesti samo pola), pa onda uzme žlicu i dijeli duboki tanjur juhe na pola 8) , pa onda pola pirea i mesa mora van.....
:joggler: