:zaljubljen:
Printable View
:zaljubljen:
:D :D :D bravo za pravog dečkića, super napreduje
presladak je :zaljubljen:
puno vam :*
htjela sam te zamolit ako bi mi mogla kad uhvatiš vremena ukratko napisati što sve treba za bolnicu na sv.duhu za mene i za bebicu?!ja sva :?
može i meni pass....da vidim malenoga slatkiša. Hvala
srce malo medeno :zaljubljen:
i ja bi pass. :oops:
Cure :heart: :love:
Kjara, poslala sam ti pp s popisom za rodiliste! :*
Cim stignem, uploadat cu jos Mihaelovih slicica u album! Mis mali, svaki dan nas iznenaduje kako se mijenja i napreduje. :heart:
Hvala za pass....što reći , maleni je savršen, prekrasna bebica :*
Dodala sam nove slicice! Maleni napokon spava, jutros je bio prilicno aktivan...
Enya,fotkice su kao u uvijek predivne! Mihael je :zaljubljen: i napredna beba,a ti si prelijepa,ponosna mama,sva zračiš pozitivnom energijom!
hvala ti puno na pomoći oko popisa :*
a malecki je jednostavno presladak, uživajte svi troje jer ste zaslužili :love:
Evo konačno i mene pred ekranom da ti i ovdje čestitam. Tvom malom slatkišu šaljem veeeeliku pusu -sve ostalo već ima!
iva_luca :* Hvala sto mislite na nas i na moru! Jako me razveselila tvoja cestitka dok sam jos bila u rodilistu! :heart:
Velika :* Luci!
Mi smo jucer prvi put isli malo dalje od Zg - bili smo kod bake u Podravini! :D Cini se da Mihaelu pase boravak u prirodi, jer je danas jako dobar, sad spava i upravo ga gledam i slusam kako sanja... :zaljubljen: Da, da, uzdahne, zacvili, tko zna sto sanjaju bebe... A i nasmijesi se cesto, nadam se da ima lijepe snove!
Danas ima puna 4 tjedna! :heart:
Stavila sam par novih slicica u album Beba, pass je uvijek isti.
Mogu samo zamisliti sreću bake iz Podravine :) ...A ja obožavam nove slikice gdje se vidi da bebač raste :zaljubljen:
ajme kako sam ja čupava bebica... :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen:
predivan cupavko :zaljubljen: :zaljubljen:
Jucer smo bili na prvom sistematskom pregledu. Maleni je sada tezak 4200g, a dug 55cm. :D U 24 dana koliko smo kod kuce dobio je 700g (otpusten iz rodilista sa 3500g)! Izgleda da mu je mamino mlijeko fino... Pedijatrica nas je pohvalila kako dobro napredujemo. Napravila mu je i UZV kukova i ne trebamo siroko povijati, jer su i kukici ok. Mi smo jako ponosni i zadovoljni roditelji, strpljivo je podnosio pregled i uopce nije plakao! :) Refleksi su mu odlicni, dize glavu i drzi rasirene prstice na rukama. Sve u svemu, Mihael nam sutra navrsava mjesec dana (kako je brzo proslo! :shock: ) i uskoro mozemo mirno otputovati na more!
:D bravo mihael :zaljubljen:
enya, predivan je :zaljubljen:
Bravo za prekrasnog malog čupavca! :zaljubljen:
A tek kad vidi naše lijepo more i "izgušta" se na finom morskom zraku, kako li će tek onda sanjati! ;)
Velika pusa vašoj maloj obitelji!!! :heart: :*
E da, Mihael je PRESLADAK :zaljubljen: :heart:
A posebno mi je lijepa slika "kako se mi volimo" i neka vam uvijek bude tako. :heart: :*
Denny, visibaba, ksena28 :* :love: :heart:
Zelim vam sto prije ovakve male cupavce!
I meni je ta predivna, jer nismo uopce pozirali (slikao nas je MM-ov brat).Citiraj:
Denny prvotno napisa
Prekrasne fotke, prekrasne... :zaljubljen: A ti doslovno sjajiš... :* :love:
Slatkiš mali :zaljubljen: :zaljubljen:
Stvarno je maleni maneken.
Čestitam vam na lijepom napretku (~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se tako nastavi) i uživajte na moru :love:
Ovo mogu samo potpisati.Citiraj:
Shanti prvotno napisa
Lijepo se provedite na moru...i čekamo nove slikice. :love:
:*
draga moja :heart: predivno :heart:
Evo, danas sam dobila profesionalne fotke mog Mihaela :heart: koje je snimila ista fotografica koja me slikala u trudnoci pa sam ih uploadala u album!Citiraj:
Gabi prvotno napisa
Ovo je vise nego predivno :zaljubljen:
Malenom slatkisu saljem :*
Predivno :zaljubljen:
ne znam gdje sam spremila tvoj pass :oops: pliiiiz.....
Mihael :zaljubljen:
Mami :*
Sve su super, ali 77, 80, 81 i 84 :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen:
:* tebi i tvojem sinčiću
Draga, fotke su jako slatke, posebno ona gdje ga ljubis, mali mis tamo ima totalno fora facicu :zaljubljen: !
predivni ste svi zajedno :heart: :love:
kako je to lijepo vidjeti :heart:
a ove profi slike, nemam riječi nego fenomenalno, ja bi sve to razvila, uvećala i izvjesila po cijeloj kući :heart:
enya slikice su predivne! Uživaj u svojoj srećici! :love:
slike su genijalne :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen:
hvala ti na prekrasnim slikicama! :*
Nemam riječi,predivni ste!
Želim vam svu sreču ovog svijeta :heart:
Vau, koje slikice :klap:
Ajme prekrasno :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen: