bubikaM , cijena da muz bude na porodu je i dalje 300 kn + PDV, mi bili sada u 2 mjesecu na tecaju i toliko platili.
Printable View
bubikaM , cijena da muz bude na porodu je i dalje 300 kn + PDV, mi bili sada u 2 mjesecu na tecaju i toliko platili.
hvala na informacijama. super vijesti.
slavica09 ti si sad zadnja bila na pregledu, jel dr.Fara petkom? I u koje vrijeme si dosla? I jesi se prije narucila kod njega tj.kontaktirala ga ili si samo banula u vrijeme kad je u ambulanti?
Vidim da nitko ništa ne piše o dr.Pitneru?
Ja sam rodila prije 7g i sad bi trebala opet kroz 3 mjeseca i bila sam kod njega par puta na pregledu kroz ovu trudnoću, ali s obzirom da više ne živim u Vž totalno nemam pojma kaj se događa u rodilištu i koji doktori sve tamo rade. On mi je bio na prvom porodu (po dogovoru) i s obzirom na to kak je sve išlo je bil čisto ok- moglo je ići i bolje ali je moglo ići i gore. Ima ko kakve informacije?
slavica tnx na pp.
glenda koliko ja znam dr. Pitner je otvorio svoju praksu i vise nije toliko aktivan u rodilistu, iako sam cula da je i dalje shef ginekologije.
ne znam jel imam prave informacije, ali u prosloj trudnoci mi je gineklog preporucio upravo njega i kad sam se krenula raspitivati dobila sam ove informacije. i navodno je kao privatnik jako skup, ali i dobar.
velis da si bila kod njega na pregledu, tako da vjerovatno znas vise od mene.
sto se doktora koji rade u rodilistu tice, malo prokopaj ovu temu, o vise manje svima se pisalo.
tnx bubika to je otprilike kaj i ja znam.
Bila sam kod njega na početku trudnoće pa se o porodu nismo razgovarali, ali nisam bila sigurna da li on još radi u rodilištu ili ne.
Kaj se tiče skupoće pregleda- nije tak puno 350 kn po pregledu- uzv uključen, a ja kak sam paničarka rađe dam malo više love pa da znam da je sve ok, nego da me proganjaju glupe misli. :/
glenda, ja ti hodam dr pitneru, privat. ugl stvari su ti iste ko i prije 7 god, osim sto je postao voditelj cijelog rodilista. znaci i dalje radi tamo, a za porod se mozes dogovorit s njim, isto kao sto si u prosloj trudnoci. a sve ga inace mozes pitati sto te zanima, ako ne mozes doci do njega, nazovi ga telefonski pa ce ti sve objasnit.
hallo, evo samo da vam javim svjeze informacije iz vz. rodilista. Ja sam u utorak 12.04. rodila carskim rezom, spinalnom analgezijom u vz curicu , i odusevljena sam sa svim doktorima, babicama i sestrama na odjelu. Svi su bili jako ljubazni, al najvece pohvale doktroru Fari i svima iz sale za carski jer su mi cijelo vrijeme sve objasnjavali sto se desava i pricali sa mnom o svemu i svacemu da mi sto prije prode vrijeme. Jedini im je problem strasna guzva jer dnevno rodi po 7 i vise zena pa nemaju bas mjesta i smjestaju zene po svim odjelima i prije otpustaju doma, ja sam sa carkim vec bila u petak doma.....
eto ako tko ima kakva pitanja, slobodno pitajte, ovo je ovako na brzinu....
slavica09, čestitam na porodu i aš mi je drago da si svime oduševljena!
Smajlić, primijetila sam da nam je termin sličan (24.9. meni) pa se možda vidimo.
moram pohvaliti dr. Faru. Izniman doktor, ljubazan i njezan. Profesionalan i daje paznje koliko zelis.
Bila sam jucer na pregledu i stvarno se odusevila. Za svaku pohvalu.
Jedino sto me nije odusevila ogromna guzva u trudnickoj ambulanti gdje sam nacula da je i u rodilistu isto tako, i da zene razmjestaju po svim odjelima, pa ako si te (ne) srece bebica nije sa tobom. To me nimalo ne veseli i nadam se da ipak postoji neki nacin da se to sprijeci jer meni osobno to je najbitnije. A imam i jos tri tjedna do termina, pa se nadam da se guzva malo popustiti.
Bubika, u koje vrijeme si dolazila u ambulantu? Ja sam prije dolazila rano ujutro i najčešće se načekala, a neke cure kažu da je bolje dolazit skoro u podne....tak da me baš zanima.
Kaj stvarno su tolike gužve??Citiraj:
i da zene razmjestaju po svim odjelima, pa ako si te (ne) srece bebica nije sa tobom. To me nimalo ne veseli i nadam se da ipak postoji neki nacin da se to sprijeci jer meni osobno to je najbitnije
Ne meni se ne bi sviđalo da nemam potpuni rooming in...nikako!
Daj kad budeš rodila, malo se raspitaj jel planiraju krajem 9. mjeseca imati veliku gužvu:mrgreen:.
smajlic ja dosla u ambulantu u 11.30h. Cekaona puuuuuna. Veli sestra da je tako svaki dan od jutra. Ctg su mi radili u ambulanti hitne, jer bi inace cekala previse.
Prosle zime sam isto u to vrijeme dolazila i cekala maksimalno pol sata. Ocito je neki baby boom. I to su bile samo domace cure, nije bilo nikog od "autsajdera".
Nema problema draga, dok rodim ti se raspitam, a ako imas zelju i rezerviram jednokrevetnu sobu :mrgreen:
To nikako nemoj zaboraviti:lol:.Citiraj:
Nema problema draga, dok rodim ti se raspitam, a ako imas zelju i rezerviram jednokrevetnu sobu :mrgreen:
Za ozbiljno, baš ih budem pitala ako ih netko ne preduhitri (npr bubika), kada obično imaju najveće gužve - tj. u kojim mjesecima se rađa najviše djece....baš me to zanima...
i ja sam čula da su zadnjih mjeseci stalno gužve :unsure:
meni je termin u 12. mj.
Ja rodila 8.4.,rodilište je prepuno, išla sam dan ranije kući i bila odvojena od bebice nekih 6 sati jer nije bilo mjesta na odjelu:(
danchi79 cestitam na bebici :heart:
bas mi je zao sto si bila odvojena od bebice, jedina je prednost to sto si isla ranije doma. ja se nadam da ce se guzva u slijedecih dva-tri tjedna smiriti.
jel postojala ikakava mogucnost da te ne odvoje od bebice? jel mislis da se mogu postaviti tipa to ne dolazi u obzir?
Ja sam tražila da beba bude samnom, ali sestre su bile neumoljive,no donijele su mi je na podoj tako da nisam previše inzistirala...i da, mislim da stav "ne dolazi u obzir" definitivno pali...uglavnom želim puno sreće...
dr jukic ima u nasim lokalnim novinama svoju rubriku di pise o razno raznim ginekoloskim temama.. tako je jednom prilikom spomenuo da je bas najveci baby boom u 9mjesecu, to se obicno poklapa sa proslavom nove godine i pridruzenim blagdanima:yes:, tak je uostalom u vecini rodilista, da je u 9mj najvise rodene djece..
inace me bas zabrinjava ta prebukiranost u nasem rodilistu, do sad nisam cula za taj problem,sve moje prijeteljice koje su do sad rodile nisu se na to zalile. cak su vecina njih bile same po sobama, kaj je to ove godine nemam pojma..
al dobro, ak sam mogla prvi put rodit u privremenom rodilistu na kirurgiji (kad se ovo novo preuredivalo) i izdrzala tam svakakve uvjete onda cu i to..:mrgreen:
2007. sam rodila u 12.mj. i taj dan su imali 4 poroda i kao bilo je to puno za jedan dan. Bila sam u 2-krevetnoj sobi, ali su mi dr. dan ponudili da mogu prijeći u 1-krevetnu. T. sam rodila u 11. mj. 2009. u subotu navečer. Do nedjelje u podne bila sam s jednom ženom koja je tad otpuštena i zatim sama do ponedjeljka pred jutro kad je jedna žena rodila i došla mi s bebicom. Otpuštene smo normalno, tj 3 dan po porodu, u utorak. Mislim da je bilo dosta popunjeno, ali nikakva frka.
meni je termin 19.05. i planirala sam ići roditi u varaždin, no sad se bojim kako će to izgledati ako je takva gužva :roll:
molim vas da mi kažete dali se potrebno najaviti za pregled u trudničkoj ili se samo dođe :-)
hvala!
ja danas bila na pregledu, guzve su jos uvijek. veli sestra da jucer bilo 33 zene na pregledu, prekjucer 27. to sve govori. tu smo negdje sve u terminu.
ja se ipak nadam da ce se malo rascistiti situacija. danas mi se nije cinila neka guzva, doktori su se na veliko nasetavali, tako da ne vjerujem da je na porodima bilo gusto.
otpustaju prije, a bebice su na prvu smjestene u djecju sobicu, ali rade sve da sto prije dodju mami.
ma ja vjerujem da ce se to sve posloziti.
vidako ne moras se najaviti, dodjes sa uputnicom i to je to.
ma i ja kad sam hodala krajem 2006. u trudničku u VŽ, onda su isto bile gužve i sestre su se isto žalile kak nas puno ima i brojke su se kretale od 25-30 žena.
Sad budem pametnija i nebum se dana na preglede u VŽ prije 39. tjedna, jer me moj doc već u 37. slal u VŽ, a ovi se bunili šta me tak rano šalje.
BubikaM, ajde, ništa se ne javljaš...kad ti je točno termin? Da nisi ti već možda rodila?
Ajde, jedva čekam friške informacije kako je u VŽ!
tu sam, tu sam :mrgreen:
bila jucer na pregledu, pocela sam se otvarati, prohodna do u.u.
uglavnom veliko finale je stiglo, jeej.
12. mi je termin. u cetvrtak opet pregled. hodocastim.
i vise nisam kod dr.fare nego kod dr.jukica.
Fara otisao na put :roll:
zaboravila sam pitati jel se na odjelu malo rascistila guzva, dolje u trudnickoj je bilo podnosljivo.
Ajde Bubika, znači sitno brojiš...
pa nek bude sve super, držim fige!
evo danas bio prilog u emisiji Hrvatska uživo o VŽ rodilištu,i primaljama. Ako su tako dobre i ljubazne primalje kao što tvrde u prilogu,onda velilki + za Varaždinsko rodilište. Da i jedno od rijetkih rod.u Hrvatskoj koje prakticira prirodni porođaj! BRAVO!:klap:
Ja sam gledala :-D!
Prekrasan prilog..
Mi smo rodili u Vž-u, pa kad sam vidjela baš tu rađaonu gdje sam bila i sestru koja je bila sa mnom :heart:..
I jutros u Dobro jutro Hrvatska opet prilog o našem rodilištu, a ovaj put je govorila i mlada primalja Bojana Jančec, koja je divna divna divna, iz nje zrači ljubav prema tom pozivu, divna je prema bebicama, baš se vidi da ih voli, meni je ostala u prelijepom sjećanju, sva sam se rastopila kad samm je vidjela :angel::heart:!
joj, jedva čekam da opet dođem tamo...
Bubika, isti ti je termin kao meni s Marom! :zaljubljen: Ajme, ajme, sve me nostalgija lovi, evo već suze krenule... :zaljubljen:
Pa kud je prije prošla godina?! :zaljubljen:
Jelka, ja mislim da budeš i ti svakako još jednom do VŽ!:-)
jel ima tko link na prilog o VŽ rodilištu koji je bio neki dan?
link možeš pogledati na stranici Hrvatska uživo,emisije po zahtjevu s datumom 4.5.
cure , a ima li koja iskustva sa dr. Pitnerom na porodu . Naime , on je moj ginić i hoću da mi bude na porodu ...
bas sam pogledala prilog o vz rodilistu i primaljama od jucer, ma sva sam se najezila. sad se jos sigurnije osjecam i jedva cekam da porod krene.
isto sa prvog poroda imam dobro iskustvo sa primaljama, pomagale su mi i pustale koliko god sam ja htjela. prekrasne su.
sutra imam pregled, drzite fige da sam se jos otvorila i da ubrzo krene :-)
http://www.hrt.hr/?id=enz&tx_ttnews[cat]=370
ewo linka,stvarno je prilog super:-)
@inkaaa ja se idem dogovoriti kroz neka dva tjedna pa ti javim...