Super tiki_a :klap:
Cure, kako se ja znojim to je strasno....po ljeti nema sanse da ispustam mirise, no ovo sada je katastrofa. U kadi sam svakih dva-tri sata. Jel to hormoni izlaze iz mene?
Printable View
Super tiki_a :klap:
Cure, kako se ja znojim to je strasno....po ljeti nema sanse da ispustam mirise, no ovo sada je katastrofa. U kadi sam svakih dva-tri sata. Jel to hormoni izlaze iz mene?
Tikica69, .... svakako se radi o reakciji tvog organizma na novo stanje. I sama znaš koliko se na forumu pisalo o reakcijama, nuspojavama, neke žene ne osjećaju ništa, neke se udebljaju,....a jesi li izmjerila temperaturu? U uputama za Utrogestan piše da temperatura može biti lagano povišena, ali ne baš izrazito...da se znojiš. Pretpostavljam da se radi o prilagođavanju organizma i divljanju hormona ( i hcg-a)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju ß do neba :heart:
Joj, hvala na sažetku tko što čeka. Svima puno ~~~~~~:heart:!!!
I andreim želim dobrodošlicu u klub :)!
vikend zatišje:-), prvo ide pon tiki punkcija, a onda folikulometrije utorak aurora i mimek, ~~~ i čekamo...
Tiki, za jajnu stanicu u ponedjeljak!!! :-D :-D :-D
Mare, Taca je na uzv u ponedjeljak.
Mimek, šta kaže hzzo na dob primjerenu za rađanje?
hzzo me ignorira... ne odgovaraju na mail, ali ponovit ću ga...
Koke ~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
vikki kako si ?
popravni (glede senilnosti): pon tiki punkcija i taca UZV, utorak aurora i mimek folikulometrije..
vikki, nadam se da je bolje i da će do utorka biti još bolje
svima:heart:
Cure, vidim aktivne smo i dalje i to je bas super za nas klub - bez predaje do pobjede :-D
Evo me. Glava me rasturila danas, zbrisala sam s posla, stjerala muške iz kuće i prespavala cijelo poslijepodne (tako je kad izletim iz kuće bez kave, poslije mi više ništa ne može dignuti tlak :mrgreen:). Sad sam ko nova osim što dišem na škrge. Nadam se da će ovo s***** s grlom prestati do sutra navečer da se mogu derati i skakati na Spandau Ballet :dancingfever:
Svima :*
Vikki, znači nisi bila kod doktora (ako nisam nešto pomiješala) ? I meni će noćas san dobro doći... baš sam pokisla koka (doslovce-smočilo me do kože) :mrgreen:
Mimek, kako je kod tebe? Osjećaš se dobro uz klomifen?
I još : ecco la... stigla je moja M...nakon 36-dnevnog ciklusa! Valjda ću sad konačno splasnuti!
Koke... :kiss:
Bila sam jučer, pa me poslala najprije izvaditi krv i CRP jer temp. ne pada (nije ni nešto visoka, no za svaki slučaj), i idem joj opet u ponedjeljak s nalazom. Mislim da ću ovaj mjesec odustati od postupka, iscrpljena sam od ove prehlade ili što god bilo.
A tako. ondak vibrrrrr da nalazi budu u redu! :heart:
Koke noćicu, odoh se naspavati za cijeli tjedan
evo izmililo i sunce, pa i koke odšetale tražiti prijateljice visibabe :-)
baš sam jutros razmišljala naravno potaknta tuđim iskustvima da li ja osjećam neku promjenu od Klomifena ?!?
za sada ne, ali tek ga pijem tri dana, pa možda zato...
šta god da je razlog on radi svoj posao, ja svoj i ne obaziremo se jedno na drugo...
curice, kokice :kiss:
Mimek, nek' on samo radi svoj posao, bolje da je ovako mirno. A visibaba sam se danas nagledala na putu do Zg-a (prolazim kroz šumu...). Ništa od moje punkcije u ponedjeljak. Onaj preveliki lijevi folikul - njega više nema i to je dobro. Ali desni se nije pomaknuo s 11 mm, ostala sam paf. Endo isto tako, bio je 5,5 mm i danas 8. d.c. 5,6 mm, znači isto. O sigurno nije bila jer bi dr. vidio žuto tijelo, a i jako je prerano. Mislila sam da ćemo odustati, ali još jedan uzv u ponedjeljak. Sad mi je drago da sam bila 6.d.c. na uzv jer ne bi znala da je bio jedan vjerojatno cističan folikul. Odem iz klinike i pogledam na kartončić, dr. je i na lijevoj strani zapisao 10 mm :-o .Znači onaj veći je nestao, a pojavio se drugi manji folikul. Živo me interesira uzv u ponedjeljak. Malo sam nervozna i svadljiva; iako sam odustala od stimuliranih, već kalkuliram da onaj zadnji prije ljeta ipak bude menopurski, a takvi su mi bili najbolji.
taca70 kako je prošao uzv?
gričanka se naspavala?
vikki, a možda uskoro budeš k'o nova pa ipak prođe jedan pravi prirodnjak.
mare41 kako je temperatura? Ja ću sada isprobatii jednu lh trakicu...
koke i one mlađe :heart:
tiki_a, pa tek je 8. dc, pa ne moraš baš biti turbo galopirajuća koka... :-) Narast će stvari do ponedjeljka, no problem.... ;-)
koke, svima :*
ste vidjele ovo: http://www.novilist.hr/Vijesti/Novos...-na-pacij.aspx
Ovo kod nas je sve gore i gore :-x
Hvala Su :kiss:
Tiki, baš sam te i htjela pitat zašto ideš samo na prirodnjake. Probaj ti svakako još 1 stimulirani! Pa nek imaš i malo folikula, ali barem ti se neće dogodit da ti koji pukne prije, ili na samoj punkciji. Nego... ako ti bude zgodno, ajd priupitaj svog doktora (ipak je bliži izvoru informacija) je li točna glasina da se razmatra dozvoljavanje zamrzavanja zametaka ženama iznad 40.
AuroraBlu, kad sam bila na menopurima, dobivala sam 2-3 zametka, ali u posljednjem samo 1 zametak. Htjela sam probati prirodnjake i jako mi je dobro krenulo, imala sam ukupno 7 transfera pa mi je računica govorila da je to bolje. Malo mi je već bljak to pikanje iako sam u biti uvijek sve dobro podnosila. Sad se bojim da opet ne spadnem na jedan zametak, a to mi se financijski nikako ne isplati. Onda radije prirodnjaci. Nekako sam sada u filmu da ću tako do ljeta i onda zadnji ljetni nek bude stimulirani. Pitat ću za zamrzavanje...Ti si sutra na 1. uzv? Koji je to d.c.?
Tiki, sve jasno. A jesi vadila amh? Vibram da tvoj folikuli, i desni, i novi lijevi, narastu do ponedjeljka. Meni je u utorak prvi uzv, to će mi biti 8.dc
tikica-69 ona priča na facebooku ti je predivna
nadam se da si ti ta
...
Nekako me ovo uopće nije iznenadilo, pa cijelo vrijeme se sustavno štedi na MPOu.
Uf, tiki_e, tebi baš zakompliciralo. Ali dobro kaže Su, tek je 8.DC, do ponedjeljka će situacija sigurno biti bolja. Samo se ti odmori preko vikenda i ne zamaraj se negativnim mislima (izraz: opusti se više ne rabim :mrgreen: ). Bit će ok!
Nisam se nešto naspavala i ne odmaram, jer mi ne dozvoljava empatija MMa:
jučer sam ja pokisnula do kože, a on se strašno prehladio; ja sam dobila M, a njega sve boli i mrzovoljan je; ako sam ja gladna, on će se dobro najesti,... :roll: i sad glumim med.sestru itd...
Taca je startala, ali mislim da je 1. UZV u ponedjeljak, jel ?
Koke drage ... :love: & :kiss:
I ja sam iskoristila krasno popodne i provela u setnjici....
tiki_a, nemoj se jos obeshrabriti.....cekamo s nestrpljenjem ponedjeljak :love2:
Da, i taca nam je in action...jedva cekam prvi izvjestaj :klap:
Bas nam je veselo u klubu :-D
Ja sam malo poludila od tih hormona kao sto vidite...non-stop sam zbog necega euforicna. Danas me odusevila visibaba ispod stubista :lol:
....... a ja bih rekla da se zapravo ponašaš kao prava trudnica! I sve ti je dozvoljeno :yes:Citiraj:
tikica69 prvotno napisa
gričanka, i moja mimozica oće krepat od virusa:-), ne smijem tračat jer nekad naiđe:-), čuvaj se kiše, meni nije smetala..
tiki, držim ti fige za oba dva:-), a moja temperatura je po propisima, al to više nema značaja...
taca, jel danas 1. dan?
cure, kiss
Ej drage moje, pratim vas brzinski, nisam u zg, uzivam bez MM-a kod svojih.Danas mi je 1.dc a u pn popodne 1.UZV u Mb kada ce mi odrediti stimulaciju.Radujem se kavici u utorak.Svima pusa.
Inače, već jučer sam se ponašala kao da će naredni dan biti ponedjeljak. I danas je meni ponedjeljak. Zato i čekam 1. uzv od tace i provjeravam dal' će AB sutra na uzv. I nisam pod hormonima. Ili je to posljedica od svega.
gričanka, kod vas je sve nekak' mokro :lol:. A mimozice, i kod mene ima jedna...upravo mi je došao iza leđa i češka me po leđima, ali niti malo ga ne zanima što tipkam. Ode on, nezainteresiran za moj dragi forum. Idem u dućan po sladoled ...eto sad mm priča što bi ja trebala tipkati...ALI! ne zanima ga što stvarno pišem...ma mogu ga tračati do mile volje...Da nisam u sredini ciklusa, mislila bi da sam T.
tiki:-), oćemo počet i muškima slati pozdrave:-)? upravo ih šaljem tvom i gričankinom bubanom:-)
Jutros sam sanjala minus na testu....sva sam se zbedirana i u znoju probudila. Al ne zamara to mene, uopce, nikako...... :lol:
Taca, jedva cekam sutra tvoj izvjestaj iz MB.
Aurora, ti odma dalje. Bravo tako treba.
nela, hvala :oops:
Nekako osjecam da ce nam i tiki_a ipak imati dobre vijesti :yes:
Nasim mimozicama kiss za brzo odzravljenje :-*
Ostalim curama ugodna nedjelja i provedite je kvalitetno jer od sutra opet pocinju kise!
tikica_69, hvala, i ja se još uvijek nadam. Još malo i ti ćeš nam s betom na sunce, vjerujem da će biti lijepa T beta.
Sutra ponovo aktivno, taca70, AuroraBlu!
Mimek, kada si nam ti na redu?
gričanka, prije svibnja ništa?
vikki, jel' osjetno bolje? (još navijam za prirodnjak)
Tikica, oduševila me tvoja visibaba :lol:
Vikki, jesi li poderala grlo do kraja na koncertu jučer? 8-)
Taca, sretno sutra na uzv!
Mimek, ima li klomifenskih simptoma? :-) (Gričanka i ja smo imale spešl efekc kad bi zažmirile)
Mare, Tiki, Gričanka... :heart:
Pozdravljam sve koke! :bye:
I prijavljujem da mi je danas 2dc i da od 4dc počinjem sa Klomifenima do 9dc, a onda na UZV. :-) prije AIH-a :-)
Jedino mi mali problem što je 9dc nedjelja kad bi trebala na UZV i ne znam šta sad :zbunj:
M arta, ja bi otisla 7 dc na pregled. Sretno! ;-)
Sa zadovoljstvom prijavljujem da sam ozdravila na koncertu sinoć :mrgreen: prva noć nakon deset dana da me grlo nije probudilo.
Tiki, ipak ništa od prirodnjaka jer bi morala obaviti pp savjetovanje, drugo mišljenje itd. što niti stignem do početka M. niti mi se da sada. Uostalom, idući ću ciklus na VV, to će brzo.
Drage moje, svima puno čarobnih vibrica ~~~~~~~~~~~ :heart:
Hvala tikica_69
Ja sam razmišljala da odem 6dc (četvrtak) jer taj dan moj dr radi na UZV. nekako se bojim da ga u petak možda ne nađem.
m arta, bojim se da ti je 6. dan dosta prerano, nazovi dr-a pa ga pitaj, ja idem 10. dan na uzv i to se dosad pokazalo ok, a koji dan ciklusa si imala ove AIH-ove? navijat ćemo i ~~~
vikki:klap:, sigurno se ni Gibo neće propustit
taca, stiže MB polako, ~~~~
mimek klomifenka nema valunge, i tebi:klap:
aurora pikalica, ima li trbuščića?
hoćemo u utorak kod ćelonje?