Venera jel opet praski postupak?
Printable View
Venera jel opet praski postupak?
Da istina, tu sve nalaze dugo cekamo a više od godinu dana hodamo okolo na kojekave pretrage
pa sam se navikla na cekanje.
Bolje da ih nemas kad nisu uopce ugodne al izgleda da to do sad ni nisu prave mucnine :)
Neznam di sam citala da su mucnine znak zdrave trudnoće :)
A ovo za prehladu, e ja stvarno neznam dal to ima kakve veze sa postupkom.
Sela je idemo ponovno....ako Bog da možda nam se ovaj put posreći! Ti sretnice sigurno uživaš i pazi se sad zasluženo!
Ma ni sama ne znam mislim da je prehlada,najprije grlo pa sad kišem i šmrcam....strah me ako je gripa da ne utječe na mogući transfer!
A citala sam i ja slicno,ali neki opet kazu da to nije istina-i da ima svega.Ali mucnina definitivno je,popne mi se do grla i stoji tu,eto jucer i danas.
Da li je to od bebice ili ne,ne znam,ako nije od bebice-ne znam od ceg bi bilo.
Jos mi se nije izmijenio osjet okusa,jos jedem sve sto i prije i volim sve sto i prije.
Tebi,kao i sebi i svim trudnicama zelim zdravu trudnocu-bez mucnina!
Iz tvojih usta u Božje uši :)
Draga hvala ti...i sretno ti do neba s trudnoćom....i mučnine će brzo proć....baš je to sve slatko i tako gledaj na to i uživaj!
Kad sam ja bila na transferu u cekaoni je bila gospođa koja je kašljala
tak jako da se gušila. Odma nakon mene je išla na transfer i dalje se davila tako
da ocito ništa ne smeta jer joj nebi bio rađen transfer.
Marija hvala ti...ja ne kašljem a valda me i to kihanje i šmrcanje popusti.....ma ne usudim se piti ništa osim Calcija ove šumeće i aspirina........inače pijem estrofem!
C vitamina i vocnog caja...
A svakoj ženi je drugacije. Ja sam odma nakon ležanja dva sata u klinici sjela
u auto i putovala skoro sedam sati stim da sam misla da od toga nebude niš
jer sam samo skakla po sjedalu od Praga do Brna :) Sve ti bude to ok,
jedanput mora biti, samo bez panikea!
Marija gdje ste bili smješeteni .....jeste li dodatno plaćali parking ili je bio u sklopu smještaja?
Mi bi ovaj put trebali kupiti ovaj uređaj za navigaciju,prošli pt smo posudili a sad ne možemo....pa valjda nećemo imat problema oko putovanja!
Nama ti je Mirna rezervirala sobu u Belvedere hotelu. Platili smo 47 eura noćenje s doruckom + 10 eura parking u garaži. Nije nam žao tih 10 eura jer stvarno nemaš brige di ostavit auto, dal ce ga neko ukrast il neznam kaj. Mi da nismo imali navigaciju bili bi izgubljen slućaj makar sam put i nije tolko kompliciran a po Pragu smo pješacili.
Istina Marija bar si bez brige oko auta,mada nije baš jeftino ono po danu po 10 eura nabere se ali što se može.....Po Pragu zbilja auto nema potrebe i mi smo obilazili polako pješaka a do centra smo s tramvajem i super je to,mada bez navigacije u snalaženju Pragom do hotela i natrag iz Praga bili bi i mi izgubljen slučaj.
Marijakr jel se posebno paziš otkad si se vratila i radiš li ili si na bolovanju?
Ja sam ti nezaposlena. Posebno se pazim al ne zato da hocu nego mi nije dobro. Prvi tjedan sam skroz ležala. Jako me je boljel trbuh, križa,baš sam bila nikakva tak da sam se i iznenadila pozitivnom testu. Sad zadnjih par dana sam pocela vozit auto, poberem ves i tako neke sitnice al ne dižem ništa niti ne usisavam. Tu i tamo me još malo zaboli trbuh i muce me mucnine malo al inace sam super.
Da istina nabere se tih troškova al sve se to nekako pokrpa kad drugacije nejde :(
Hvala Marija....oprosti ako sam te ugnjavila.Čuvaj se i da ti bude s blagoslovom sve!
Pozdrav ti!
Kaj bi me ugnjavila, tak nemam kaj radit. Pozdrav i tebi!
Malo sam jucer zvala i pogurala nalaz.
Dobila sam danas rezultat, 17 dan od transfera beta 839, kaj je to dobro?
Sela tvoja je bila za 1000 veća!
kadauna, daj linkaj tu onu tvoju tablicu bete, draga marija, imaš na linku u mom potpisu tu tablicu, aj pliz potraži
Po toj tvojoj tablici je beta ok. Referentne vrijednosti u nalazu su za 4-6 tj. 9.5 - 31795, meni sad ide peti tjedan pa je valjda ok. Idem sutra opet pa ce sve biti jasnije u ponedjeljak.
Nije draga,Marijakr moja treca beta za Prag bila je 877,a cetvrta za UZV je bila 21 dan 1848 il tak nekak.Sjajno ,sjajno.sjajno!!!!Sto reci!Pusa bebici
Ja vadila 4 bete,raspistoljila se ja...pa si se zbunila...Krasna beta!
Vas dvije imate iste bete 17. dan:-), šta taj pfc dobro radi:-), uživajte u trudnoćama:-D, marija, treba te upisati na Odbrojavanju
Marijakr čestitam :-D
Pražanke i Pražani pozdrav!
Ufff tu tvoju od 800 i nešto nisam ni vidla, sad mi je lakše. U ponedjeljak idem na uzv na Sveti duh pa valjda necu više morat vadit drugu betu. Na svetom duhu ultrazvuk rade 21 dan nakon transfera.
Hvala cure!
Lua, jel imate još smrzlića? kad idete opet?
Ej Mare,
nažalost nemamo više smrzlića-imali 6, tri po tri,prve odledili ostao jedan,pa odledili druge tri i ostali dva pa mi vratili sva tri (malo sam zapetljala,ali kužiš me :mrgreen:). Sad više nisam pametna, da li da opet idemo gore sve iz početka ili da probam tu negdje privatno (malo sam gledala Cito)...ne znam...razmišljamo....:roll:
kužim Lua, odjednom ste odradili svih 6- vratili 3, sretno ako ćete na jug!
Marijakr čestitam na beti i sve najbolje!
kika84, kako je? javi nam se:-)
Evo samo da se javim i čestitam praškim trudnicama! Jeeeeeeeeeeee!!!!!! Meni je danas 12 dnt i dobro sam. Nisam podlegla iskušenju i napravila test. Jučer mi je trebala doći vještica, eli eto, još je nema! Betu trebam vaditi za jedno 5 dana, nadam se da će biti velikaaaaaaaaa!
Kako si uspjela tako dugo bez testa, svaka cast!!!
teško, ali samo 8-)!
Ustvari, sviđa mi se osjećaj da sam trudna... ovako duže traje!
Ma sutra ću ga napraviti s prvim jutarnjim urinom, ili bih mogla i popdne danas ;-)!
A neznam, ja sam radila peti dan od transfera popodne pa je bio plus i to baš prava jaka cetica.
Držim ti fige i navijam za veliki plus :)
Andjeo s neba samo hrabro i napravi testic ako hoces-ako ne,cekamo tvoju betu nestrpljivo!!!!!
samo da vas pozdravim!!
cure, počela sam vas voditi na odbrojavanju, pa vas molim da povirite malo tamo, javite nam u kojoj ste fazi i što prije obogatite našu listu trudnica :heart:
Zna li neko kako radi pfc početkom siječnja? Imaju li godišnji?