mislim na tebe i vibram svom snagom~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
mislim na tebe i vibram svom snagom~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
:-)
šaljem ti u mislima puno puno snage, a kad sjedne plaća i nešto konkretno!!!
Drži se Marival!
Drži se Marival! ~~~~~~~~~~~~~
Mislim na tebe i vibram.. ti si jaka žena, pobijedit ćeš ti ovu beštiju - krivu osobu je našla za napasti :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za našu hrabru Marival i njenu pobjedu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Možeš ti to hrabra ženo!
da li je ok ovaj račun koji je gore navela Cocolina, uplatila bih malo parica, a ne bih da sjedna neka fina, kredit, ovrha ....
talia ... rn je ok ... nema ovrhe i otvoren je samo za donacije
blokiran mi je rn gdje primam plaću - tj. sada jad i bijedu od bolovanja i sa molbama i dopisima se bakćem mjesecima ...
hvala svima koje mogu pomoći ... sada mi treba da kupim Zofran lijek koji pomaže da se nuspojave lakše podnose i košta 100 kn jedna tableta po danu :(
renglan koji se dobije na recept još na svu muku teško sjeda na želudac i stvarno ne kužim čemu služi ... umjesto da olakša mučnine on čini tegobe još težima ... tja
Marival često mislim na tebe i molim se da ozdraviš. Ne daj se!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Joj užas. Moja kolegica opet jako teško podnosi zofran, ali sada su joj dali isti lijek od drugog proizviđača, naravno i pod drugim imenom i taj joj je ok(naravno ja ne znam kako se taj zove).
Drži se Marival!!!!
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
Romana, ima nas tu dovoljno da uplatimo svatko (bar) za 1 tabletu :-) !
Tako da - ne brini za to :-) !
Mislim ne tebe, divim se snazi i grlim snažno!!! I verujem, znam, osećam da si pobednik!!!!!!!!!
uslijedio je poziv iz bolnice ... u ponedjeljak ujutro bijela zgrada - poliklinka u podrumu -1 .... tam se javim pa idem na odjel dobiti tablete i nekakav dnevnik koji moram voditi ... danas sam pola dana prespavala ( to mi je nekakav obrambeni mehanizam kad me je frka ) ... nervoza grozna ... dva normabela su me tak smirila ... ufff
propustila sam utakmicu mog vaterpoliste na turniru mali medo ... ali večeras moram dić dupe i ići
Drži se draga moja :love2:
Divim se tvojoj snazi i želim ti puno sreće. :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Draga, moja mama pije Zofran i ok joj je. Kupile smo i ampule pa joj daju i.v. dok prima kemo. Pila ga je i moja prijateljica, njoj je uzrokovao tvrdu stolicu, ali joj je uspješno suzbijao mučnine. Drugoj je, pak, poznanici uzrokovao proljev! Mislim da to ovisi i o kombinaciji kemo i tbl. protiv mučnine. Reglan ne služi baš u te "teže" svrhe, ali ga propisuju. Na recept možeš dobiti Torecan čepiće, nisu baš nešto, ali možda niti nećeš imati tako jake mučnine. Šaljem ti veeeliku pusu!
lijekovi kompletirani ... Tyverb dobila u bolnici, a Xelodu u apoteci ... sutra krećem
... ja se još kompletiram :/
marival, imaš pp
I vibram za uspješnu terapiju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eto luci me podsjetila na gljive - mykosan ... za moju dijagnozu 4000 kn po terapiji uz preporuku od 10 terapija ... 40 000 kn ... ja mislim da oni nisu normalni :roll:
Marival, koliko traje terapija, odnosno koliko ciklusa? Koliko sam shvatila, terapiju piješ, nema ništa i. v.? Jesi nabavila Zofran? Obvezno od 8 mg! Drž se!
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
joj draga moja .... šta da ti kažem ... opet dan dva prije dogovorene kapare odustali su od kupnje ( kao nisu se uspjeli dogovoriti sa kupcem svog stana ... a mene 4 tjedna uvjerava da je to pitanje dana kad će primiti kaparu i nama dati ) ... ovo su već 4. ... uz sve što mi se događa ... da je bilo uspješno bilo bi mi čudno ... :(
Terapija traje 3 mjeseca ... tyverb pijem svaki dan 5 tableta ( konjskih ) ujutro bez prestanka, a xelodu pijem 14 dana svaki dan dvije ujutro i dvije navečer i onda je tjedan dana pauza pa opet dva tjedna ... i tako isto 3 mjeseca
nema ništa i.v. ... nisam nabavila zofran ... prvo da vidim kako ću podnositi i kakve će biti nuspojave
svakih mjesec dana radim krvnu sliku da vide, a svaku nuspojavu moram javiti u bolnicu pa me oni upućuju što i kako
ako netko zna neki prirodni lijek kako bi štitila želudac neka javi
čini mi se lakše pošto nema pikanja i probušenih ... isušenih vena .... ali toliko tableta ( 9 kemo + 5 mojih za tlak ) muka mi je od pomisli kako želudac bude to sve podnosio
ispravak netočnog navoda
Xeloda 2*4 aaaaaa
evo počela sam ... doručkovala pa 5 komada jedne vrste i 4 komada druge + 3 tablete za tlak ... uglavnom tulum u mom trbuhu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: ne daj se, draga marival...
ma možete vi to; ti i tvoj želudac!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Drži se, Marival, draga~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~. U mislima si nam svima:heart:
mislim na tebe! drži se Marival ~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart:~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart: