Ja sam jucer cjeli dan bila u horizontali :-( ujutro mi se opet pojavio krvavi iscjedak, samo ovaj put nisam isla dr.
Danas sam ko nova nemam pojma sta je to bilo, glavno da je sada sve ok.
Printable View
Ja sam jucer cjeli dan bila u horizontali :-( ujutro mi se opet pojavio krvavi iscjedak, samo ovaj put nisam isla dr.
Danas sam ko nova nemam pojma sta je to bilo, glavno da je sada sve ok.
sbonetic nam je rodila u utorak sina i kćer!!!!!!!!!!!!!!! čestitam!!!!!
mi danas na uzv-u sa 33+0 : jedna 2500 druga 2600. hospitalizacija 30.6. a i porod izgleda brzo nakon toga nastave li se ovako buciti
drž se tomislava i miruj
sina i kcer!!!!!!!!!!!!!!! a nosila je 2 sina hahaha!! zakon!!! tko zna ceka li i nas ostale iznenađenje!!!Citiraj:
sbonetic nam je rodila u utorak sina i kćer!!!!!!!!!!!!!!! čestitam!!!!!
cestitamo sbonetic!!
pinky tvoji su stvarno buckasti!!!
cure jeste li razgovarale s doktorima jel idete na carski ili prirodno?
Sbonetic cestitam od srca! Ja sam bila na kontroli bebice su hvala bogu ok jedna jđ teska 580g a druga 470g.Ja bas nisam dobro noga mi je otecena pa sam bila kod vaskularnog hirurga moram nositi carape za vene,urin mi isto nije ok imam dosta bakterija poviseni leukociti pa od sutra radim urinokulture da urolog vidi koja je bakterija u pitanju.Pozdrav Svima
Sbonetic čestitam na bebicama i dobro nam došle!!!!!:sing:
Pinky, bravo za tvoje curke, stvarno super napreduju:klap:, moje po kilaži su u usporedbi s njima prave mišice:zaljubljen:
Ja sam idući tjedan na kontroli, pa ako je sve ok nadam se da sam kod kuće još nekih tjedan dana, a onda u bolnicu. Meni je rečeno da definitivno idem na carski.
Ne znam kako vama, ali meni vrijeme strašno brzo leti, i koliko god ne mogu dočekati da upoznam svoje cure, toliko me nekakva frka hvata kako ću to sve, hoću li ja to znati, ma milion pitanja.....
sbonetic čestitke na princu i princezi :-* :-*
Dobro jutro drage moje,evo ja samo nosim vjesti od naše drage nine1.
Danas ide na carski,javit če mi se kad dođe malo k sebi pa vas obavjestim,kako su mama i njene curice.:zaljubljen:
Pusa svima:heart:
sbonetic čestitke na curi i dečku :-D:-D, jedva čekam izvještaj kako je sve prošlo i kako su bebice
nina1 mislim na vas :heart: da sve prođe u najboljem redu i za najljepši susret sa tvojim curama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za štogod vam treba
:kiss:
evo stigle male princezice od nine1.
mama i curice su dobro,sve prošlo super:zaljubljen::zaljubljen:
čestitke ponosnim roditeljima,i velika pusa curkama
nina cestitamoooooooooooooo :-D:-D
Tibi sad sam vidjela tvoje princeze, nemam riječi.... :zaljubljen::zaljubljen:
Jesi se oporavila? Jel dojiš?
Ljubi cure
Nina, čestitam i tebi i bebicama!!!!!:-D:-D
Kad budeš mogla javi nam detalj, a želim ti što brži oporavak!!!!!
Tibi, avatar je mmmmmmmmmmmmm, bebe su prekrasne:zaljubljen::zaljubljen:
Nina cestitam od srca tebi i tvom muzu,a bebicama VELIKA DOBRODOSLICA!!! Tibi bas su medeni kako im je tamna kosica,preslatki su neka su ti zivi i zdravi!
bravo nina!!!!! čestitam vam na srećicama i jedva čekam da ih vidimo!!!
drage moje otvorila sam čestitanje za Ninu1 na temi http://forum.roda.hr/threads/66164-N...66#post1911466
puse svima :kiss:
TRUDNICE U 2011.g. (termini poroda):yes:
vilenjak - 05.07.2011.
love2me - 05.07.2011.
ninochka28 - 19.07.2011.
pinky - 04.08. 2011.
aneri - 13.08. 2011.
ivanova - 26.08.2011.
blizanac - 14.10. 2011.
fresia - 14.10.2011.
hrabrica29 - 03. 12. 2011.
TOMISLAVA - 11.12.2011.
makica - 16.12. 2011.
arizona311 - 23.12.2011.
ANGEL_26 - 23 .12. 2011.
nata - 28.12.2011.
sumskovoce - 14.01.2012.
MAME U 2011.:
sandric 16.2.
denny 11.4. 2 curice
dragoness 21.4.
Tibi - 23.05. cura i dečko
sbonetic - cura i dečko
nina1 - 20.6. 2 curice
šta nam je sa vilenjak i love?
listu ću točnije tj bolje urediti drugi put
Drage moje
Ipak je bila kolestaza:-( Isti dan sam hospitalizirana, bila otvorena 2 prsta i cerviks nestao. 10 dana su pratili jetrene probe i kako se nalaz povećavao, odlučeno je da idem na inducirani porod. Sve se odvilo jako brzo i prošlo u najboljem redu. 17.6. u 11 33 došla je na svijet P (2690,48) i u 11 43 I (2840,48).Treći dan smo došle doma i uživamo sad.:heart::heart:
Trudimo se dojiti, još malo zapinje ali nadam se da će se i to izregulirati za par dana.
Pozdrav svima i javim se opet kad uhvatim malo vremena:-)
iskrene cestitke od srca!!!!
bas mi je drago da je porod prosao brzo i u redu...
sad uzivajte!!!
love2me čestitam od srca i najljepšu dobrodošlicu želim curama :-D:-D:-D:-D
Love2me čestitam od srca i želim dobrodošlicu bebicama:-D:-D
love, čestitam na mrvama!!!!!
TRUDNICE U 2011.g. (termini poroda):yes:
vilenjak - 05.07.2011.
ninochka28 - 19.07.2011.
pinky - 04.08. 2011.
aneri - 13.08. 2011.
ivanova - 26.08.2011.
blizanac - 14.10. 2011.
fresia - 14.10.2011.
hrabrica29 - 03. 12. 2011.
TOMISLAVA - 11.12.2011.
makica - 16.12. 2011.
arizona311 - 23.12.2011.
ANGEL_26 - 23 .12. 2011.
nata - 28.12.2011.
sumskovoce - 14.01.2012.
MAME U 2011.:
sandric 16.2. 2 dečka
denny 11.4. 2 curice
dragoness 21.4. 2 dečka
Tibi - 23.05. cura i dečko
sbonetic - 14.06. cura i dečko
love2me - 17.06. 2 curice
nina1 - 20.6. 2 curice
Cestitke :zaljubljen::zaljubljen:
čestitamo od :heart::heart: na curkama :zaljubljen::zaljubljen:
Love2me cestitam od srca tebi i tvom muzu,a bebicama VELIKA DOBRODOSLICA!
danas na pregledu, 34+1, jedna beba ima 2900, druga 2750.
hospitalizacija slijedeći tjedan...
Pinky, zar vec :) sretno do najljepseg susreta!
love2me - čestitam od :heart: i velika dobrodošlica curama!
Pinky još malo pa čemo i tebi tako veselo čestitati ;)
Evo da vam se i ja napokon javim došle moje dvije najveće sreće na ovaj svijet 14.06. u 36+6 tt stigao je naš mali dečkić težak 2350g, dug 46 cm, apgar 10/10 i najveće iznenađene curica teška 2040 g, duga 44 cm, apgar 10/10, bebači su super jučer smo stigli kući i sada uživamo!!!!
Pinky kako si znala da sam rodila?
sbonetic :-D Čestitam :-D :-D
sbonetić čestitam, pogotovo me je oduševilo to iznenađenje, jer mi je mix spolova savršena kombinacija.
mislim da je netko na odbrojavanju napisao da si rodila.
Pinky da vidjela sam tko je nije mi bilo jasno kako netko zna na forumu jer se iznenada dogodio hitan carski ali pročulo se brzo....da iznenadio nas je spol, doktor je u 16tt rekao je 90% dva dečka i do kraja se nije vidio spol druge bebice i mi uzeli zdravo za gotovo dva dečka kada ono curica!
Ne znam šta je gora bol carski ili sad upala svih mišića nakon 3 mjeseca mirovanja svaka košćica me boli!!!
A ja tibi cestitam na princezama a ono decko i cura, R sorrry malo su mi hormnoni udarili u glavicu.. A tak su lijepi s dugom kosicom crnom..
Sbonetic predivnooo iznenadenje,Jos te boli od carskog?
Joj ne mogu ni zamisliti jos kako je to kad ta mala dva stvorenja dovedes doma, uzivajte....
Cure, dr. me salje na 3d anomaly scan, da li je koja od vas bila i gdje ??? Ja se ne mogu odluciti da li da idem privatno
ili negdje u bolnicu ???
Pomagajte :mrgreen:
Ivanova ne mog reći da nije bolilo, kada miruješ mene nije bolilo ali kada se treba dignut iz kreveta to je bilo užasno ali ta bol je najgora prva tri dana kasnije je sve lakše, ali kada ti dovedu pinčice zaboraviš na svu bol...sada se super osječam jutros sam usisavala i spremala po stanu a prošlo je 14 dana od carskog.
hospitalizacija će mi biti 7.7. a ne 30.6.!!
sretna sam ko mala beba lol
još 10 dana mamine spize i uživancije doma...
tomislava, ja bi išla u privatnika sa vrhunskim uzv-om.
anomaly scan je uglavnom jedina dijagnostička pretraga koja se radi u blizanačkoj trudnoći i jako je bitno da se kvalitetno sve odradi i izmjeri. mislim da ćeš bolju razinu usluge dobiti u privatnika.
ja cijelu trudnoću vodim u privatnika, u mog mpo liječnika.
250 kn mjesečno za mir duše i spoznaju da me vodi čovjek koji me jako dobro poznaje i koji je vrhunski stručnjak sa super opremom je nula od cifre.
Ninochka28 draga čestitamo od :heart: :heart:
a prinčevima velika dobrodošlica :zaljubljen: :zaljubljen: :-*