Draga luna,ne znam sto odgovoriti na pitanje kako sam...nekad dobro, nekad lose, nekad uzasno...Dani su promjenljivi, a i ja uz njih. Jos uvijek znam plakati ko budala, patim za tim malim prelijepim djecakom. Bas sam jucer bila na jednom djecjem rodjendanu. I kad je taj maleni prosle godine slavio drugi rockas, ja i jos par zena smo bile na pocetku trudnoce i njegova mama je rekla ajme, koliko ce biti bebica na iducem rodjendanu. Tako je i bilo :( bliznici, pa tamo curica, pa opet tamo deckic...samo nas Patrick nije tu. Cijelo vrijeme sam pokusavala prekriti tugu osmijehom, ali sam u biti cijelo vrijeme patila u sebi i razmisljala kako bi bilo da je i on sada tu, bio bi naajljepsa beba ...Jucer mi je prisla jedna zena koja je izgubila svoje kumce u 18.toj godini zivota i rekla je:"Da li te smijem samo jednom snazno zagrliti zbog onog sto si prosla posljednjih mjeseci?" Nisam uspjela a da se ne rasplacem...bila je to jos jedna osoba koja je znala sto znaci gubitak i koja zna da u biti rane nikada nece zacijeliti.Citiraj:
Patik,kako si mi ti?Ja svratim na kratko ali intenzivno pratim sta se desava tako da znas da sam tu.Tvoja trudnoca ce me neizmerno radovati
Jucer dok smo jos bili na toj festici (djecja bolnica je u blizini) culi smo zvuk helikoptera i u takvim situacijama znas da nesto nije dobro. I na kratko smo mm i ja to kratko prokomentirali. Kad smo doli doma, rekao mi je da je upravo procitao da je jedna 4-godisnja djevojcica podlegla od zadobivenih ozljeda, auto ju pregazilo. I da je to bio taj helic koji ju je doveo. Ja sam samo pocela plakati...suza za suzom...jer mogu zamisliti kako pate ti roditelji sada!!! Boze moj, pa zasto? Pa to je vec jedna mala osoba, jedan cvjetic koji je trebao izrasti u nesto prelijepo, Boze zasto :(
A draga luna, sto se tice moje nove trudnoce, borimo se sami sa sobom, da to odgodimo sto duze mozemo. Nismo spremni uopce, niti on niti ja...I jedva cekam da sada pocetkom sedmog krenem raditi, da se okupiram drugim stvarima, jer vidim da fax nije dovoljan. Jedva cekam kad ce proci dovoljno vremena, da mogu reci, e sad sam dobro, sada mogu misliti na drugu bebicu...eto, draga, napisah puno! Nadam se da imas vremena procitati! Kako su tvoji decki? Maleni dobro napreduje? Ljubim te puno pa se citamo ;)