Naravno da formula nije najbolji izbor za dijete. Ali ponekad drugi izbor jednostavno NE POSTOJI
Printable View
Naravno da formula nije najbolji izbor za dijete. Ali ponekad drugi izbor jednostavno NE POSTOJI
Ja mislim da je formula je najbolji izbor za moje dijete, u našim okolnostima (jer sam mu ja mama, a dojila nisam). Ne smatram da bi bolji izbor bio da ga dam nekom drugome zato jer taj ima mlijeka. Ne smatram da je najbolji izbor da majka ne funkcionira zbog dojenja i inoga, ali da dijete ipak prima mlijeko. Smatram da je najbolje ono u čemu mama i dijete funkcioniraju, ta određena, konkretna mama i dijete. Smatram da je ono svaka majka može... isto jedna krilatica, jer to dolazi koji put s prevelikom cijenom. Život nije zbroj najboljih izbora... život je život i dobar je... uglavnom.
Ovo moram potpisati.
Bila sam napisala duži post koji mi je nekud pobjegao, ali u globalu je na tragu ovoga što Ina piše.
Svaka čast Udruzi na zalaganju u propagandi dojenja, ali neki forumaši i pojedini tekstovi postižu samo kontraefekt.
Niti jedna krajnost u konačnici nije dobra.
Ja ne kužim otkud konstatacija da je formula nešto najgore što bi se moglo dati djetetu? Tko je to rekao? :zujim:
Hm... pa... ono... smanjuje inteligenciju i sreću, tj. nisu toliko sretni, ni inteligentni... tko bi to poželio svom djetetu, svi bismo željeli najbolji izbor, ono... sreća i inteligencija su važni.
ha ha haaaa.. ko da je dojenje garancija inteligencije i sreće u životu :lol: da bar je, di bi nam bio kraj..
A tko točno je to rekao - pa autor teksta "Posiši to!". Tekst time emanira. I ne samo u očima ono... "majki koje imaju probleme same sa sobom zato jer nisu dojile" pa imaju iskrivljenu percepciju jer im je to emotivno i ne prerađeno pitanje... "kao što svi znamo".
Ne kužimo se.. ti drugačije gledaš na taj tekst nego ja. I ok, vjerojatno ga nikad nećemo gledati istim očima i to je u redu. Svi smo drugačiji.
Iako sam velika pobornica relativizma, ipak nije sve u relativizmu, ali mislim da je poruka obostrano primljena, pa nastavljamo respectfully udaljene dalje.
respect :)