Destiny child prvotno napisa
Imam nekoliko pitanja vezano uz potpomognutu na VV, nova sam i još se ne snalazim najbolje u svemu ovome.
Vidjela sam da su neke cure napisale da se može odabrati kod kojeg dr. će se ići u postupak. Kako? Da li je kod narudžbe za pregled dovoljno samo reći da se želim naručitiza pregled kod određenog dr. ili ima neka procedura? Šta kada se promijeni doktor, da li s novim nastavljamo tamo gdje smo stali sa starim ili moramo sve ispočetka?
Mene su automatski kada sam se prvi put naručivala dodijelili novoj doktorici, pa sam mislila da je to to-koga ti oni odrede kod njega ideš. Mislim da je svatko od nas slučaj za sebe i nekome ni najbolji doktori ne mogu pomoći, ali ako postoji veća šansa za uspjeh kod drugog dr. ja bih je povećala pa makar i čekala malo duže na postupak. Ionako su iza mene 2 izgubljene godine na ciljane odnose bez uspjeha...
Bilo bi lijepo kada bi imali neku statistiku koliko postupaka je ove godine odradila doktorica, a koliko doktor i kakva im je bila uspješnost.
Cure koje su pacijentice dr.Alebića koliko se odprilike čeka na postupak kod njega?