Nema novosti. :)
I dalje čekamo. Sve ok, ctg, uzv... Beba u super položaju... samo neće van. :roll: BH kontrakcije su jako učestale...
Sad već lagano cupkam. :)
Printable View
Nema novosti. :)
I dalje čekamo. Sve ok, ctg, uzv... Beba u super položaju... samo neće van. :roll: BH kontrakcije su jako učestale...
Sad već lagano cupkam. :)
Cure bravo za preglede i bebice!!
Mojca još malo i smotuljak je tu, jedva čekam vesele vijesti!!
Tomislava bravo za velike bebice, ko zna možda se di sretnemo u Ri rodilištu :-)
BBebica super bi bilo da se sretnemo, kad ti je termin ????
ma ti si prije mene, meni je službeno 19.12. al kako to kod mene ide bit će prije sigurno, ja sam si sama zadala da izdržim u komadu do 1.12. i onda mogu:lol:
kad je tebi?
Moj je sluzbeno 11.12. al posto su blizanci tesko da cu izgurat do tada, mislim da bih mogla negdje polovicom 11 mjeseca.
Trebala bih na carski ( zbog polozaja beba, jedno na zadak jedno poprecno ) tako mi je rekla moja dr. ali sam cula da
se u Ri ne prakticira bas CR nego da probaju najprije prirodno. A toga me najvise strah, da me izmuce ovako pa onda na CR.
Joj da oni forsiraju prirodno iako ako vide da stvarno nije za prirodno neće te valjda mučit bez veze!
Jedna moja poznanica isto je nosila blizance baš kad i ja i jednu bebu je rodila prirodno a drugu na carski, isto sve u Ri rodilištu!
Mene ovaj put nije baš ničega stah potrpit ću šta god treba samo da se bembolina rodi živa i zdrava i muž definitivno ide sa mnom jer te onda malo drugačije tretiraju!
I ko zna, možda se na kraju ipak sretnemo, nikad se ne zna:-)
E da moji blizančići su bili jedan na noge a drugi popreko i sve je prirodno išlo, istina bili su još mali, al svejedno su me rezali!
Zasad samo u mašti, Beti.. :)
Još smo "u komadu", proveli smo dan radeći sve ono što navodno potiče trudove... šetali, vozila sam auto skoro dva sata ne mareći za rupe na cesti, satima hodali po šumi i skupljali kestenje, čak sam i gutljaj pive popila, vozili se po off roadu, provela pola sata pod vrućim tušem... jedino čaj od maline nisam pila (a ima ga na OMV-u, ako kome bude trebalo :))
Zapravo, toliko sam se umorila tim aktivnostima da ako noćas krene neću imati snage za obući se i krenuti. :lol:
E, zaboravila sam dodati... i magarac je malenoj šapnuo na uho par riječi. :)
ajmeeeee avatar!!!!!!!!!!!
presladak..:zaljubljen:
Mojca, čekamo s tobom:heart:
e Mojca neće kad ti hoćeš :-) al zato uživaš tu u prirodi :-)
Mala štreberica radi po svom... možda čeka horoskopskog škorpiončeka 8-)
Pa samo što nije ... a i moja je škorpijica, i to prava ;-)
Mojca cili dan mislim na vas, mislim se ma do sada je malena tu sto posto kad njoj lipo - seta po sumi, druzi se s zivotinjama, pa joj nije prisa :*
mojca, kako je to uzbudljivo, zeno! Mislim da mi sve ovdje zajedno s tobom iscekujemo i veselimo se prinovici!
Mojca ~~~~~~~~~~~~~~~~~, držim fige :heart:
Mojca nadam se da ce nas sutra obradovati vijesti od tebe.Cula sam da datule omeksavaju grlic maternice i olaksavaju porod.
ja sutra jedva cekam kontrolu ,a tako sam nesto teska i bas mi je tesko..
sva sam u zadnja 4 dana natekla ,tlak povisen i sama sam sebi teska ,a sutra cu znati vise kad ce me dr. poroditi .
sutra sam 37+6
Seka, nisam skuzila, u tvojem slucau je cr iz kojeg raloga?
Mojca, dobro jutro! :-) Je li krenulo? :-)
mislis na carski iz kojeg razloga?
nema nekog posebnog razloga koliko sam skuzila . sam o kaze da nece da rizikuje , a sta sad konkretno misli nij eni meni bas jasno u potpunosti?
danas mi je redovna kontrola ,pa cu sve bolje znati
Kad sam vidjela da ima toliko postova bila sam sigurna da svi čestitaju našoj Mojci, kad ono šipak - curka se ne da smetat ;)
Neka joj bude koliko god želi - vidiš da je stigla do Austrije, sad će se i tamo malo provesti i čekat smjenu tvog doktora :mrgreen:
Samo polako ti, ne se umarati jer kad krene trebat će ti snage.
Kod nas vikend prošao super aktivno, dečki lupaju sve u 16 i trbuh se uvija na sve strane. Divno je to kad te bebice tako lupkaju.
Makice i Tomislava vaši bebolinsi su već veliki - kako ste vas dvije? Jel vam teško? Bole leđa? Kako spavate?
Mojca super ti je avatar!
cure samo da se ispravim za OGTT test, nekidan sam napisala da je u poliklinici sunce 97 kn a u biti je to poliklinika analiza 97 kn a u sunca je 75 kn! tako da ću ja najvjerojatnije sutra otići u sunce to riješiti...
Sumskice ja jedva cekam da rodim, ne mogu nista, ujutro jos kako tako ali popodne nikako.
Po noci budjenje svakih dva sata za pisanje, prakticki nista ni ne spavam, kukovi me rasturaju a ledja da ne pricam.
Sve u svemu koma.
Danas dobila nalaze OGTT-a i sve je u redu, jos kad´me sutra ne bi ostavili u bolnici to bi bilo idealno :)
TOMISLAVA i meni je ujutro znatno bolje nego popodne i navečer, navečer mi je trbuh velik, tvrđi i dečki aktivni i skroz prema van. Noći su mi duge, isto česti odlasci na WC, pa paranoja za najmanju moguću bol i stezanje, kukovi i leđa...eh da...znači bit će tako do kraja. Postalo mi je teško čak se i obrisati cijela nakon tuširanja, dohvatit stopala i tako...
I ja idem sutra na pregled, idemo vidjeti koliko su narasli. Bojim se malo da se nisam počela otvarati, pa da me ne šalju u bolnicu na dex (jesi ti dobila taj deksametazon i ako da u kojem tjednu?) Tebi držim fige da te vrate doma da čekaš najljepši mogući susret i da unatoč tegobama izdurate 3u1 što je duže moguće :*
Jao, ni ja više ne spavam po noći. Totalna nesanica.
Sutra idemo na pregled da vidimo koliko smo narasli i kakva nam je cirkulacija.
Gdje nam je Mojca?
Ja sam zatvorena skroz, jedini razlog zasto bi me mogli ostaviti je to sto je decku na jednom mjestu pupcana vrpca slabije prohodna, ali moja dr. kaze da to nije opasno ( za sada ) ali da treba provjeravat svakih tjedan dana.
E sad, radje bih ja putovala svaki put oko 100 km nego da me ostave u bolnici ali mislim da se necu puno pitati glede toga.
Zato idem spremit torbu pa kak bu :)
Mojca nam je možda išla rodit :mrgreen:
Tomislava, Mia Lilly sutra je dan od pregleda i izvještaja :lol:
Ma tu sam... samo me moj komp ne pušta na Rodu... ne znam zašto. :roll: Evo se šveram s kompa od MD-a dok je on na telefonu, inače gotovo non stop radi.
Sve je isto... :) Valjda mi je ovo kašnjenje svojevrsno "milo za drago" jer sam ja kasnila 9 dana. :oops:
Hvala vam na podršci... :zaljubljen:
A ja već mislila...
Strpljenja, još omalo - sad ćete vi:)
Mojca mi svi čekamo skupa s tobom, još malo, još malo!!!
evo samo kratko da vam se i ja javim, danas bili na još jednom pregledu, sve ok za sada, sve zatvoreno:-) šta je najbitnije, bembolina ima 1508 grama i 7.11. idemo opet na kontrolu!
Mojca aj mila moja strpljen spašen
Bebice hura za veliku bebicu, sada samo neka raste, neka bilda mami u buši!
Cure drage,samo se nakratko javljam da se odjavim s ove teme na kojoj sam davno pisala...
Moja sreća najveća rodila se 3.7.2011. u svom svojem savršenstvu :zaljubljen:
Svima vam od srca želim mirne i uredne trudnoće te brze i lake porode! :yes:
maca, čestitam od srca!