Cure, jedno pitanjce imam....jel netko gledao TFK kolica? jel ih ima u Zg-u i kolika im je otprilike cijena jer nemogu nigdje naći na netu?
Printable View
Cure, jedno pitanjce imam....jel netko gledao TFK kolica? jel ih ima u Zg-u i kolika im je otprilike cijena jer nemogu nigdje naći na netu?
Postoji topic o kolicima za blizance - možda niste primijetile.... Tu je: http://forum.roda.hr/threads/16261-Kolica-za-blizance
Iskreno nisam :-) puno hvala!!!!
Curke .... u C&A imaj sniženje ljetne robice. Znam da budemo sve manje više imale zimske bebice, ali možete kupiti malo veći broj za ljeto. Ja jučer kupila piđamice, ljetne, po 15 kuna. uzela sam veličinu za bebe 6-8 mjeseci jer moji budu taman toliko na ljeto.
Pa dobro cure di ste sve nestale...kaj nema nikakvih događanja kod vas ?
Help, di da kupim neku robu za trudnice a da je normalna cijena...
u h&m tamo su cijene super, a i robica.. u Zagrebu u Areni..
nego imam i ja pitanje.. meni nekako kile samo rastu a ne primjetim da sam se jako udebljala u npr, bokovima rukama nogama..
brinem se jer dosad sam dobila već 10 kg a sad sam 21 tjedan..meni to jako puno..
jest da mi je stomak ogroman i cice tri broja veće..
Bila sam danas u H&M-u i meni je to tamo sve katastrofa. Krasna je robica za bebe ali za trudnice...užas.
Hi, hi ja sam u 24 tt i dobila 4 kg... baš sam ponosna na sebe. Jesi išla kontrolirati OGTT ?
ja sam od robe kupila samo hlače u HM i CA, ionako sam samo po doma, a majica imam širih, neke od mame, zasad su mi ok :D
ja sam sutra 25tt, a sad sam na +6, s tim da sam 2 kg dobila ovaj zadnji mjesec jer se manje krećem nego prije, sve mi teže
a najteže tek slijedi
Curke u KIK-u imate ručnike za bebe, one s kapuljačom, po 26,00 kn. Akcija im traje još mislim sutra.
I ja isto i to u konzumu...a jučer mi došao doma letak i vidim da je u KIK-u inače 45,00 a još sutra sniženo na 26,00. Odmah sam si 4 komada kupila:-P
nadam se da ću uloviti koji na vrijeme :)
cure, jel vas bole prepone?
mene već tj dana boli, danas baš dosta vjerojatno zbog naprezanja od brijanja i to samo na lijevoj strani
nije na dodir, nego iznutra...vjerojatno jer se sve rasteže
htjela sam namazati gavezom, on inače uvijek pomogne, ali nisam sigurna jel smijem, nešto sam našla da se u trudnoći baš ne bi trebao koristiti
Mene niš ne boli...hvala Bogu super se osjećam za razliku od prva 3 mjeseca koja su mi bila koma...
Mi danas bili na kontroli...sve ok...cura ima 680 a dečko 690 g...
Hej curke, moja mala je dolje i okrenuta na zadak, već nekih tjedan dana me pred većer svom snagom opali po rodnici s nogom..uh koji neugodan osjećaj, čak mislim da će mi van ispasti. Jel ima netko još takva iskustva? Ne znam ni koliko je to baš dobro za moj cerviks koji je smekšani, a oni već svaki po kilu teški......kontrola mi je u srijedu pa ću i doktora pitati...naš 27. tjedan je pri kraju, ja sam velika ko balon, malci aktivni i konačno smo počeli kupovati stvari jer sam shvatila da vrijeme ide brže nego sam mislila :-) hrpu smo dobili ali još hrpu i trebamo :-))))
Super, baš mi je drago kaj si ulovila ručnike. TAko usput se nađe super stvari, povoljnih...više nego kad ideš ciljano tražit. Evo ja sam neki dan kupila švedske pelene po 12,00 kuna...
hej curke vidim rastete i vi.. mi smo jučer bili na 4d.. ona je oko 540g on je 560g.. teret svojoj mami već samo takav.. al uživam u svakom njihovom pokretu.. :)
lete tjedni lagano mi smo evo 22+2...
Bok curke... evo i ja uživam u predivnim trenucima trudnoće.
Bili u ponedjeljak na 4d, potvrđeni curica i dečko :-D. Iako je prije mjesec dana curica bila nešto manja, sad je pretekla bracu za mrvicu tako da je ona 541g, a on 513g. (22 plus 1)
Sve ostalo je ok, ja se super osjećam i samo neka ostane tako.
Tikica vidim da su naši mališani tu negdje, da jednako napreduju.... samo tako neka bude dalje!
Pozz svima i sretno!
:bye:
Pozdrav svima :-)))) samo da "prijavim" da smo sa 27+3 prešli kilu :-) veseli i razigrani ko i prvog dana, što se primjeti i po kvrgama na mom trbuhu :-))))
Tako vas je lijepo čitati :heart:
Uživajte dok ste još 3u1, jer kad se raskusurate :lol: bit će veselja :mrgreen:
da i meni se tako čini :mrgreen:
hihihihi - a znaš, ja pišem iz iskustva :mrgreen:
Prvih mjesec i pol dana sam mislila da nikada neću spavati, ali kako odmiče vrijeme sve je lakše.
Cure, obavezno si osigurajte neku pomoć bar prvih mjesec dana. Moje su prvih 2-3 tjedna zamjenile dan za noć. Nekad smo ih po cijelu noć nosali, a onda preko dana one spavaju kao anđelčići. Sva sreća to je iza nas.
vidiš eva kako to proleti... :-D moje su napunile četiri mjeseca i sad mi je stvarno super s njima :-) igramo se, smijemo i svaki dan nešto novo naučimo
jednostavno uživam, nevjerojatno koliko sreće pružaju te malene ručice
cure sretno!
moji su 20 mjeseci.....
ulovi nas ako možeš!:roll:
ukratko-ludnica....
Ja bi vam se pridružila ako me primate:-) Mi smo danas 11+1, oko 6cm dugački i konačno smo došli doma iz bolnice nakon mjesec dana. Imala sam hematom i 3 puta sam prokrvarila ali srećom više ga nema i sve je ok. Lagano sam u strahu kako ću ja s blizancima jer imam već 2 kikića doma ali dug je još put ispred mene...
strategija dobro nam došla super za hematom i da sve do kraja bude školski
aj daj termin poroda da te dodamo na našu listu trudnica :)
Hvala ana! Termin je 08.05.13. Doktor mi je rekao da će oko 20tj odlučiti dali je potrebna serklaža a oko 30tj bi me zaprimio u bolnicu da što dulje izdržimo.
TRUDNICE U 2012.g. (termini poroda):yes:
Ela28 - 16.12.2012.
adria13 - 18.1. 2013.
b.a.b.y - 21.12.2012.
bili - 15.01.2013.
Tikica_69 - 21.1.2013.
amyx - 27.01.2013.
Maybe baby - 30.01.2013.
elizabeta - 13.02.2013
Tikica78 - 16.2.2013.
TamoNeka - 28.02.2013.
BigBlue - 12.04.2013.
strategija - 08.05.2013.
RODILE U 2012.g. :zaljubljen:
Angels - 7.02. cura & dečko
marina - 24.3. 2 dečka
kordica - 20.04. 2 cure i dečko
simicv - cura i dečko
morskavila -14.06. 2 curke
king - 5.7. curka i 2 dečka
ivall - 17.07. curka i dečko
eva133 - 26.07. 2 curke
karlita - 08.08. cura i dečko
strategija super sve bu ok i ja sam imala serklažu i izdurali do 36+4 tt
od serklaže pa do poroda više bila u bolnici nek doma ali za ove dvije mrve sve se to izdrži ;-)
Strategija dobro došla.
Ajme koliko trudnica. Mislim da nikada nije bilo ovako puno.
mah, mah trudnicama!
Mi sutra punimo 15 mjeseci! Vrime leti...
Iz dana u dan su sve sladje, stalno se grle, daju jedna drugoj ba (poljubac), cim jedne nema sekundu pored druge zabrinuto vicu še! Še! (seko). Tempo je ludjacki, sama sam sa njima dok tata ne dodje predvecer ali je diiiiivno, najdivnije.
TRUDNICE U 2012.g. (termini poroda):yes:
Ela28 - 16.12.2012.
adria13 - 18.1. 2013.
b.a.b.y - 21.12.2012.
bili - 15.01.2013.
Tikica_69 - 21.1.2013.
amyx - 27.01.2013.
elizabeta - 13.02.2013
Tikica78 - 16.2.2013.
TamoNeka - 28.02.2013.
BigBlue - 12.04.2013.
strategija - 08.05.2013.
RODILE U 2012.g. :zaljubljen:
Angels - 7.02. cura & dečko
marina - 24.3. 2 dečka
kordica - 20.04. 2 cure i dečko
simicv - cura i dečko
morskavila -14.06. 2 curke
king - 5.7. curka i 2 dečka
ivall - 17.07. curka i dečko
eva133 - 26.07. 2 curke
karlita - 08.08. cura i dečko
s :cry: skidam s liste našu dragu Maybe baby draga nema rijeći koja može utažiti i umanjiti vašu bol
šaljem i ovdje u ime ove stranice velike ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malu palčicu :heart:
za sve ostale koji žele dati im podršku i moliti s njima za snagu evo stavljam link di to možete
http://forum.roda.hr/threads/76612-N...%C4%8Dica-Mila
i od nas mah mah jucer napunili 11 mjeseci :) Zelim vam svima ovakvu srecu :)
Bokic ja sam nova ovdje i zao mi je sto vas nisam prije otkrila:(Rodila 2 decka 19.06.2012 vaginalno Jan 2980 49 i Lukas 3000 50 u 38+3 prirodno zaceti ,sada imamo 4mj i vec smo jako zivahni:))