Do troje, wow pa ovo mi je onda puno povoljnije, možda primaju mudricu
Printable View
Do troje, wow pa ovo mi je onda puno povoljnije, možda primaju mudricu
Karata za prirodoslivni za ovaj vikend nema ona badava verzija već par dana, trebalo se najaviti , rezervirati i jučer podići karte
Ali je sutra badava muzej u Krapini , teoretsku se može vlakom ići rano zorom, a popodne ima dobra veza za zg
Ja sam išla ujutro na šetnju Podsusedom, bilo je baš dobro
Treba napomenuti da je sutra ZG maraton , znači opći kolaps grada od Črnomercu do Dubca, od 7-15
Žuta tvoji klinci imaju badava vlak, ak slučajno nemaš hđ kartice za njih možeš i s zdravstvenim dokazati da su manji od 18, ali bi bilo dobro da nabavio kartice. https://www.google.com/url?sa=t&sour...Sq6y_kWhQ7sSVd
imam kartice, planiram već neko vrijeme izlet vlakom, zapravo za najmanju moram njenu karticu tek podić, planirala sam danas al me satrala prelada,..
Ak buš ok , odvedi ih sutra , pogledaj dobro vozne redove
Nije tocno, preko 5.000 trkaca iz raznih zemalja svijeta trci trasom do okretista Dubrava, ne do Dupca.
Nije nikakav kolaps, postoje linije samo se prometuje malo drugacijim linijama i to samo prijepodne do 14h.
Pa valjda nasa metropola zasluzuje i ima pravo ko sve ostale europske i svjetske metropole zatvorit promet u sirem centru na par sati jednom godianje radi maratona?
A da to bude bez uobicajenog gundjanja gradjana.
Zasto tolke zemlje to mogu a mi ne mozemo?
Jer smo grintavci po rodjenju i mene je toga sram. Poslovni parzneri iz Finske trce, dosla je njihova delegacija njih 16, sve me sram kako ce to izgledat i joce li im netko dobacivat i psovat s plocnika jer bas tu ned prijepodne oni moraju do XY i ne mogu pjeske.
Pristup svim bolnicama je naravno omogucen.
Dodjite i podrzite nas :heart:
Jednom godišnje radi maratona, četiri puta godišnje radi nekakvog sajma, pet puta godišnje radi nekih radova, ne sjećam se kad je zadnji put vikendom tramvaj normalno vozio po Ilici.
Gle lili , znam kak je to ( bila samsijaset puta i na trasi i oko nje) a recimo žutoj do grada je baš na toj liniji maratona , zato sam i rekla da zaobiđe centar,
Ujedno u Zaprešiću ovaj vikend Dan grada https://www.visitzapresic.hr/novosti...-13-listopada/
Ma hvala ti puno :heart: nije se na tebe osobno odnosilo al mi bas pun kufer uvijek istih bombasticnih naslova u novinama i dezurnih gundjala.
Nazalost svake godine bude vrijedjanja i psovanja, nama osobno je stariji gospodin psovao mater kod Importanne galerije. Prosle godine je redara kod NSK pregazio vozac namjerno jer ga nije odmah pustio nego zanoloo da priceka da par trkaca prodje. Doslovce je covjeka vozio 150m na prednjeg dijelu auta dok ovaj nije pao na rub plocnika, bila je i Hitna i policija. Ma užas!!
Zivcani, psuju, pljuju, izivljavanje zesce...
Treba vise policije stavit.
U drugim gradovima zatvore i na 2 dana (Ljubljana) svi se vesele i slave sportski dogadjaj, staze pune navijaca netrkača...a kod nas..ajme.meni...
Ove god je bolji organizator, pa se nadam manjoj kolicini gnjeva i ljutnje isfristriranih gradjana. Inace tramvaji voze samo izmijenjene rute.
Eh da i okrecemo se prije okretista Dubrave, blize Krasu, kod pumpe.
Sad je nova ruta, ide prema Zvijezdi i Ksaveru jedan krak.
Ove godine sam službeni zeko na utrci, pa se extra veselim :klap:
Kako misliš da je pristup svim bolnicama omogućen? Ne provociram, samo gledam trasu maratona koja siječe pristup mnogim bolnicama. Kako sa zapada doći do Rebra, Merkura, Petrove, Jordanovca, Frana Mihaljevića? Kad juriš na hitnu, nije da ti se baš proučavaju alternative po nedođijama.
Budu ta tri sata isli u Dubravu i na SV. Duh
Evo ovako kkaonrece sirius haha
A sad ozbiljno, pustaju sve hitne slucajeve, ako se mora bas do Rebra unutar ta 3-4 sata.:-)
Inace sa zapada se moze preko Sv.Duha i brda do svake nabrojane bolnice.
Ja fakat ne kuzim kako mi prezivimo docek nogometasa, koji traje pola dana.
Eto druge sve metropole mogu zatvorit siri centar cak i na cijeli vikend radi spprtskih dogadjanja,a nama strasnooo tesko i na 3-4h i to nedjeljom prijepodne :škartoc:
Ajmo se primiti zanimljivosti za djecu!
napravili su aplikaciju za kupovinu karti za vlak ali ne mogu dodati pametnu karticu u sustavu pa tako ako hoću kartu opet moram do blagajne koja ko zna kad ima radno vrijeme
i jedna i druga aplikacija hžpp su koma, štogod upišeš ili traje vječnost da da rezultat ili izbaci grešku
zašto su relacije do opatije / pule preko 17 h
https://prodaja.hzpp.hr/
Za rijeku ne možeš i jednom danu SIM i tam nema veze, za kn imaš još neki vlak oko 9 vozi malko diže od onog u 7.45
sa busom traje do rijeke kraće... i može se sim tam, samo vlakom ne može...
nemaju ni podatke o radnom vremenu blagajni nigdje... zakaj je sve tak traljavo
Za prirodoslovni sutra 10-18 ali se treba majaviti m na martin.glabinic@hpm.hr ne znam jel se mora odmah re i termin, za ovaj vikend je trenalo
Do obale je najlakše doći u ljeto kad su oni busevi tipa Darojković koji odu i iz Dugog sela, mada deca preko Arriva imaju popust 50 posto do 12 godina ( trebalo bi napraviti karticu - potrebna samo slika i recimo zdrastvena) , i veći imaju popust dakle i kod njega ima popusta moraš pitati
oh još jedna kartica, ma išla sam pretprošle g s darojkovićem u crikvu pa me izašlo oko 60-70 eur nekak mi ne vrijedi za one gužve i mrcvarenje na prepunoj plaži
ma super taman dok se dovučemo tam ode s istoka budu zatvorili
Od Rijeke do Zagreba, zaboravila sam napisati najbitnije :)
Zečice naša noge ti lagane želim:ghug:!
Pa i maraton je zanimljivost za djecu. I te kakva! Upravo je prijenos na sportskoj TV. Samo mi nije jasno zasto je toliko papira, čaša i svakakvog smeća na trasi. Imat će smetlari jako puno posla danas, u nedjelju. Koja bi trebala biti neradni dan.
Čemu to posipanje? Papir? Neki vid podrške?
19.10. je u besplatan ulaz u Aquatiku, uključeno je i vodstvo.
Hvala cure, bilo je fenomenalno. Sve pohvale nasim sugradjanima za podrsku i navijanje, ove god je atmosfera bila posve drugacija, staza zanimljivija.
Ja sam bila sluzbeni zeko Zg maratona, to iskustvo je nesto fantasticno, vodis ljude prema njihovom rezultatu, cilju, sve zapazas uz stazu, mjuza ..ma milina:heart:
Zaista dogadjaj i za stare i djecu, za sve generacije
Beti, ovako kako je sirius objasnila. Trkaci u toj brzini se ne mogu zaustavljati usred utrke ispijat vodu nego u trku zgrade, popiju i bace uvijek u blizini okrepe, a volonteri utrke sve to pokupe odmah nakon eventa. Case vise nisu plasticne nego ove od papira.
Isto tako papirnate konfete, koje se pokupe odmah nakon utrke.
Zuta, bila ti je u petak djecja utrka na Trgu, kazu bas fora i zabavno klincima.
Nisu bili kod mene za vikend.
Fora je da imamo ovo. Vidim i u ovom kvartu dosta ljudi trči predvečer. Jer su široki nogostupi, što stvarno vidim rijetko po gradu.
dječja utrka je bila u subotu za klince (predškolarce)+ školarce 1-6 razred
nekad je bilo za cijelu osnovu + kikači , a sad su dali da trče klinci do 6 razreda
Jelena.o je u pravu, dan prije maratona, malo sam izgubljena u danima :-)
Zuta eto za pocetak krenes s brzim hodanjem a onda mozda i lagano trckaranje dodje na red :-)
Evo, samo da iskašljem posljednje dimove iz pluća, sad su mi dva dana,.. stopedeseti put se ostavljam tog zla...
ništa ne kopčam website prirodoslovnog kaže može se i bez ulaznice besplatno, i nigdje nemaju opciju online kupovine
Ulaznice su bile samo za vikend otvorenja, koliko sam shvatila? Da ne budu velike gužve?