Jutro!
Pa gdje ste od jučer popodne.. Samo ste utihnule.... Evo, skuhat ću vam jednu kavu sa šlagom, može?
Printable View
Jutro!
Pa gdje ste od jučer popodne.. Samo ste utihnule.... Evo, skuhat ću vam jednu kavu sa šlagom, može?
Jutrooo!
Srećo hvala na kavi!
Jutro, evo i mene na kavici... Al iz kreveta ;-)
Samo da vam se pohvalim da smo gledali bebicu na UZV, mase rukicama i trlja se po nosicu :zaljubljen:
Nadam se, odnosno znam da cete i vi uskoro pisati o tome
Ljubilica, jao nadam se da ćemo se pomaknuti s teme odbrojavanje na trudničke teme!!!
Već bi bilo vrijeme za sve nas cure ovdje....
jutro! srećice kavala na kavici :kiss: , šlag preskačem :mrgreen: i nemoj nam danas opet zaboraviti listu :lol:
nakon jučerašnjeg razgovora sa psihijatrom danas mi puno bolje :yes:
ljubilice sva se rascmoljim kada netko napiše tako lijepu vijest :zaljubljen:
lista za 15.05.2014. :-D:-D:-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice: :štrika:
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 46 dc
crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice: :storma:
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Kadulja, evo je listica...
Sviđaju li vam se dodaci? :)
Ljubičice nam se ne javljaju... :-x
super su dodaci :aparatic:
lista mi je jedini pokazatelj da dani ipak idu :trep:
Da, nekako je uz listu lakše... Inače, palo mi je napamet malo se igrati tim dodacima, tako da nam lista bude ljepša. Baš je ovako fora!:klap:
srećice gledam novi potpis, Ema je stvarno čudo! :zaljubljen:
Kadulja, ma ja svaki dan uživam u njenim pametnim biserima! Svašta onda govori, ali ne mogu sve zapisati... :) Tu i tamo vas počastim u potpisu...
8-)
dan....eto jedne ljubičice,mislim kad si već rekla da ti se ne javljamo:)
...hvala na kavi...ja ću sa šlagom...
možda me probudi,iako sam spavala ko klada...išla spavat s glavoboljom,sinusi..valjda..promjena vremena-toplo-hladno...a danas ujutro ko buhtla napuhnuta...trebam iglicu da me ispuhne,haha...
kod mene niš novoga.....cicke niš,ono imam neki osjećaj težine u njima,kao da me nešto malo zasvrbi,i žari oko bradavica...ali nekako ispuhane skroz,.:-o...mislim,doć će svaki tren...jučer sam navečer imala osjećaj da curi...ali bila sam u krivu...i bolilo je,pa sam morala popiti pola lupoceta(jel normalno popiti svaki dan tako po pola,ili cijelu tabletu kad boli????...mislim mogla sam možda i bez nje...ali zašto trpiti???)...a još sam dobila i herpes...uffffff....
dole,kao i uvijek kad mi padne imunitet...probava i inače koma...tek sam sad nakon nedjelje bila(pa sam se sa strahom brisala,ono bit će krvi...)...ništa...
raspoloženje...kao i uvijek pred m....ludilo....
eto sad sam se izjadala,i mogu ić delat!!!!!!!
bubicazubica mozda ce zazvucati cudno, ali meni se svidja ovaj herpes i osjecaj da curis ;-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~
Dobila si genitalni herpes??? Pokusavam sloziti te 2 recenice
Ma ne vjerujem da govori o genitalnom herpesu.... :lol:
Ja i moje pamcenje, kaj nije i HK imala herpes kada je ztrudna ostala?
Meni vec neko vrijeme kod bubice vuce na T :lol:
:lol: ja isto mislim da ne misli na "taj" herpes, ali tko zna... :o bubicazubica riješi nas dileme :cekam:
curke pitanjce vezano za dane poslije O do M
kako ih brojite? npr, ako je danas LH bila + znači da bi O tek trebala biti. je li onda uzimate dan poslije +LH trakice kao 1. dan?
htjeli ih znati je li mi lutealna faza 14 ili 15 dana. do sada sam brojala prvi dan kada je LH pokazao +
jesam ga zakomlicirala?
Kadulja, evo moj primjer:
LH pozitivna 13. DC
Ovulacija je 14 DC
1 dan poslije ovulacije kreće od 15 DC
Jesi shvatila?
I mene je mučilo što i tebe, ali sam gledala na FF-u kako on to označava... Eto, upravo tako.
I ja sam imala herpes simplex (na USNI, ali ne stidnoj :lol:) i mislila sam da sam T., no šipak. Bubica, sretno tebi bilo!!!
kadulja ako virnes u grafic koji sreca ima u potpisu mozes vidjeti kako je to FF oznacio prosli mjesec.
13 dc - pozitivna LH
14 dc - ovulacija
15dc - 1. dpo
lutealna - 13 dana
trebalo bi trakice kombinirati s mjerenjem temperature ili pregledavanjem sluzi kako bi mogla bolje odrediti kad je tocno bila O, a time i trajanje lutealne, ali da, dan iza ovulacije i 1.dpo, odnosno 1. dan lutealne faze, a zadnji dan lutealne faze i dan prije iduce M.
shvatila :kiss:
evo jedan o "muškoj i ženskoj glavi" :trep:
Jedan dan u životu muškarca i žene.
Njezin dnevnik:
"U subotu je bio čudan. Bila sam cijeli dan s prijateljicama u kupovini i malo sam zakasnila. Možda je zbog toga bio ljut. Na putu doma sam mu rekla da ga volim. On je samo šutio. Zašto jednostavno i on nije mogao reći da me voli?
Kad smo stigli doma osjetila sam da sam ga izgubila i da ne želi imati posla sa mnom. Cijelu večer je sjedio pred TV-om i nije progovorio ni riječ. Otišla sam spavati. Nakon 10 minuta i on je legao i iznenada je počeo reagirati na moje nježnosti i vodili smo ljubav. Ali sam i dalje imala osjećaj da je odsutan. Mislila sam o tom s njim razgovarati ali on je već bio zaspao. Ne znam što dalje, moj život više nema smisla.
-Njegov dnevnik:
"Danas je Hajduk izgubio, ali smo imali dobar seks".
:lol:
bubekica sve jasno samo me ovo zadnje opet malo zbunjuje "zadnji dan lutealne faze i dan prije iduce M." :facepalm:
brojim do 1dM, ali ne i 1 dM right?
i da trebala bi ubaciti mjerenje BT... sve se nešto odgađam...
Dođe Fata ginekologu...Totalno sijeda...I kad se skinula pita je ginekolog:
– Fato kako to da vam je kosa potpuno sijeda, a dolje ste k'o djevojčica?
Kaže njemu Fata:
– E, moj doktore... Gore su brige, a dolje razbibrige...
ajoj koje sam zadnje glupo pitanje postavila... treba mi razbibriga pod hitno :lol:
naravno da ne računam 1 DM jer je taj upravo 1DM :oops:
Bubicazubica i meni se jaaako sviđaju simptomi.kolko vidim i temperatura je visoka,a i kasni ti,jel tako??? Ajde ti pišni!!!
Srećo,može kava sa šlagom.. :njam:
MAMI,:-*
Kakav ti je sok ispal?Moj je fenomenomenalan!
A ja još nisam popišala pozitivnu lh....ma nema skoro ni traga drugoj crti,a več mi je 11.dc.
Malo sam u brigi...nakon prošlog duuugog ciklusa,očekivala sam ovaj mj. raniju O.
A tko zna el je opče bude sad.
Sandra, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se u naredna dva tjedna nešto lijepo gnijezdi u tvojoj buši!
žužii ma kak je ne bu bilo :storma: al razumijem. i meni je prošli mjesec poljubičastila trakica u trenu već 11DC pa sam se isto zbedirala ovaj mjesec i počela piškati već od 7 DC i tek uglada plus 15DC
Ma ko bi više to sve pohvatao, svaki mjesec nešto drugačije :drama:
:lol: :lol: ovo je super,
ali kod nas je skroz obrnuta situacija,
jedino kaj ja imam u glavi inače, a pogotovo navećer je:
"djeca, ljubimci, posao me izmorili i još nisam sve stigla", a on lamentira o svemu:
ljubavi, smislu života i misli da sam ja ljuta jer nemam snage za duge razgovore
ljubilica - baš sam sretana radi tebe!
bubicazubica - nemoj nas držati u napetosti!!!
Bubica, da, stvarno, vrijeme ti je za testić! Ajde, nemaš što izgubiti, možeš samo dobiti, a i tako-tako ćemo te nagovarati dok te ne slomimo.... :storma:
8-)
ola...eto me...
vidim da se vode neki razgovori oko mog herpesa,haha...i da imam onaj dole herpes...a ne na gornjoj usni:)...
dobila sam ga prije jedno 7 god,kad sam u paketu dobila:upalu bubrega da sam završila u bolnici;hemeroide(prvi put u životu,mislim grozno....ne želim više to nikada),menst....bila sam tri mj.na bolovanju...a herpesa se nikakako riješit uza sve antibiotike...ali dr.je rekla da to nije onaj zarazni ,niti prenosni(mada je meni svaki hepes herpes...)...i od tad svaki put ja znam kad mi padne imunitet,u kombinaciji sa stresom,uvijek ga dobijem na istom mjestu...ne dešava se često,možda jednom u godini dana...ali točno ga osjetim...uffffffff...
da,po nekim proračunima,mojim...25 dc,jučer sam trebala dobit-nisam...sad svaki čas očekujem..onaj bljakast osjećaj je još uvijek prisutan,kao i boluckanje....
mislim da mi je marulja ili vrkuta(možda i one kapi) čak produžila ciklus,pa će(ne)doć do 28 dc...mislim da nema još smisla radit nikakav testić,zbog razočarenja,jer smo se toliko trudili ovaj mjesec i sve podredili tome..(nije da nisam mislila,drage moje...uffffff,čak mi je u pričuvi bila sutra vađenje bete..ali neću..iz principa:)
..i ništa nije ispalo vanka(pazila sam dobro,haha).. i mada sam ja već i isplakala ovaj ciklus,koliko me bolilo,probadalo,grčilo, i to konstantno već 8 dan...da sad jedva čekam nekako da se riješi ta stvar...
...uf hvala što ste me saslušale i što mislite na mene...i baš ste me sad malo oraspoložile i nasmijale:heart:
temp.sam jučer izmjerila čisto iz znatiželje,danas nisam...tako da po tome isto ne mogu znat nešto više...
jedino me sad muče te cice..taj neki osjećaj peckanja,i svrbeža iznutra...????
možda proljetna alergija na svašta nešto????:)
ljubilica-sretno,sretno!!!!!!!!!!samo ti odmaraj i pazi na se i to malo čudo u tebi!!!
kris-kako si?
otkad se virusi lijece antibioticima i otkad herpes nije zarazan? :zbunj:
iako nije na gornjoj usni, princip je isti - nekima je pad imuniteta (sto se ocituje pojavom pristica herpesa) prvi simptom trudnoce, pa ti od srca i dalje drzim fige :fige:
Bubicazubica moja poznanica je imala par puta genitalni herpes. Nije pila antibiotik vec one tablete virolex, mazala se kremicom i pravila kupku od nekog praha iz ljekarne. Neznam naziv ali mogu ti saznati, nazovem ju. Od prirodnih metoda - neznam da li bi kantarionove obloge ublazile???
Techna neznamo spol, mislim da je jos puno prerano. Al mozda vec iduci put sa 16tt saznamo. Makar, ja bih voljela da bude suprise al ne i mm :-)