radije onda dodji 20dc, pretpostavljam da rade 25.06.
Printable View
radije onda dodji 20dc, pretpostavljam da rade 25.06.
Nadam se da rade... Ako ne budu radili naći ću neki način da ipak dođem petak... otići ću ranom zorom da me prime prvu pa da stignem na posao čim prije...
Curke sutra idem kod doktorice pa cu znati jel moze postupak u 7.mj. ili su vec od sredine 7.mj na GO, pa javim kakva je situacija s GO.
Ja danas ujutro zvala i javila mi se sestra i odmah zakazala termin :)
I da, uvijek zovem rano ujutro (7-7:20) i gotovo uvijek se jave :)
Cure jel mogu betu izvadit na vv ? S obzirom da vec znam da nista od ovog postupka ponovno se narucujem 1dc za pregled jel tako? Odnosno ispocetka sve ?
Puno hvala
Mozes. Predas uputnicu sestrama u 411 (dodji oko 8 na vadjenje). Iza 10 ti bude nalaz kod doktorice. Mozes zvati, mozes doci i kod nje pa se odmah dogovorite za dalje.
evo zvala sam za svaki slučaj opet pa mi je sestra rekla da me je stavila svakako kod dr Jukić :)))
I ja sam kod dr Jukic, i trazila za dogovor nju, i ona sad ode doma, i ne znam tko ce me primiti...
Otisla je kuci. Primit ce me druga doktorica. Jos uvijek cekam :)
Rade do 31.7.
I do kada ih nema onda?
može li netko gore pitati rade li 25.6. (neradni četvrtak)?
Ja sam gore 12.6 pitat cu al ako je netko prije nek javi!
vraćaju se zadnji tj. u osmom mjesecu,barem sam ja tako shvatila dr.Jukić
da li netko zna može li se homocistein izvaditi na vv
hvala bubekica,obavila jutros,taj homocistein nisam mogla obaviti u vinogradskoj,bila jutros na vv
Evo ja sam obavila prvi pregled i doktorica nas je uputila 3 dan ciklusa na vadjenje hormona.. sta kad izvadim? Jel se moram javit dr? Kad dobivam nalaze? I kako dalje uopce ide..
ako sam dobro pohvatala sestru, ne rade 25.6. (ili radi samo sala) pa me naručila za 27.06. jer kaže da se može doći i 23 dc... Samo još odem po uputnicu D1 i spremna sam :)
Cure,moze li mi koja objasnit kako ide postupak sa narucivanjem za prvi pregled ako se dobije za vikend t,trebam dobit danas ili sutra a moram ih nazvat .Jel rade i vikendom ??? Ili da zovem u pon.bez obzira na koji dc.
Jos nisam krenula jer sam cekala nalaze,sad sve imam i mogu krenuti :)
Pozdrav curke! Jel netko na brdu u ponedjeljak? Danas mi je 1dc i u ponedjeljak, ako je sve ok, krecemo u postupak..
Hvala, ne znam, mislim da da, doktorica je samo spomenula pikanje i decortin.. Javim u ponedjeljak, vjerovatno cu imati puno pitanja jer mi je ovo prvo bockanje!:zbunj:
Da, i dr je komentirala kako sam dobro reagirala na klomifen..
U ponedjeljak idem sama, muz ne moze otici s posla (a on je taj koji je zaduzen da zapamti sve sto sestre kazu), tako da cu sigurno imati pitanja.. Nije problem ako dodjem sama?
Znam da ste vi cure uvijek tu kad treba pomoci! :-*
Jesam na vv.. znaci nalazi hormona su isti dan kod nje? Jer mi na papiru pise da za slj. kontrolu 3 dan ciklusa donjet uputnicu za pregled i za hormone.. te mm za spermiogram.. to bi bilo bas super kad bi sve u isti dan rijesili..