Veliki pozdrav djevojke :) Čitam vas već nekoliko dana, pa eto htjedoh pitati iskusnije za savjet...Dakle ovako...imam dijagnosticirane napade panike + ankcioznost+agorafobija...Pila sam xanax i seroxat.Seroxat sam prestala piti prošle godine, time da sam si sama smanjivala dozu dok nisam prestala.Nikakve nus pojave nisam imala.Ali, ostao je xanax kojeg pijem 2 godine.0,5 mg dva puta dnevno.Obzirom da prošli mj nisam dobila, napravila sam dva testa koji su bili pozitivni.Otišla sam svom liječniku i isti mi je rekao da odmah bacim tablete što sam i napravila.Evo danas je punih tjedan dana kako nisam popila tablete.Osjećam se grozno...Guši me, van ne mogu ni pogledati, a srce mi lupa...ma znate već sve...Najgore od svega mi je to što imam djevojčicu od 7 godina koja treba majku koja će s njom u park, otići po sladoled, a ja hodam po kući kao zombi i otvaram sve prozore ne bi li udahnula što više zraka.Normabeli mi ne pomažu, njih sam pila prije xanaxa i apsolutno nikakvo smirenje, barem spavanje, ništa.Ne znam koliko je pametno ovakvo odvikavanje na suho jer ja sam izgubljena i ne mogu funkcionirati uopće :( Slomljena sam...želim to drugo dijete, ali ove muke su neizdržive.Molim vas recite mi, jeste vi mogli u prvom tromjesječju popiti išta barem po potrebi? Puuuno hvala!