Tayla saljem trudnicke prasine za duple stupice
Printable View
Tayla saljem trudnicke prasine za duple stupice
Jooj, drage moje, hvala vam divne ste :ghug:
Primastick čeka u ladici, još se nisam usudila. Nemojte se ljutit, nekako mislim da ću ostavit za ujutro za koncentrirani urin, jer svako malo idem na zahod i bude samo par kapljica. Ne želim uprskat...
One grčeve što sam spominjala, primjetila sam da ih imam kada se krećem, recimo šetnja ili čišćenje. Čim sjednem, sve prođe... valjda nije PMS glupi :oops:
Zelim ti puno srece i da se sutra obradujes i dragom podaris najljepsi poklon
Hvala :heart:
Hajde tayla ujutro nemoj vise odgađat , stalno svraćam vidjet jesi li a ti stalno nesto ;)
Držim fige!
Sada kad sam se obrisala, čini mi se da ima nekakve boje na papiru.... to je to, vjerojatno ujutro stiže vještica.......
Hahah tako i ja. Imam danas posla kao u prići ali malo malo provjeravam jel objava pala :)
Tayla.. sretno ti sutra. Mislimo na tebe. Od srca ti želim pozitivan testić.. °•○☆°•○☆°•○☆ :fige:
Znam da ti je ovo pritisak..a mi nestrpljive kao i uvjek, dobro si i izdržala pokraj nas :)
Samo hrabro što god ujutro da bude... :love:
Laku noć ekipa. Odo ja u krpe. Eto okupala još zadnjim snagama svog psa i to bi bilo to od mene za večeras, evo seronja mali me već čeka pred vratima od sobe da idemo spavat...joj kad sad zagrlim svoj jastuk....m...m..m ♡
Nočkić zzZzzZzzZZzz
Poslano sa mog Samsung Galaxy S 5 uređaja koristeći tapatalk
Jutro cure. Eto moja vjestica je i ovaj mjesec dosla na rano jutro me bacila u bed
Anka,:love2:
Tayla?
Znaš da te razne 'boje' ne moraju značit loše...si ipak pišnula?
~~~~~~~~~~~~~~~
Jutro!
Tayla??
Anka, žao mi je :love2:
Tayla, si pišnula?
....ja jesam, ali u u snu :lol: i naravno dvije crtice, i ja odmah linkam sliku na forum da podjelim sa svojim curkama...al eto za sada samo san
:mama: pozdrav svima !
Anka :love: novi ciklus nova nada. Držim palčeve da idući bude i dobitni!
Tayla, čekamo lijepe vjesti... :klap:
Hvala i ja se nadam. Ovi dana stizu O trakice sad cu igrat na sigurno. Neznam jel smijem ovdje pitat ako ko ima iskustva one step narucene preko njuskala?
sori, upadam ko padobranac...
Tayla, meni je primastick bio negativan, a beta pozitivna
i nisam jedina s tim iskustovm na ovom forumu u slucaju primasticka
zato, ako je negativan, piski jos neki drugi
i sretno!
Anka žao mi je :-(
Tayla, javi nam se ..
Curke, sutra mi je 20dc, a ciklus mi traje 22dc. Da li je rano da
sutra pišnem testić budući će to biti 11dpo? Imam neke s ebaya..
Pratim vas curke ja al sam otisla na more pa se trudim "ne biti opterecena"
tayla molim te popisaj se :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA: 28.7.2015. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE: :zaljubljen: :-D
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 50.dc
*sunshine*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 50.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 46.dc ll
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
ODBROJAVALICE: :uteg: :storma:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
kristina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
wannahavenoah~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
zeni~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
tayla~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1.dc
:-(
od sutra idem dalje življe...
Bok cure moje ! Evo da vam se javim,nalazi stigli jucer tek,vadila sam krv 5dc i ovako kaze gin: estradiol savrsen,lh i fsh omjer 2:1 u korist lh znaci anovulatorni ciklusi,prolaktin blago povisen ostalo sve ok,dobila sam uputnicu za endokrinologa :) no kaj je najzanimljivije...jucer mi bijase 12dc i ja navecer prokrvarim,crvena krv kakvu nisam vidila otkad sam pocela s pilulama..kaze gin da je to za ocekivat u anovul.ciklusima ali da je i super jer sam nakon pola godine dobila mengu prirodno,bez ikakvih tableta i pripravaka,konacno se nes pokrenulo u organizmu ! Prava pravcata menga kakva je bila prije ! Znaci jako sam si happy :) a zasad uzivam i ne opterecujem se raznim probadanjima dolje,cicama,temperaturom,kalendarima ... ma nicim i psihicki sam puno bolje :) pozdrav cure i nadamse da cu vam se jos javiti,sa ljepsim vijestima :ghug:
Kod mene vec drugi dan kad se obrisem, malo krvi na papiru, al isto kao i jucer samo "zilica", nije kao iscjedak. Danas samo jednom. Mami ti na zalost imas iskustva s tim, je li to moze biti spotting?
Tayla pisi 1dc.
Xavii može :-(
Jutro, kavica se pije, a vi?
Ide mi ova kiša na živce, dobro da je malo zahladilo, al ovo nije malo, smrzavaju mi se noge i moram čarape nosit. Uopće nemam osjećaj da idem na more.
Tayla, Xavii žao mi je zbog vještice. Ne znam jel gore ponadat se, i to opravdano jer ipak ima simptoma ili uopće neimat nikakve simptome.
Cure evo i mene na kavi iako sam vec popila Shake od kave iz meka :)
Tayla zao mi je, ali bit ce, nije jos vrijeme.
Ajme mami ne mogu vjerovat da je negdje hladno, kod mene žešća pržiona, sjedim i cijedim se..
LadyB , kako je na moru? Uživaj punim plučima za nas koje ne možemo na more :bye:
Tayla, Xavii, Anka :ghug:
Kristinica, kako nam ti stojiš? :)
Ankice, baš mi je drago da se sve lijepo pokrenulo. Sad si puno bliže svojoj mrvi :love:
Dominik , kako si nam ti?
Ola, cure!
Nije me bilo par dana, u nekom svom modu sam. Sutra mi je mjesec dana od kiretaže i samo čekam da M dođe. Imam spotinge par dana, pa nemam, ali osjećad da M dolazi još nije prisutan. Ionako su mi dulji ciklusi, ali voljela bih da dođe prije mora da se mogu bezbrižno bućkati.
Ives, draga, kad ti je pregled da otvorimo novo odbrojavanje?
Tayla, Ankice, Xavii, hebemu te M više!
Ostale cure, puno pusica šaljem.
Joooj curke ja sam vam po cijeli dan u moru pa ne tipkam :)
Ives hvala na pitanju, pa dobro sam evo cekam pregled 12.8. Cini mi se da nikad nece doc, a opet ne bi da brzo dođe jer to znaci da ljeto prolazi :(
Nadam se da ubrzo otvaramo tvoje odbrojavanje!
Tanita, krvaruckas cijelo vrijeme ili ti je krenulo kao lagana M?
Lady samo ti uživaj, bome si zaslužila!
A da to je onda ok, zapravo nakon kiretaze nema ničeg uobičajenog jer je svakome drugačije i nesto drugo pod normalno. Ali smeđe znaci da je stara krv a to je očekivano. Ja sam krvarila 40 dana i to naizmjence obilno-oskudno, ajme kad se sjetim užasa . Najgore mi je bilo sto sam stalno mislila da to nije ok ali na kraju je stvarno ispalo da je svako tijelo drugačije i drugačije reagira..
Sutra bih trebala na pregled..ali kako su se stvari poćele maloprije odvijati možda odem i danas. :-( Prmjetila sam smeđkasti iscjedak. Rekli su mi neka mirujem i povisili mi dozu duphastona. U slučaju da počnem krvarit moram odmah na ginekologiju. Eto, a sad kako mi Bog da.
Uf, Ives, draga, vjerujem da si uplasena, bitno je da nije svjeza krv. Mnoge cure imaju taj iscjedak i uz terapiju izguraju trudnocu do kraja.
Vibrice na najjace da bude sve ok. Sad miruj, sutra bus vidjela bebicu i bit ce to sve ok :grli:
Ives mislim da čak vise zena ima krvarenja u nekom obliku nego sto nema i nista neuobičajeno za te tjedne zato nemoj paničariti. Jako dobro je da nije svježa krv znaci da je ova tko zna od kad zapravo. Ti ide dosta toga ?
Ako ćeš bit mirnija Odi vec danas
Ma ok sam vam ja. Evo ležim i odmaram. Nema toga puno.Više onako neki žuto smeđi iscjedak dok se obrišem. Nema mjesta panici. Bit će onako kako mora biti. Svjesna sam od samog početka da je ovo rizična trudnoća i nekako sam se psihički pripremila na sve što ide uz to. Ako ovako ostane, sutra oko 9h idem na pregled jer sutra radi moj doktor koji mi vodi trudnoću.A nekako bi bolje da me on pregleda. Hvala vam curke na utjesi. Javim vam se .. :* svima
Ives, nadam se da će sve biti u redu :love2:
Nisam izdržala i pišnem jutros, naravno nula bodova :gaah:
Kristinica znam taj osjecaj i mrzim ga. Nadam se da ce i nas uskoro obradovat plusici
Pozdrav cure!.Dugo me nije bilo pa vas ni ne mogu polovit. Ives prije svega zelim ti cestitati na +!!!
Nadam se da je sve ok! "Novim" curama zazelit dobrodoslicu ! I da svi skupa sto prije odjurite na onaj drugi pdf!
Vidim dobar dio stare postave....
Nadam se da vas iduci mj gledam u naslovu!!!