smiju
Printable View
skulirana uživaj s dječicom i mužekom i za prvo vrijeme ne hopsaj (nipočemu). Čekamo te!!!
A mene, čini mi se, onaj vražji tiramisu gleda kroz foliju kad god otvorim hladnjak. Dobro je dok gleda, bit ću u problemu kad progovori i počne me zvati.
Obecano odradjeno.pa cak me ni zastitarka nije cudno gledala u full sportskom outfitu
.bit ce navikli od mene svasta. :lol:
S posla doma :trci: finih 35 min ja pretrcah 6.25 km (5:40) fora trening skroz.
Optimisticna, ako stignes, odvjezbaj i onda pojedi tiramisu.
Napravi dva puta po 50 swingova i onda ces se osjecati bolje dok uzivas u tiramisu (ili tiramisuu? :D).
Nemoj ga ne pojesti, ja ga obozavam.
I daj recept ak imas dobar :)
Ja sam radila cardio shred 26x i koristila sam dvije girje. S velikom girjom (the beast :mrgreen:) sam radila deadliftove i to u serijama od 50-40-30. Mislim da sutra necu moci sjesti na wc.
Sad me ceka nagrada: hamburger! Mljac. To radi zeljeza :lool:
ginger, radiš li i lifted butt zadaće?
anci, koliko deadliftova sa zvijeri :klap:
a za sutra šifra: kada :lool:
joj kako meni prija vježbanje ujutro, ali ne prerano ujutro, jutros sam vježbala oko 8ipo-9. i cijeli dan sam poletna od toga, stalno nešto plešem po kući :lool:
Skulirana uživaj doma, brzo ce ti proc koji mjesec pa evo tebe k nama!
Anci, uzmi svakako floradix ja sam uspjela samo s njim povratiti željezo u normalu, a meso jako slabo jedem. Ima i dodanih vitamina tako da ne može skoditi.
Ja sam opet trčala danas, iskoristavam ovo toplo vrijeme.
Lili dobra ti je ta ideja da trcis dom s posla. Menibi tamanbila kilometraža samo ne znam kud sa stvarima a i moram pp vrtićima djecu skupljati pa bi me čudno gledli :-)
Joj, ova tipkovnica me ubija, ne da mi se ispravljati greške....
Ivana s navikli bi se :mrgreen: kako ne bi na zgodnu zensku u uskim tajicama. ako su vrtici usput onda je moguce :-)
Ja sve ostavila u uredu a sutra sve vracam. Spremacici nece bit nista jasnoiako sam dio strpala u ormar.
ovo mi je super jr dodjem doma cak prije nego javnim prijevozom iako trcim duzim putem a onda imam cijelo popodne slobodno za djecicu. Superiska.
Meni ne bi bilo nista čudno to prevlačenje, i tako se presvlacim na poslu, imam ormar u sobi samo ono cipele tj sad čizme zimi mi trebaju opet sutra ujutro za obut, kozmetika, spiza i to me muci :lool:
Jao lili, predobru ideju si mi dala!
Ja sam sad gledala na maps, imam 8 km do posla i to mi je bas taman :D
U dane kad djeca nemaju glazbenu odmah poslije. Ili kad ih otac vozi tamo.
Super.
Zaboravila sam na lifted butt zadacu, sad me tang sjetila. Jedno sam vrijeme znala raditi pa zaboravila.
Ginger, mislim da je ovaj tjedan zadaca svaki dan 100 svingova :D
Svaki dan 100 swingova?? Pa ja bi umrla valjda..mene od jucerasnjih sto straznja loza ubija :-(
Nije svaki dan sto swingova, nego svaki dan po jedna vježba
uz lb #1 ide prvi dan bridge x20 + One leg bridge 20/20 x 3 sets, pa 100 swingova, 3. dan Weighted one leg deadlift x 20 each leg x 4 sets, 4. Side jump lunge x 200, 5. Kettlebell squat jump x 20 – 5 sets i 6. dan Weighted side lunge deadlift x 20 each side x 4 sets
7. dan novi lifted butt workout :)
ja sam isto ko anci, jedno vrijeme radila pa sve češće zaboravljala
aha, sad vidim, uz lifted butt #11 je svaki dan po sto swingova stvarno :)
ginger, možeš što hoćeš, bitno je da svaki dan radiš nešto baš za gluteuse
20 deadlifts
20 swings
20 russian twists
20 trbusnjaka klasicnih s girjom u ruci
20 trbusnjaka s nogama u stranu pa radimbkontra stranu (tako obje strane)
20 figure 8 squats
samo da prijavim da nisam odolila girji i napravila sam 2 runde ovoga gore.
prvo pravo vjezbanje s girjom, jakooo mi se svidjelo.
jedino bih sutra mogla osjecat svakakve misice buduci da sam danas po prvi put radila sve te vjezbe s girjom. Ocekujem ramena i ruke.
hvala sto ste mi stalno pricali o girji onaj clean and press ne znam hocu li ikad naucit i trebat ce mi neka od 4 kg za tu vjezbu...:-) ruke najslabije za razliku od nogu i trupa.
Ops ja mislila nitko nije pisao iza mene pa postala a sad vidim ostale postove.
Joj Anci bas mi je drago da sam ti dala ideju, ti si meni puno pomogla sa savjetima pa da i ja nesto doprinesem :-)
Vidjet ces predobar feeling dodjes doma sva puna energije i happy ko da nisi ni radila :-)
Ivana s a jel mozes doc u nekim drugim gleznjacama sutradan na posao pa opet obujes cizme cim stignes. Kozmetika ti moza stajat doma al ono fakat nihe nuzna a kutiju od spize malo isperi i pohrani u vrecici u ormaru. Ma ima rjesenja ;-)
A ja sam cak i bic ostavila u predvorju ha ha blago njima sa mnom.
a kad nam sefica ode na dulji put planiram trcat pod pauzom (kraj nasipa sam) jer cak i tus imamo na poslu al dovoljne su mi i vlazne da izdrzim do 16h :lol:
joj kako dobar clanak i sigurna sam da se sve trkacice i trkacice to be slazu s napisanim
http://www.3sporta.com/10204_pozitiv...elo-i-duh.html
Nisam sve procitala sto ste napisale samo cu se pojadati...Jucer koma dan, zapocela sam sa onom milkom, a zavrsila na mm-ovim kiflicama koje je pekao popodne. Izmedju toga grah za rucak. Bila am ko napuhnuta zaba navecer. Bezvoljna i trula. Al odradila aam nesto swingowa, cucnjeva i iskoraka. Nije nesto ali nije ni nista. Danas se nadam boljem danu.
tigric :love: danas je novi dan :)
ja jucer taman da cu trcat a ono kisa pocela! i krupa!!
nema veze, dobro mi je dosao rest.
jucer sam kupila utege od 3 kg. za neke vjezbe mi fale. MM se zeza da cu uskoro otvoriti fitnes dvoranu u radnoj sobi. e sad mi pak fale jos utezi od 4 kg. imam: 0.5; 0.75; 1; 1.5; 2; 3 i 5 kg. ovo pisem da cure vide kako sam ja kroz vrijeme dizala kilazu. sjecam se sebe na 30 DS i utezima od 0.5 kg. i vidjela se promjena na tijelu.
tigirc, da te utjesim evo ja sam upravo pojela svoj medjuobrok, a vidi koliko je sati. dan je ispred mene. Nemoj se nervirati zbog jela vec stavi to iza sebe i zivi novi dan.
Lili bravo za trcanje s posla, za mene neizvedivo jer u prvratku imam 27 km. a bas da toliko i setam prvise mi je :lool:
Thanks cure. Redovito vjezbanje sam koliko toliko uhodala ali prehrana mi je od blagdana bas bezveze. Nikako se vratiti na stare navike.
Lili, nadam se da taj snijeg nece biti nista ozbiljno jer planiram landranje ovaj vikend. Volim snijeg ali ovo sad mi je bilo cist dosta. Sad mozemo na proljece i u balerinke.
Joj ja bi izbjegla to nagomilavanje utega.
Imam od 1kg i 2kg i one na čičak za noge i ruke. Sad bi peticu i polako stremim prema girji. Nekako kad vas čitam mali glasić u glavi viče i ja bi i ja bi. Doduše tako je i sa trčanjem al još uvijek ni makac.
Jučer BS 8 sa tim utezima na nogama i malo callaneticsa. Mogla bi dodatno uvesti i ove zadaće :)
:lol:
A ja skužila da je meni premalo, sad trčim do pola puta i to mi je cca 5 km ali nisam računala na ono tamo i natrag :mrgreen: Uglavnom do posla bi imala 4,5 km pa bi još morala malo okolo zaokružiti.
U zadnje vrijeme se držim zdrave prehrane. Nisam obične slatkorije jeda već 10-tak dana, ni kruh i sl. Samo crnu čoksu tu i tamo, počela sam i malo proteine piti. Mislim da ću uvesti jedan cheat day tjedno pa bi tako mogla na duge staze. Nosim na posao i doručak i ručak, upravo sam pojela prefine zobene sa borovnicama, bananom, par badema i malo cimeta. Za ručak brokula lešo i skuta.
Tigrić, ne zamaraj se s time što je bilo, samo hrabro naprijed. Svi imamo takvih dana.
Mb, baš pravo nevrime kod vas. Ni ja ne bi više snijega...ovih dana sam vidjela na fejsu sliku još samo 23 ponedjeljka do ljeta, čisti optimizam.
Lili, dobar je tekst. Koliko ti imaš treninga tjedno, 3?
i ja rikavam na spajku :lol:
da ivana s imam 3 treninga tjedno i super za tvoju prehranu.
Meni najgore smislit za ujutro a da se najedem, jedem često ujutro pa opet u 12-13h (i to konkretno meni su skuta i brokula nedostatno za najest se :lol:) i onda opet užina oko 15:30h.
Što staviš u te fine zobene? mlijeko ili vodu?
tigrić i ja planiram landranje za vikend ako ništa drugo idemo u toplice.
trenutno mi utezi od 0.5 i 0.75 ni nisu doma. kod drugih su. ali svi ovi mi dobro dodju. recimo kad sam u intenzivnom vjezbackom modu onda na vjezbi superman uzmem utege od 1-1.5 kg u ruke. sad se jedva dignem od poda i sa svojim golim rukama :lool:
inace imam ja doma i rozu i plavu ljepoticu. rastezljivu traku, ali ja sam beba naspram nekih, jos nemam TRX, medicinku........
mene muž sad maltretira s tim niskim željezom i zgraža se da ja vježbam
ali iskreno, meni vježbanje uopće ne pada teško pa ni trčanje. mene više umara svakodnevno kuhanje i veš :lool:
al ozbiljno
nisam danas ponijela opremu, možda sutra.
doručak ili ponesem ili jedem doma, najčešće zobene pahuljice s bademovim mlijekom. ili smoothie sa zobenim, bananom, konopljom i oraščićima, fakat se najedem :lool:
ručak mi je muka :D
ili ga nosim ili jedem tu okolo. jučer grah ko tigrić :D
imam novu haljinu, baš mi je lijepa :saint:
nema to na linku. no name dućan :)
anci, onda se moraš slikat :)
ja sam utege od 1.35kg proslijedila dalje, a rasčistila sam dno jednog ormara za vježbačku opremu, da mi je sve na jednom mjestu
prijavljujem 100 skokova na vijači za zagrijavanje, pa kettlebell for all levels #11, pa 100 swingova zadaće
mala zaspala, sama sam i sad se ne mogu odlučit od sreće što ću :lool:
apropos hrane, mi smo u zoni agruma
moramo potamanit dosta naranči, mandarina, kivija i kaki jabuka (splitske vježbačice, ako ste zainteresirane javite se na pp :mrgreen: )
jučer sam stavila sjeckanu naranču u matovilac salatu i to je ispala super kombinacija, istrpila bi i neke oraščiće
inače naranča, mladi sir i maslinovo ulje - mljac!
a sada za doručak: pečenica (u biti svićica) s mandarinama, idem probat :mrgreen:
jako volim voće meso i voće sir kombinacije. a za Novu Godinu frend donio breskve (one iz konzerve) punjene tunom. E to je i meni bilo na granici dobrog i lošeg, ali najviše zato što ne volim baš tunu iz konzerve (pretjerala u studentskim danima). Ali kako nitko drugi nije htio pojest više od jednog komada, ja sam pojela skoro sve :lool:
Ja si moram kupit vijacu. Zasad skakucem "na prazno", al mislim da je ucinkovitije sa njom.
anci onda molim sliku :mrgreen:
spajka :lool:
Breskve i tuna.
U soku sam.a inace bi svakog dreka probala, da prostite.
tangerina, ni ja nebi to probala :lool:
najcesce doruckujem zobene sa bananom i brusnicama. mene slatko i vecera dotuku. tu pokusavam uvest reda u zadnje vrime
ja zob najvise volim s jogurtom i to grckim + maline. u ovo doba smrznute iz lidla gdje su 19 kn.