Nemam uputnicu jos ali cu ici po nju drugi tjedan.
Printable View
Nemam uputnicu jos ali cu ici po nju drugi tjedan.
Jutro!
Mona grlim ali još nije gotovo.
♥ Lista za: 17.12.2016 ♥
(Ne)čekalice:
angiebanangie~~~~~~~~~~~~37.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~37.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~34.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~34.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
Pozitivka~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice:
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
Sanjka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~~~~2.dc
Giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~2.dc
Pozitivka i xavii dobro došle u ljubičice.
Bok curke. Mona prerano je jos. Vjerujem da ce kroz par dana na testicu biti II. :)
Monaaaaa pa kad to pisas :lool:
Ajde, ajde strpljen spasen! Ali nemoj na 12dpo otpisati vec!!! Pa curama zna i nakon kasnjenja M bacati neke slabe sjene a ti bi 2 dana unaprijed odbacila?
Ma.....di mi je valjak!!!
Danas mi je 10.dpo Hehe
A ne znam, hrpa cura vec na 10.dpo ima bar sjenu na testu...
Moram se pomiriti da je vjerojatno minus, ali da... u pon cu znati vise.
Hvala cure :*
Nismo svi isti. Nekome ce pokazati prije, nekome kasnije, ali bitno je da pokaze. :) Neckam se za sutra da li da idem ili ne na advent u Zg.
http://www.njuskalo.hr/medicinska-op...oglas-18530711
Da vidimo dal rade linkovi!
Napokon radeeee.
E ovi testici su zavrsili u smecu.
Pokazivali su mi blijedu crticu na betu od 1,2
Te ja imam sa e-baya- :(
http://m.ebay.com/itm/HPY-20-X-Ultra...%257Ciid%253A3
Jojj i ove imam al od 15 miu.
Inace ovi imaju od 10, 15 i 25 miu.
Sto kaze Chiara meni je danas tako obilna da sumnjam u drugačiji ishod.. Piši ti meni 2 dc, ovaj tjedan nema šanse Ca šetam i vadim betu kad onak kad znam nekak da nema ništa...:(
Au nesto me pere,razdražljiva, plačljivo, ljuta.. A opet samo bi se mazila s malom...
Chiara - Odi na advent dok su jos kolko tolko normalne temperature. Ali pripremi se na gužvu, iako subotom je najgore.
Radnim danom bude puno manje ljudi, tad je super.
Ali stvarno je predivno, nisam jos sve ni vidjela.
Nista od puta u Zagreb. :( Trebali smo ici sa prijateljima, ali dragi sutra mora raditi jer nisu stigli zavrsiti posao...
Mi upravo došli doma. Gužva je al je lijepo. Nismo sve uspjeli obić jer smo išli i puštat lampion želja i smrzli se.
da vam se malo javim... i da vas poosiiiiiiiiiiiipam :trep:
ja vam i dalje guram, dan po dan.. u biti po danu nastojim ignorirati strahove no stignu me u snovima :|, ali dobro, nisam se došla žaliti vec se samo javiti i da znate da mislim na vas :*
MonaLI meni je sad na 12 dpo test pokazao minus tako da je u pravilu sve to prerano za pravo stanje ... držim fige :-)
Zelena vilo- samo polako i smireno, i uzivaj koliko god mozes :)
A jesi li sto posto kad je bila ovulacija?
Jutro! Kod mene samo blagi spoting za koji nebi ni znala da ne prorujem svako malo. . . jučer nakon keksa je bilo krvi, mislila sam napokon došla M, no jutros opet ništa. Jajnici pikaju, ten užas, cice splasnule...
Jutro cure....
Inace samo da znate vi koje idete eventualno privatno betu vaditi ovdje vam je 100 kn a ne 150 kn kao u svim ostalim..zapravo cula sam da ima cak i po 160 kn negdje. Evo link ;)
http://www.poliklinika-imunomed.hr/
Jutro curke. Kako smo danas? :) Mona sutra je dan D. :fige:
Chiara - da da, dan za potvrditi minus :)
Kak si ti? Kad bi ti trebao početi novi ciklus za aih?
Za mjesec dana na novi aih. Nije sve tako crno, mozda popiskis + .
♥ Lista za: 18.12.2016 ♥
(Ne)čekalice:
angiebanangie~~~~~~~~~~~~38.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~35.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~35.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
Pozitivka~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice:
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
Sanjka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~~~~3.dc
Giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
Eci dobro došla u ljubičice!
Mona nemoj me tjerat da sjednem u auto i dođem u Samobor i istjeram tu negativu iz tebe. Molim te nemoj tako, stvarno mi je žao. Znam da je lakše ne nadat se pa se iznenadit ali kod tebe je ta negativa prevelika. Nebi ti htjela solit pamet, pogotovo što se i ne poznamo, ali baš mi je žao i od kad si krenula u sve to stalno negativa. Znam da si do sad uvihek bila u pravu, ali naše misli i stavovi puno znače. Oprosti ako sam pretjerala, ali iako vas ne poznam osobno jako sze mu drage sve redom.
Mami - nemoj samo u Samobor, tamo sam samo na poslu, inace je ZG moj grad Hehe
A kaj da ti velim, nadam se i ja i realna sam da su mi svaki put ok šanse ali nakon minusa nemrem biti bas optimist.
A nemam ni jedan simptom bas ovaj ciklus, inace imam bar nekaj. Ma i ako bude minus nisam u nekom bedu, znam da cu i ja dočekati svoj plus :)
MonaLi jesam, pokazao mi je testic da stiže i tocno sam ju osjetila.... zato sam i pisala o tracku nade ako se sjecas...
Mislim da je meni danas 1 dc pa Mami pliz zakucaj me na dno liste
Hvala vam cure sto ste tu, divne ste :)
Testic je i danas negativan, ali ja nisam... sad sam se sa šogoricom dogovorila za cuganje na ručku za Badnjak, tak da eto :-) ima nesto pozitivno u negativnom testu, Hehe
Dobro jutro!
Jucer navecer sam vas čitala, ali bila preumorna za pisanje. A zapamtila sam da je Moni danas glavni dan.
Mona...da. Napravila si si predradnju da danas bude lakse. Ako je ti je ta opcija uopce moguća. Zao mi je, znam da je i tebi. :onajkojigrli:
Nivesa, kod tebe se isto crveni. :/
Ne mogu si sad ponoviti sto sam procitala jucer, tak da druge cure - saljem pozdrav i moram raditi.
Mona piši mi danas 2.dc. Stigla vještica jučer, i rastura me od bolova.
Ni ja nisam negativna, veselim se vikendu i obiteljskom druženju, popit ću si i ja koju časicu hehe...
Inače, ovaj ciklus se vraćam marulji, i nakon O mixu stolisnika i vrkute. Zima je, super vrijeme za čajeve navečer ispred tv-a u dekici...Tako da ću ih pijuckati i čekati pregled uskoro!