Ne radim zalihe.
No danas kad sam nešto tražila po balkonu, otkrila sam nekoliko limenki graha.
To je moj muž zbuksao [emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Ne radim zalihe.
No danas kad sam nešto tražila po balkonu, otkrila sam nekoliko limenki graha.
To je moj muž zbuksao [emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne.
Al sam u utorak bila u Lidlu i nije mi bilo jasno zašto ima tak puno ljudi i zašto su police prazne. I niskak nisam mogla skužit (mislila sam da je neko sniženje) dok nisam došla mami, pa mi je ona objasnila.
da zalihe
danas sam kopala po kuhinjskom ormariću da nađem tjestetninu, i jedva sam našla jedno pakiranje na pol potrošeno
dakle nit smo imali zalihe prije, niti ih sad imamo ili ćemo imati
jedino meso se kod nas kupuje u većim količinama, ali to samo zato jer muž ima svoje provjerene uzgajivače, pa ga zovu kad imaju
ja volim otići po svježe pecivo u lidl.
u ponedjeljak i utorak je bila koma i katastrofa. svi su me čudno gledali, jer sam imala samo vrećicu - a svi ostali ogromna kolica.
u srijedu sam bila u plodinama (uvijek hvatam kad je nešto na akciji :mrgreen: ), i čudim se kak je sve mirno.
kaže mi šefica - izbjegli ste jučerašnji stampedo. a blagajnica kaže - jučer je najmanje svaki drugi kupac imao račun preko 1000kn.
(a ja došla po punjenje za osvježivač, i njihove krekere jer su mi fini)
Kod nas u provinciji te pojave nisu zabilježene.
Jedino nema onih malih dezinficijensa za ruke što stoje pokraj kase
Jučer u Lidlu nije bilo nestašice, bar nisam primijetila. Istina, na blagajni nije bilo dezinficijensa, ali brate mili, pa bolji je sapun i voda... Ovo je dobro samo za putovanja.
tjah... mi penzići valjda manje jedemo... :lol:
(Sorci, imaš Viber poruku. :mrgreen:)
Isprike za off topic. :oops:
Nemam zaliha, osim možda wc papir 1 pakovanje i paste za zube, jer uzmem 2+1 gratis i to je to :)
Ostalo ne kupujem zalihe, jer mi je mali stan i volim da je novac na računu, a ne da mi ističu rokovi robe koje imam doma.
Praktično bi mi bilo jedino imati rezervu gela za pranje posudja. Kupim nekad neki veganski jogurt, najčeše ako je na sniženju i tu ne radim zalihe, jer mi nema ništa gore nego kad mi hrana propadne i kada je bacim, što se redko desi.
Volim kupiti u Hoferu one ogromne datulje po 1 kg, ako je to za koga zaliha, za mene nije jer se brzo pojede. Treba biti stabilan i ne navući se na neke akcije, koje kad preračunaš baš i nisu povoljne. Baš sam se nedavno zeznula :) Tak da sam ja navikla ići u trgovinu 2x/tjedno i kupim malo i samo ono što mi treba i što mogu u kesi peške dovući do doma, a kad je lepo vreme onda ono što stane u košaru na biciklu, tak da mi je to ograničenje da ne kupujem nepotrebne stvari.
Kad se vec digla tema trenutno imam zaliha za 2-3 mjeseca .
Ja pokušavam imati malo više hrane u kući, ali sve se učas pojede.
Mi ne bi izdržali 2-3 mjeseca,ali mjesec i pol vjerojatno bi, uz uvjet da bude struje i plina. Bez toga, eventualno u vikendici, ali i tamo ima ograničena količina drva... Tko zna gdje su nam sve uska grla kojih nismo svjesni.
ja taman prije panike nadopunila većinu zaliha... još sutra u lidl po šećer i vodu :mrgreen:
u lidlu je ulje pakirano 4 boce 33 kune
i ja imam hrane, ali za 10 dana ako sve dobro iskombiniram...
da sam kreativna, vjerojatno bi bilo i za više
Ni ja nemam .
I jos sam bas lijepo ispraznila ladice frizera
Ak ništ drugo ima krumpira sva sreća da to jede tri petine mojih ukućana
Vozio čovek po cesti i ja ugrabila
Kakvo je stanje sa zalihama danas?:-)
Isto kao i prije. Odnosno imam još manje jer sam danas izvadila bolonjez iz frizera
jel bar frizura dobra?
Ja sam u dućanu, kao i svi ostali iz kvarta. Police su prazne.
Napunila sam kolica do vrha, nemam pojma čime.
Stojim na jednoj od puno blagajni, u redu dugom 10 metara. Sva kolica puna.
Noćna mora :roll:.
Al sad imam hrane barem za 10 dana. Valjda.
Odite u male kvartovske Konzume, Sparove i Dione. U svim velikim je krkljanac.
U Superkonzumu u Radničkoj kolaps. Gore nego za Božić i NG.
Neki guraju i po dvoja kolica napunjena do vrha. Ja sam kupila samo ono kaj mi trenutno fali. I super da imaju samoposlužne blagajne.:)
Sad je kasno ;). U kvartu imam mali Konzum koji bas i nema ni inače neki izbor, sigurna sam da je i on opelješen. Ostalo su sve veliki dućani. Ali dobro, gotova sam.
Jedino me muči koliko vi to hrane imate, gdje ju držite i kad ste ju dovukli u kuću ako imate zaliha za 2-3 mjeseca? :lol:
Meni su i ova jedna kolica previše za moje (uobičajene ne korona) pojmove.
Vidiš da si trebala kupiti onu kuću
:lol:
Znala sam da će to netko napisati ;).
nekak ne vjerujem, zalihe ne zalihe da ce ijedna obitelj u RH, a bome i u EU, umrijeti od gladi
Ja sam napravila kardinalnu grešku i otišla danas u veću trgovinu... Strava... Uzela sam baš osnovno.. 2kg brašna.. 2 ulja... Kg riže itd.. Ni pola kolica. Ljudi voze kolica dupkom puna ispada iz njih. Na blagajnama po 30 ljudi u redu.
Sad me zvala prijateljica kaže u Kauflandu se ljudi skoro potukli. Užas.
Neka mala kolica
To meni stane u pol borše