Kako Riri kaze, ljepsa ti je ova iako je ja upropastim vojim vijestima. :D hahahaha
Za sjedenje/lezanje ci skontat vec nesto.
Za svoju situaciju......vise kontat ne mogu. Slazem se da ste u pravu da trazim jos misljenje ali ja sam samo jucer vidjena od strane 2 razlicita ginekologa, prekjucer od strane jos jednog tako da ne vidim svrhu. Sve je pod kontrolom samo treba biti oprezan jer moze ureaplazma pokrenuti porod il me otvorit posto nemam vise terapija, hah. Samo.....
Muz me jos vise iznervira. Tamam se opustila malo i sutra cu na pramenove, da bi on oko ove korone poceo panicarit jer je cuo od kolege ciji brat ima drizerski da mu je bila neka zena ciji je muz otisao na testiranje pa se uplasila, a ona u salonu pa kao sta zna......a on me nagovarao da idem frizeru i opustim se neki dan. Mislim luda kuca. Iapsdne da mi ni kcerka ne bi trebala u skole ici sada.....jer je u gradi jednom skola zatvorena posto je doslo dijete sa koronom i sad se testiraju. Mislim ja se smirim on mi nabija nesto.....ne da mi ni u market da ne bi ko kihno u mene. Razumijem da mu je muka od svega i da pati za bebom koju smo izgubili (jucer bila tacno godina,smrc) i mislim da on definitvno ne bi dobro podnio da se nesto desi pa se trudim da ga razumijem...no on to sve na svoj nacin. Govori da sam ja previse skoncentrisana na potencijalne probleme oko trudnoce a vamo me šiba nekim stvarima o kojima ne mislim.
P.S. Meni je bolje otic sa ove vesele teme hahahahah!!!!