Evo opet te potpisujem po 1000-ti put... i o onom fetiš rublju... stranica je odlična!Citiraj:
sweetmint prvotno napisa
Printable View
Evo opet te potpisujem po 1000-ti put... i o onom fetiš rublju... stranica je odlična!Citiraj:
sweetmint prvotno napisa
i ja volim fetis rublje zbog sebe, md-a to ne tangira ni pol posto. mozda bi upalilo da mu recitiram andrica ili dostojevskog :mrgreen: , ili pak da sama dodem do nekih briljantnih izreka, poput one u potpisu.
htjela sam vec sto puta otici u taj duckas u importaneu i nikak, pa nikak. kako se ono zove.. trazila sam ga na webu ali mislim da nemaju sajt (pih, kako neozbiljno :P ).
iako, i must confess, ovaj visak kila koji imam mi uopce ne pomaze da se osjetim seksi, bas naprotiv. totalni turn off :x . kad se vidim u ogledalu, dode mi da si stavim onu koznu masku na glavu :mrgreen:
aha, nezakoniti uskoro dolazi, pa nakon sto si malo odspavam bumo vidli i u kakvim smo sferama.. :)
Ma, ja vjerujem da dobar dio voli jer je bitno da se žena osjeti lijepa i poželjna, to je isto kao i s depilacijom i šminkanjem, odlascima frizeru itd. itd. Nije to prvenstveno radi privlačnosti muškarcu (iako sad može krenut diskusija i o feminizmu i o konzumerizmu i o onima koji su otišli u Istru u šumu živit i njihovih poimanja ljepote, ali ne bih ja te dublje teme otvarala sad tu, nego ostala na ovim lakšima).Citiraj:
tatek prvotno napisa
Mislim - sama sebi lijepa pa onda lijepa i poželjna i drugima.
mikka, navijam za tebe, nadam se da ćeš uskoro imati veselu večer.
Ja sam odlučila, djelomično i zbog tatekovog savjeta, ponekad se upustiti u "veselje" i kad nisam baš naj naj raspoložena, čisto da se vatrica održi, i mislim da je to dobra taktika. Sex je jedna od onih stvari koje što ih više prakticiraš to više trebaš i tražiš.
Dodao sam "caption" iliti opis fotke ispod inkriminiranog uratka kako bih izbjegao daljnje nesporazume. ;)Citiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
Cvijeta, hvala ti na podsjećanju da to uradim! :)
A jesi me nasmijala :lol:Citiraj:
mikka prvotno napisa
Al ako želiš imam ti pozamašnu kolekciju citata i mudrih izreka ;)
Tko zna, možda otkriješ da se pali na SM maske, kožu... :P ;) (naravno da se šalim...nemoj zamjeriti :* )Citiraj:
mikka prvotno napisa
ina33, nema tu lakših i težih tema, ženska je seksipilnost naprosto puno šira od depilacije i šminkanja, pa značaj navedenih nema potrebe kako podcjenjivati tako ni klišeizirati, imho :)Citiraj:
ina33 prvotno napisa
mikka, možda otkriješ da se TI napaljuješ na maske, pa nećeš više u "datom trenutku" razmišljati o kili previše ili špekecu ili celulitu, nego ćeš se opušteno prepustiti "maškarama", a kad TM osjeti da si se ti uživila u igru, možda će mu to biti trigger da "poludi".
8)
dugo sam se vremena mislila hocu li pisati na ovom topiku jer sto ako ce mene netko zamisljati onakvu kakva pisem ovdje :mrgreen:
onda sam vise puta vidjela mikku pa mi je u sekundi kroz glavu proletjela slika njenog tijela u orgazmickom grcu kako ga opisuje (sori mikka, proslo je :mrgreen: ), pa sam se onda mislila, sto cu misliti kad pricam s naprimjer mamom jedne forumasice ovdje, oce mi se vracati slike njene kceri (pa nisu), i sad cekam ovaj tjedan kakve ce mi se slike javljati kad vidim mamasch, ocu je zamisljati u jestivim gacicama ili necem vise onako kurvanskijem
kad je vidim, javim se :mrgreen:
ako sad uopce dodje po case :lol:
aaa, a ja si sve mislim zakaj me cudno gledas :lol:
:lol: sigurno si pomislila da zbog poroda kod kuce :lol:Citiraj:
mikka prvotno napisa
Ma samo vi pisite, boli vas briga hoce vas tko cudno gledati, ili prepoznati. Ovaj topic je donio dosad puno korisnih ideja i unio veselja u neke veze i brakove, a bome smo se i znali dobro nasmijati. Kud ces bolje!
A puno je lakse i zgodnije pricat ovako na forumu, nego s prijateljima i poznatima o ovoj temi.
Ivarice, luda si totalno :* , naravno da dolazim po čaše, a ti me slobodno prokomentiraj na topicu ako misliš da sam dovoljno zanimljiva.
oooooo, oživija je topic skroz :yes:
Ora :*
Uniforma sluskinje? e vidis ja sebe u tome ne mogu zamisliti.
Srecom pa se MM pali na ono sto se i meni svidja i cini me na jedan nacin senzualnijom nego inace.
Mislim da svaka osoba ima neki "klik" na koji se sexualno pali, ne mora to biti samo izazovno zensko rublje za muskarce, ili frisko mirisno polugoli izbrijani muskarac za zene ( :mrgreen: ) ali razgovorom se sve moze dokuciti.
Npr sjecam se price prijateljice koja je nakon 4-5 godina saznala gledajuci nekakav film na teveu, da joj muza pale samo visoke lakirane cizme..fetis? ma jasta je, za mene koja nisam ljubitelj cipela itekako :mrgreen:
Ne sluškinje nego sobarice, nekako mi se čini da to nije isto. Griješim? Ili je to jedna od onih potejto - potato situaicja.
Aha sobarice...znaci zaduzena samo za krevet? :mrgreen:
Lagano zatezanje plahti, pa znaš ono kad se nagneš preko cijelog madraca da zaguraš ćoškove između dva madraca, pa malo protreseš poplun kroz prozor (a za to poslovično trebaš nagnuti tj. naguz.iti)...
:saint:
:smajlićsavražjimroščićima:
MM bi pozvo hitnu da me takvu vidi, za mene ne za njega. :lol: Nismo tipovi glumatanja al zato... :mrgreen:Citiraj:
mamasch prvotno napisa
sweet :*
Ako ne sobarice... onda vladarice :lol:
mamasch :lol: malo se nagneš, ali umjeto da ga to napali još dobiješ naredbe za čišćenje :lol:
Šalim se, ali svako eksperimentiranje mislim da je dobrodošlo, naravno ako su oba partnera za to... tko zna što se sve može otkriti... hmm... ili se neki boje upravo toga što bi mogli otkriti... hmm :mrgreen:
Pa možeš i naređivanje pretvoriti u seksualnu igricu.
:mrgreen:
Mene ta uniforma sobarice (i igrica) odmah podsjeti na Alo, Alo..i Reeeeeeeneeeeee ...hmm...vidis eto jos dodatne ideje, promjenis malo glas da zvuci po francuski :mrgreen:
Nemojte zaboraviti perike, da ugođaj promjene bude potpun. ;)
Ja bi mogla biti baka mrazica za Božić...trbuh je dovoljno velik :lol:
:lol: ali u sexy izdanju! ;)Citiraj:
SunčicaVŽ prvotno napisa
Sada mi se svakakve scene motaju po glavi :lol:Citiraj:
Mene ta uniforma sobarice (i igrica) odmah podsjeti na Alo, Alo..i Reeeeeeeneeeeee ...hmm...vidis eto jos dodatne ideje, promjenis malo glas da zvuci po francuski
Hehe...dali ste mi ideju...kapicu imam, nabavit ću novi crveni seksi kompletić...pa mu donijeti poklon za Božić :lol:
Žene, samo se nemojte ovako opremiti za "te" trenutke ... :mrgreen:
Pih, zaboravio sam link ... :oops:Citiraj:
tatek prvotno napisa
Evo ga: http://www.photosig.com/go/photos/vi...forward=browse
hehehe Tatek što si se zabrinuo za svoj rod :lol:
Bez brige... žene su uvijek "nježnje" ;)
tatek, kak se gleda slika sa tvog linka, meni se niš ne otvara?
:lol:Citiraj:
Ora prvotno napisa
Fotka mi je zaista impresivna kao fotka i neam neki osobiti "erotski" naboj, ali mi je baš dobro došla kao mali dodatak ovim "maskirajućim" razgovorima. :P
mamasch, obzirom da je fotka stavljena kao "adults only" onda trebaš podesiti neke parametre na toj web stranici (a ja se više ne mogu sjetiti kako jer sam član tog photo siga već dosta dugo pa mi to web browser radi automtski).
Mogu je eventualno downloudati pa staviti na svoju picassu ...
BTW, danas sam popodne u gradu pa iamm jubilarnu priliku svratiti do tog famoznog dućana u Importanne galeriji da vidim kaj tamo ima. ;)
tatek, pa ak imaš vremena bilo bi zgodno, baš me zanima o kakvoj se slici radi :oops:
Javi nam kaj ima zanimljivoga u dućanu ;)
imaš na stranici Content filter, i tu izabereš "show me photos with any content advisory", klikneš set options, dobiješ sliku :)
koryanshea, tnx, otvorih i vidjeh, i baš mi je cool fotka, a i koncept erotike mi se sviđa. Zašto bi sve trebalo biti sa srčekima, nježno i suptilno, kad može biti kao na toj slici. Malo mašeš mačetom/katanom, čisto da digneš adrenalin (sebi), a onda ju odložiš i digneš "ono drugo" (njemu). :mrgreen: Vrijedi probati.
Meni se sviđa taj sajt, zaista ima dobrih fotki!Citiraj:
mamasch prvotno napisa
Evo još dvije koje i jesu i nisu erotika, zanimljiva je atmosfera:
http://www.photosig.com/go/photos/vi...forward=browse
http://www.photosig.com/go/photos/vi...forward=browse
Zanimljive i kvalitetne fotke su i http://www.photosig.com/go/photos/vi...forward=browse
ZA nešto što graniči sa dobrim ukusom (svatko nek vidi s koje strane su njihovi radovi), pogledajte što fotkaju Anna i Barney: http://www.photosig.com/go/users/view?id=36463
A najkontroverznije (obično su ili najbolje ili najgore) su na http://www.photosig.com/go/photos/br...rt=viewCount-d
Ne zanm da li i ovo ulazi u okvire ovog topika (admini će reći svoju, zar ne? :* ), ali kad smo pričali o literaturi, možemo valjda i o fotografiji (kvalitetnoj).
kad vec postamo erotsku fotografiju, da se i ja pozurim dok se admini nisu umijesali :mrgreen:
mene je na vrlo poseban nacin nadahnula ova stranica
Kanga, fotke su uglavnom jako zanimljive, jedino što me se osobno nije dojmila vibra koju autorica kao osoba odašilje, no to je neki moj osobni dojam, onako intuitivan. Ne bih mogla biti frendica s njom. Ali da je talentirana, jest. I ima puno slobodnog vremena :mrgreen: .
mamasch, bas zanimljivo, i mm je imao slican komentar kao ti (ako ti se da - kako bi tocno opisala tu vibru, da vidim jel se radi o istoj stvari?). ja nisam osjetila nista sto bi mi bilo posebno odbojno, ali to je mozda zato jer autoricu dozivljavam u drugom svjetlu (znam je virtualno s jednog foruma na kojem ima jako inspirativne postove).
Ja bih to nazvao "hermetičnost".
Nije odbojno, nego jednostavno hermetično, mogu gledati fotke, neke su mi odlične, neke ne, ali se ne mogu uživjeti u njih.
BTW, te fotke su mi uglavno neerotične (možda nisam vidio neke posebne? Nisam imao vremena da sve otvorim), a uopće nisam freak lijepih i "ispeglanih" tijela kao kod klasične erotske fotografije, baš dapače. Ali mi jednostavnu uz tu "hermetičnu" vibru ne ide pridjev "erotski".