:štrika:nadam se plusicu!!! Inace cu morat psihologu i ginekologu!! :psiholog:
Printable View
:štrika:nadam se plusicu!!! Inace cu morat psihologu i ginekologu!! :psiholog:
nivesa-dzim:fige:za plusic
~~~~~ za plusic :)))
iiiii?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nije plusic...:(
drugi je bio negativan ...al menge i dalje nema a sad ne preostaje drugo nego doktoru....bas sam tuzna.....
Mozda jos ima sanse?? Kaj da radim cure moje?? Dajte neku pametnu...
idi izvadi betu, da budeš sigurna da nije T
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je!
a ako ipak nije onda pravac doktoru
Gdje to u zg mogu napravit?? I da li trebam uputnicu za to?? Nisam nikad vadila betu....
Kupila sam ja jucer 2 testa ali onaj drugi nisam ni radila kad je ovaj bio neg. a ak ne dode za par dana onda cu ovaj napravit
...
žao mi je zbog minusa:love2:
ako sam dobro shvatila,kasni ti 2mj?to je puno,da si trudna test bi to svakako morao potvrditi.neznam sad kolko neredoviti su ti inače ciklusi ali mislim da bi prvo trebala otići kod dr,na pregled,ultrazvuk..
neredoviti su al bas 2 mj...hm...od 15.11 nisam imala
tnx cure!!!!!!! :((
Nivesa! Svasta je moguce! Al ko sto kazu cure najbolje doktoru! Moja sestricna je bila trudna 3mj kad je dok.konacno potvrdio! Naime,njoj izostala mens.! Napravila test i neg.! Pa opet test za par dana opet neg.! I tako tri testa! Otisla ginicu,on na uzv nista ne vidi,test kod njega negativ. i daje joj tablete dabroston,da se otvori! Nakon sto je popila opet nije dobila,i opet k njemu! Tek tada je vidio da je trudna 3mj! Koliko je takvih slucajeva ne znam! Al hocu reci da ih ima,i da je sve moguce! Meni su u prvoj trudnoci,unatocm kucnom testu koji je bio poz.rekli da nisam trudna! Onda je jedan privat fin.rekao da je mozda cak v.matericna! Onda sam otisla na hitnu,tamo su radili test i neg.! Zatim me kolegica savjetovala za betu,koja je potvrdila! Sjecam se dok.sa hitne i jako ruznog kome.! Da se trudni ne ni vam bilo malo zlo,malo ne! Mojoj zeni je stalno bilo zlo! I taj isti me primio na porod! Ooo,da prepoznao me! A i ja sam mu se predstavila!
[QUOTE=mare41;2312862]meni u prvom tromjesječju nije bilo ni malo zlo, niti minimalno, to nema veze s ničim -kome je zlo, a kome nije[/
Ma jednostavno dan danas nemam kom.na to!
Sanja!!!Uzas! Znam kak je kad te dr. sprcka.tj,ne obavi svoj posao kak treba!!! Meni su sprckali u prvoj trudnoci sve kaj su mogli!! I da...meni je NON-STOP bilo zlo .NON_STOP!!!Nisam mogla prestat povracat,na kraju vise nisam nista ni mogla jest jer mi se sve gadilo!! A oni su rekli da je to sasvim NORMALNO!!! Zvala sam jucer i rekli su mi da dodem u utorak...rekla sam sestri za obodva testa veli ona da ne zna kaj da mi kaze ali da svakako dodem pa da cemo tam napravit sve testove koji su potrebni...sad cekam utorak...sa vrlo malo nade za t...cak nimalo...
Hvala!!! Sad nemam sta nego istrpit taj "strah"!!! do utorka!!!!
nivesa,sretno u utorak!:love2:
Jooj bolje da se ne sjetim svih izjava osobito u prvoj trudnoci! U dr,trudnoci,test pozitivan... Narucim se na pregled i primi me zamjena jer moj ginic na g.o.! Ni on nista ne vidi! Naruci me za dva dana,opet nista! Imkaze da idem vaditi krv! Dodem u labos! Pitam zenu jel to za. Betu? Kaze ona ne,to su pretrage za kiretazu! Samo sto nisam pala sa stolice! Isti dan tj.vecer prokrvarim al kao nikad prije! Zovem bolnicu i kazem test poz.,ginic ne vidi,krvarim jakoo,trebam li doci ili da pustim da se onda tak ocistim? Kaze ona hitno k nama! Dodem u bolnicu! Pregled i isto kao nista ne opipa! Al ajmo na uzv za svaki slucaj! Jos ja kak da se skinem i prohodam,a iz mene rijeka?! Samo vi hodajte imo tko ce pocisitit! Eto u kolikoj mjeri krvarenje! Na uzv me pita da ponovim pricu,koju sam sada vama pisala! Okrene uzv prema meni! Jel vidite kvo? Daaa!! A sad cete i cut :)! Srce junacki kuca :)! Rodio se nas L :)
:cekam: HVALA!!! :zaljubljen:
nivesa,kak je prešlo?
evo mene drage moje od ginica....veli da trudnocu ne vidi ali me salje na betu... ne nadam se nicemu samo lijem suze kao malo djete...rekao je da ko je bila trudnoca s obzirom da je jedan test bio nedorecen a drugi neg da postoji mogucnost da je bila trudnoca ali da se nije nastavila razvijat i da je otislo samo od sebe........kaj da sad ja mislim??? pomozite malo :(
Nivesa nadam se da ce te beta iznenaditi! Ako pod nedorecen mislis na onaj clearblue - to je negativan test, vrlo cesto tako pokazuje.... Nazalost. :love2:
jel zna netko kak radi labaratorij za betu u Petrovoj?
ma bolje da i nije bilo nis nego da se lose zavrsilo... mislim da me nece nista iznenadit ....
nakon koliko dana od odnosa se moze po beti vidjet trudnoca??
Nivesa 6-12 dana od ovulacije, znaci, max 16 dana, ako uzmemk u obzir da spermiji mogu pozivjeti do 4 dana, sto je jako rijetko...
Min 5 dana, al to vise teoretski nego prakticno :-)
hm.....da... a posto nije bilo menge nije bilo ni ovulacije...... a da si odma to sutra odem obavit?? Da li lab u Petrovoj radi popodne?? ja radim do 14..
Jako mi je zao da nista ne vidi :(! Iskreno mi je zao! Imas li kakve simptome trudnoce? Ne znam za petrovu kako radi, ja se nisam mogla docekati pa sam otisla privat u labos, ali kostalo me nekih 200kn! Ajde super kaj se dobiju rezultati kroz koji sat!
Kad ides vaditi betu?
mislim da se tamo krv vadi samo ujutro,ali nisam sigurna..možda se javi neko tko zna više.
si radila poslije test još koji?
Za petrovu ti ne znam... Ak je bilo ovulacije dok je trebao vidjeti zuto tijelo...