Oprostite mame nisam bila na netu 2 dana pa tek sada odgovaram na post.
Digli pozajmicu od 15.000 kuna ne samo za opremu za bebu nego i za preživjeti zimske mjesece kada nema turizma i kada ja ne mogu ići čistiti sobe ljudima koji se bave turizmom a to je još jedna plaća :(
Pa smo bili prisiljeni dići toliko. U TL-u smo u 03/2008. g. kupili 2 U 1 od Graca kolica i AS za 1.499,00 kuna a u bosni (Bihać- 30 km od Plitvica) krevetić sa posteljinom, pelenama i ostalom oblekicom i sve to za 2.000 kuna i možda još neka sitnica i to je sve što se tiče opreme za bebu. Nisam htjela sve to objašnjavati u gornjem postu a i sada vidim da sam pogriješila što sam navela sve te cifre nadajući se nekom odgovoru / savjetu/utjehi da ima vas još na forumu koji ste u ovakvoj situaciji, jer je nastao nesporazum u koji sam nas dovela. Eto, nadam se i da nam banka neće, jer još uvijek nije dirati minus pa da se polako izvučemo iz toga jer još 3 rate toga kredita pa će biti lakše za 700 kuna a to je hrana za nas, a onda nam ostane još 1.500 kuna drugog životnog kredita. A onda Uskrs i sezona pa daj Bože da nađem posao pa pokušati polako popunjavati minus.
Hvala mame drage, ništa se ja ne ljutim na vaše komentare samo vam nisam uspjela na vrijeme odgovoriti niti objasniti.
:love: