i ja moram... ne znam sto cu, ali vjerovatno cu udavit nekog poznanika od poznanika :P nije da imamo bas nekog izbora, a hitne su sad pune i radije bih preskocila sve bolnice ako ikako mogu...Citiraj:
molu prvotno napisa
Printable View
i ja moram... ne znam sto cu, ali vjerovatno cu udavit nekog poznanika od poznanika :P nije da imamo bas nekog izbora, a hitne su sad pune i radije bih preskocila sve bolnice ako ikako mogu...Citiraj:
molu prvotno napisa
frka fala. Ja na zalost nikog poznatog, ni 3 koljenu. Razmisljala sam da odem u dom zdravlja u Sigetu. Oni su cini mi se dezurni u nedjelju?
to ti je mozda i najbolje...
je l ti mozda osjecas pritisak na jajnik? mene od jucer jos vise boli i pritisce... nekako me to brine :/ curke, je l ikome tako? ET je bio u subotu, punkcija u cetvrtak. paranoizira me da je neka bakterija prenesena punkcijom do jajnika... jako slabo reagiram na antibiotike, a ostao mi je samo ovaj jedan... znam da sizim bez cvrstog temelja, ali imam tako grozno iskustvo :(
Ružica SB, Amyx, Frka i sve ostale čekalice na ovom pdfu, vibrrrr za vas i vaše mrve, i želim vam bingo! :heart:
:* :* :*Citiraj:
gričanka prvotno napisa
Mene ti zna strecnut, malo lijevi, malo desni. I znam imati osjećaj onog grčenja, kao kad trebam dobiti, ali me prođe. Ne znam, valjda je to sve normalno. Ja inace nisam dobila poslije punkcije antib. I jos jedna cura nije, ostali uglavnom jesu... Ne znam, iscitala sam sve zive topike nakon ET i sve zive simptome i nesimptome i zakljucila da me to previse sve opterecuje - at nije dobro ;) Zato ja, udri brigu na veselje i ne razmisljam. Nis me jako ne boli, piskim normalno, disem normalno i smatram se trudnom dok teta ß ne dokaze suprotno :mrgreen:
Inace, ovaj put sam full nekako u pozitivi. I to nije vezano uopce uz to da sam uvjerena da cu sada uspijeti nego sam uvjerena da cu uspjeti jednom.
:* i :love:
da ne zachatavamo dalje, mogli bi nastaviti dalje na poslije ET-a
That`s a spirit! I tako treba... sretno !!! :heart:Citiraj:
molu prvotno napisa
hej cure škicnem vas svaki dan da vidim kako napredujete ;) kao što je sretna35 napisala stvarno mi nedostaje ona gužva i naš dragi,predragi dr. L. :( svim curama u postupku i svim čekalicama bete želim svu sreću (kad je ja već nemam) :heart: :* :heart:
eh da ja sam uvijek išla na hitnu(u Gospiću) na štopericu ali i na one injekcije poslije transfera i nikada nisam imala problema :/ samo ih zamolim (čak i ne objašnjavam zašto mi trebaju)
Sjećam se prošle godine kad sam ja išla na prvu inekciju Gonala na našu PŽ hitnu...thničar skoro pripremio sve, uletila sestra sa: NEEEE...ne smijemo mi više to ...on ostao :shock: ...kao kako ne kad je jučer jednoj ženi dao štopericu!! Uglavnom kod nas nema teorije na Hitnoj, samo na ginekološkom odjelu u Bolnici...koliko ja znam...
BHany...ovaj put neka ti je ta jedna mrvica dovoljna :)
RužiceSB....~~~~~~~~~~~~~~
Svim ostalim maratonkama na VVu velika pusa da izdržite sve ovo...
Meni se prijateljica jutros javila ....TRUDNA je...iz prvog IVFa.... :heart: ...do sada 5 inseminacija i niš, sada IVF i 10i dan nakon transfera - test pozitivan...samo još beta kako treba i veselje :D
Možda vam se svima i ja ponovno pridružim...još sam na stand byu...čekam nalaze hormona, brisevi svi uredni, nadam se i papa..pa uputnica za VV...možda...
Zovem magicni broj 2353907 danima. Mozda imam krivi broj ili im telefon ne radi... Ako je neka od vas bila naprimjer danas tamo, zanima me je li taj telefon uopce zvoni? Cisto da ne zovem bezveze, nego da se uputim 'cipelzugom' tamo...Thx!
priča se da jest i do 6 - 7, najsigurnije je ipak nazvati i najaviti se te eventualno zamoliti da pričeka (bilo je i takvih situacija)Citiraj:
franka76 prvotno napisa
imaju gužve, telefon im ne radi jer naprosto ne stižu ništa. odi gore, opremi se strpljenjem i čekaj.Citiraj:
marcelina prvotno napisa
Ko je ujutro gore ??? Ja dolazim na pikicu :mrgreen:
Amyx, cijela ekipa od jučer je gore! :) (Osim Ksene)
ma divota... :* :* :*
hvala ti sretna 35
i uživaj pri prvom susretu, sigurno najljepšem susretu u životu
:( ja u subotu...Citiraj:
Miki76 prvotno napisa
Evo mala informacija koja će možda pomoći parovima koji trebaju izjavu da su u vezi kod javnog bilježnika.
Večina ih ima šprance koje samo trebate ispuniti...a možete ju i sami napisati doma ali obavezno u 2 primjera jer jedan ostaje njima u arhivi.
Nigdje nisam našla da li oba partnera trebaju dati izjavu...ili je dovoljna samo od jednog...
Ako daju oba, onda oba i idu kod JB, jer se moraju potpisati u "knjigu"...Nije bitno da li su izjave za svaku osobu posebno ili se nalaze na jednom obrascu. Potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica, niti jedan drugi dokument NE PRIZNAJU...
Ovjera jednog potpisa je 46.90 kn, a oba potpisa su duplo... ako pravite i ovjereni preslik ODMAH po primjeru je cca 23 kn... a naknadno je preslika 46.90 kn ako ima 1 starnicu... :mrgreen:
Nadam se da će nekome pomoći.... najjednostavnije je napisati izjavu prosto i šturo...bez velikih filozofija....
Velike vibrice i :* svim curama i MM-ovima, kao i sestrama i doktorima na VV-u :heart:
obrascu = obrazcu :oops: :oops: :oops:
I ja sam u subotu :)Citiraj:
ksena28 prvotno napisa
Citiraj:
slavonka2 prvotno napisa
pogreška u citiranju (tako je u žurbi), ponavljam:
Hvala, i još pitanje: da li moramo biti prijavljeni na istoj adresi?
evo odmah mi se popravilo raspoloženje!Citiraj:
vikki prvotno napisa
ja sam u subotu na prvom UZV oko 11
ja sam sutra oko 13 sa svojom princezom gore :heart:
joj pirice super, ja sam na kontroli na Merkuru pa možda i ja svratim da vidim ljepoticu :zaljubljen: uživoCitiraj:
pirica prvotno napisa
ooooooooooo baš se veselim :DCitiraj:
Citiraj:
sretna35 prvotno napisa
Bok cure.
Jel koja išla možda u postupak sa cistom?Ja jučer bila kod doc.A,pregledao me i rekao da imam cistu na desnom jajniku veličine 14 mm i ako ne pukne da vjerojatno ovaj ciklus neću u postupak.Jesam ja baksuz.Nabavila sam i klomifene i gonalfe.Ma,što da kažem :(
ja sam išla, ali ovosi kakva je cista, moja nije ovarijska nego paraovarijska i evo i nakon trudnoće još je imam :xCitiraj:
Citiraj:
Ela28 prvotno napisa
Capka, hvala ti!Citiraj:
capka prvotno napisa
ja se isto nadam da sam samo otvorila niz iželim vam svima da brzo postanete trbušaste!
mmaslacak...ima li kakvih novosti? :cekam: :cekam:Citiraj:
mmaslacak prvotno napisa
Curke, treba mi pomoc! Mi iz Ri potegnuli do Zg prosli mjesec da na VV napravimo spermiogram. Iskreno, nadala sam se da se nesto maklo s mjesta jer je MM prije 2 i kusur godine operirao varikokelu. E sad, jucer dosao nalaz. Nije bajan ali nije ni tako strasan. Na dnu papira pise da se javimo nakon nove godine da bi se obavile SPT i imunoloske pretrage, pretpostavljam kod MM jer je kod mene sve okej. Da li me tko moze prosvijetliti, sta u te pretrage spada, cisto da znamo sta da ocekujemo?
Hvala!
mmaslačak :*
:DCitiraj:
tonili prvotno napisa
ipak :(Citiraj:
BHany prvotno napisa
Bokić,samo da vam velim ,danas sam bila na uzv i opet se ništa nije vidjelo
...samo GM...u srijedu sa nalazom bete opet moram gore...kaj mislite ima li za mene još uvijek nade,inače danas je bila trudnoćA 6+3 tjedna....osjećam se katastofa :cry: :cry:
draga romanica, baš mi je žao :love: !Citiraj:
romanica prvotno napisa
kaj doc veli? što se desilo?
Pa dr. je rekao da čekamo do srijede,ništa konkretno,možda mi je zbog toga još gore...taman se ponadaš i onda,ne znam dali sam više :evil: ili :cry:
romanica, na odbrojavanju su ti cure odgovorile da sve to jos moze biti super :*
drzim fige :* :* :*