-
AnneMary rano ti je to još s obzirom da ti nije transfer 5. dan, već 3., onda je to tek 11 dana od punkcije - bar još tri dana ili možda betu izvaditi?
A opet može ti beta tako rano biti niska, pa ćeš se izluditi sa ponavljanjima i da li se dupla.
Ako ti nije bad kupovati testove, onda svaki dan po jedan dok ne pokaže plus;-)
Držim fige:yes:
-
transfer je bio 4. dan.
sutra ujutro radim test!
danas bila po ljekove, pa valjda će na kraju nešto bit.
važno da ne odustajem!
-
AnneMary pa gdje si ti?
Jesi vadila betu?
-
nije mi se dalo tražit temu pa sam napisala na odbrojavanju.
i drugi test je pokazao minus!
trebala bih sutra dobit, ili u ponedjeljak.
ako ne dođe opet ćemo jedan napravit.
betu mi se na da vadit jer moram onda u Zagreb.
a i to čekanje me ubija, ovako test odmah pokaže i doviđenja.
u srijedu sam išla po ljekove, pa odmah ovaj ciklus startam sa stimulacijom.
onda ću moći ić na bolovanje jer će proć 3 mjeseca da sam na poslu, tako da ću onda više mirovat pa se mrvice možda uhvate.
jedino što ne znam kako odabrat, 2 ili 3 stanice. ubija me ovaj zakon!
najradije bih vratila sve tri ali pošto sam rodila na carski strah me ako bi se uhvatila sva tri ili dva.
prva trudnoća je bila rizična a šta bi tek bilo sa trojkama?
tako da sam ja luda!
najradije ne bih ni išla u stimulaciju jer s njom ništa ne dobivam, ali evo već 3 tri transfera i ništa.
ne znam šta da radim?:zbunj:
-
AnneMary :love:
mene je mučila ista dilema
isto rodila carskim i prva trudnoća rizična
na kraju sam se dogovorila ovako: oplodit će sve 3, ali ćemo ići na blastice i nadati se (koliko god ovo glupo i bizarno zvučalo, al stavljeni smo pred zid) da će na kraju biti 2, a ne 3
mislim, užasno, ali tako je
na kraju nisam morala birati, jer je biolog zaključio da je od njih 5 za oplodnju idealno 2, a ostale nisu
i tako su napravili icsi na 2 i obje su bile predivne blastice (pitam se što bi bilo da su bile 3 dobre stanice, al dobro....)
doduše, ja sam išla privatno pa sam mogla izraziti svoje želje, ne znam možeš li se ti dogovarati ovako
-
AnneMary ako češ ići na onu laganu stimulaciju, možda ne bude puno js.
Ja sam pristala na sva tri, zato što je jedan bio odličan, drugi vrlo dobar, a ovaj treći nije imao šansu. Dakle, eventualno su se mogla primiti 2, pa ipak ništa.
U svakom sluačju, super da odmah imaš plan za dalje. Držim ti fige, pa ću onda malo bolje pratiti odbrojavanje...
-
ma javljat ću ja i ovdje, samo kako niko nije posta tako sam samo tamo postala, a i žurila sam na posao!
i ja pratim tebe! pozz!
-
ja još čekam vješticu. brojim 56 dc. ne znam jel ima drugih dojilja, kako da brojim plodne dane, tj kako da ih odredim. trakice i maybebaby i toplomjer totalno nepouzdani.
-
pa teško jer ti se još nije ustalila menga, mislim!
sačekaj sad dok dobiješ, a to može bit i za mjesec dana ako dojiš, ne ide uvijek odmah nakon prve menge sve kao i prije u dan.
treba se to malo ustalit.
pretpostavljam da si imala samo jednu od poroda, sorry nisam baš u toku.
-
evo moja stigla kao po satu, sutra je trebala doć, i baš se sad pokazalo, tako da od sutra brojim 1. dc. :-(
-
AnneMary :love2:
Draga, želim ti da slijedeći put bude to to.... Meni su oba puta kad sam bila trudna vratili tri... Nikad nisu bili iste kvalitete, ali uvijek se samo jedan uhvatio. Valjda sreća :yes: Ja kad sam skužila sad drugi put da mi vraćaju tri...znala sam odmah da ću bit trudna....To je to..
-
Curke, s puno nade :-) pridružujem vam se i ja.
Imam curicu od 2 godine, a sad imam još 2x4 smrzlića u Cita po koje krećem ovaj mjesec.
Pusa svim trudilicama!
-
Myra2 želim puno sreće!
Molim te javi se na topicu o smrznutim js, da imamo na jednom mjestu sve koje idu po te vrste smrzlića.
Mene posebno živo zanima kako će proteći tvoj postupak, jer i ja imam na CITO 3 smzlića po koja idem početkom svibnja.
Držim ti fige!
-
mislim da Myra2 govori o FET-u, ako ima curicu od 2 godine!
ili sam ja krivo skužila?
-
AnneMary u pravu si. Ja idem na klasični FET.
Nadam se da se po tom pitanju nije ništa promjenilo u odnosu na prije dvije godine kad na snazi nije bio ovaj blesavi zakon.
U svakom slučaju idem na prvi UVZ u sljedeći pon popodne pa ću malo više znati što i kako.
Vesnare svakako sretno i tebi s smrznutim j.s.
-
Ja sam dobila lijekove i protokol i krećemo u akciju početkom 5. mjeseca. Držite fige!!!
-
kod mene moze da se napise 3/0 :( -prirodan ciklus-jedna jajna celija-oplodjena- podeljena na 3- beta 0
sad pravimo pauzu do IX meseca.. pa onda opet da pokusavamo... pocecu da pijem kontracepciju u VII mesecu
-
-
evo da vam se javim nakon dužeg vremena
za listu - 6/0 - 2 js, ništa oplođeno - nema transfera
svima koji krećete želim sretnije rezultate
-
-
-
BHany :love2:
osijek puno sreće za koji dan
-
-
aha33, BHany :love2:
ja krećem u 6, prirodnjak. Sad sam u fazi prekida dojenja.Imam još 5-6 dana da prekinemo dojenje onda krećem sa kontracepcijom ciklus prije postupka.
Ima li neko iskustva s tim?
-
moj sledeci pokusaj ce biti takav..... samo sto cu biti 2 meseca na kontracepciji...
sretno prima!!!!!
-
prima, koliko ti je star bebač?
-
18 mj.
jučer je dan prošao bez dojenja, i bez muke. Još da preživimo vikend...
-
BHany - baš mi je žao draga.. :love2:
-
Malo da oživim temu, prijavljujem da sam ponovo u postupku.
Danas je bio prvi dan pikanja, i ovo je prvi put da sam na gonalima (do sad dva puta menopur).
Prilično sam naglo odlučila pokušati prije ljeta, a dr se složio pa sam i sama malo iznenađena brzinom kako je sve odjednom počelo :-)
Nadam se najboljem, pozdrav svima!
-
a ja danas mislim tko zna gdje je potonio naš topik i kako se nitko ne javlja.
i kako sam sama na njega zaboravila.
dosadilo mi više pisat o neuspjesima.
trenutno stanje je takvo da sam danas imala transfer, 5 dan, compactni zametak, tako piše i sad čekamo, opet.
trebala sam ići na hormone ali se pojavila neka cista pa mi prekinili postupak, cista nestal apa smo odradili prirodnjak.
ni sama ne znam koji po redu, mislim peti.
prehlađena sam ko pas, kišem jako i nikako da mi krene.
kako su naše trudnice?
i ako imate novosti dajte se javite pa da malo ažuriram i oživim listu.
sad će ljeto i opet će biti zatišje!
kako brzo prođe ovo vrijeme!:-(
-
dobar dan ,da vam se i ja priključim. tek vidjeh ovu temu ( sram me bilo). imam dečka kojeg smo dobili bez puno truda i muke, i neplanski, već je 5,5 godina. već se 3 godine trudimo za drugo, uz moje spontane i vanmaterničnu, odradili smo jedan AIH, jednu punkciju bez js, sad smo na listi čekanja za lijekove koji bi trebali doći svaki dan.
-
Cure moje drage, kad se već oživila tema da se i ja priključim.
U četvrtak sam imala FET tri embrija 3. dan. Do jučer sam bila cool, a sad me već hvata nervoza. A tek je 6. dan nakon transfera. Simptoma nemam ama baš nikakvih, ali nisam imala ni u prvoj T pa se tješim :-)
Puno sreće svim curama u pripremi ili postupcima!
-
Ma ja se nisam htjela javljati kad mi je bilo negativno, pa nije veselje.
Sad malo odmaramo - najvjerojatnije do jeseni...
Iskoristili smo smrznute js iz stimuliranog postupka i sve bilo tako prekrasno, da me šokirao negativan rezultat. Mislim u prirodnom dobili odličnu js plus jedna odmrznuta odlična, preživjela i oplodile se obje. Ma sve pet i ništa.
Kažu kad ti jednom uspije sve ide lakše, ali ne...
btw kolika su vam dječica? Mi pokušavamo od kad je naš A. napunio godinu dana, a evo ovaj mj. puni 5 i strah me nekako velike razlike u godinama, mojih godina (37) i tako... Kakva su vaša razmišljanja?
-
Vesna, samo vi pokušavajte i ne opterećujte se razlikama i tvojim godinama. Evo mi od silne želje htjeli odmah u novi postupak već krajem ljeta ali kako dr reče, za novi postupak treba ipak pričekati godinu dana od poroda. Bitno je da ne gubimo nadu. Osim toga, mi smo već velike sretnice jer imamo jedno djetešce.
-
vesna, mi smo u sličnoj situaciji. Moj D. puni u 7.mjesecu 5 godina a ja sam već u 36. godini. Također nisam htjela imati veliku razliku između djece, no stjecajem okolnosti ispalo je tako. Moje bolesti i zabrane liječnika, pa onda pobačaj, pa strah od nove trudnoće i ponovnog pobačaja, pa evo sad i godine.... ali ne smijemo tako razmišljati. Za drugo dijete nije kasno ni poslije 40-te.
Idući tjedan idem na pretrage u Petrovu i ako nalazi budu dobri, probat ćemo od 7.mjeseca prirodno. Naravno, čim saznamo da smo trudni idem na heparin. Problem su još moji lijekovi za tlak, za koje pretpostavljam da će ih zamijeniti za neke koje se smiju koristiti u trudnoći. Pitanje koje me još muči je i kako će moj organizam prihvatiti te nove tablete.
Niz pitanja i dilema, ali treba misliti pozitivno.
-
andream lexy hvala cure :love2::love2: i lexy sretno sa hopsanjem:-D
-
Vesnare ma ne razmišljaj o razlici u godinama u dječice,a ni o svojim godinama.Ja sam mlađa od tebe (31.g.) a razlika među mojim curicama će biti 7 godina i 3 mjeseca.Da,da,curicu nosim..A moja djevojčica me pazi više od ikoga,mazi bušu,pomže mi koliko može i sretna je,istinski sretna što će i ona napokon dobiti društvo,i to još seku.
Da sam mogla birati ne bi pravila ovoliku razliku,ali naš put je takav i to trebamo prihvatiti.
daj Bože da sve mi i po drugi i po treći(koliko ko želi) put budemo trudne,bez obzira koliko imale godina i koja razlika bude među dječicom,to nam je manje važno.
Svima vama želim da što prije svoju dječicu obradujete sa još jednim smotuljkom.
-
Ja ćekam betu 08.06. pa držite fige!
-
i ja čekam, već četvrti put.
-
Potpisujem H20. Nema biranja, što bude, bude. Svaka razlika u godinama ima svoje prednosti.
Uspit, ja sam pikalica (Maribor), ovo nam je 8. stimulirani postupak. Možda vam se početkom srpnja pohvalim da sam trudnica.
Vesnare samo si jednu godinu starija od mene, a ja se ne osjećam nimalo starom (možda uskoro duplom) mamom ;)