Dobro jutro svima:coffee:!
Mia Lilly, Tikice,:love2:
Rozalija, čitala sam jednom u nekom tvom postu kako maštaš o danu kada nakon nalaza bete nećeš posegnuti za sunčanim naočalama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da je sutra taj dan~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
Dobro jutro svima:coffee:!
Mia Lilly, Tikice,:love2:
Rozalija, čitala sam jednom u nekom tvom postu kako maštaš o danu kada nakon nalaza bete nećeš posegnuti za sunčanim naočalama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da je sutra taj dan~~~~~~~~~~~~~~
cure vibram svima do neba za lijepe trocifrene bete.....
goa pridružujem se kavici :coffee:
danas moja Alma iz pule dolazi a sutra ima FET pa ću zato zavibrati sa nju i ostale čekalice ET-a
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~
a mali ciconja je jedva pridrijemao , muči ga ovo loše vrijeme pa samo se nadam da neće kiša padati
Mia Lilly :cry: žao mi je draga
trenutno se osjećam kao i ti, jer mi je krvavi trag najavio da ništa od sreće ovaj put...
napisah već na drugoj temi, ne može biti implantacijsko, prekasno je za to, a M bi trebala po rasporedu stići danas-sutra pa će očito i ovaj put stići na vrijeme :-(
nema nam druge nego oplakati, pa u nove pobjede
:-* svima
ginger draga :love2:
ginger svejedno ti napravi ß a ja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je implatacijsko
a moj kuhar je otišao predati molbu za posao u vrtiću u Gajnicama pa zavibrajte da ga dobije a ako netko ima vezu nemojte se ustrčavati ....:mrgreen:
Cure hvala vam svima na podršci...ja sam ovo isplakala i krenula dalje...
Ginger ko zna šta je to. Najbolje da izvadiš betu pa ćeš sve znati. :love2:
Ja sam jučer ujutro pije vađenja bete imala malo brljavljenje i mislila sam to je to..od ujutro do sada uložak čist. Jel imao netko nešto slično? Da krene pa da stane?
moja prijateljica imala spotting 9dpt blastica, prestala s utrićima, drugo jutro više nije bilo spottinga i 3 dana kasnije beta preko 300; sada je već u 24. tjednu. Zato Ginger ~~~~~~~~~~~~~~ za isti scenarij :heart:
hvala vam cure na podršci, al ja nisam optimistična :-(
al ipak još neću prestati s utrogestanima, nekad se ipak desi i čudo...
tikice :love2: ne mogu ti opsati koliko mi je žao
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve koje vade betu, da budu velike
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve koje čekaju folikulometrije, punkcije, transfere
prijavljujem se kao čuvalica dvije 4-stanične mrvice,beta tek 22.3.
Duba13 da nas 22.3. obraduješ lijepom betom ~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim ostalim čekalicama bete, punkcije, transfera~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mia Lilly žao mi je :-(
Ginger ~~~~~~za + betu. Još ima nade.
dani82, zar ti nisi vadila betu drugi puta?~~~~~~
danas je došla i moja:evil:...ali nikako se ne radujem ničemu jer sam zvala dr da se dogovorimo za ovaj mjesec još jednu terapiju klomifenima a kad ono on kaže da je zabranjeno ovaj mjesec postupak klomifenima i da mu se javim sljedeći mjesec da vidimo kakva je situacija..sve u svemu koma...nisam mogla vjerovati kad sam čula:cry::cry:
tiki_a nisam, vadim je tek u četvrtak.
snow.ml gledaj na to da će ti dobro doć jedan ciklus odmora.
Ginger da ipak bude pozitivna~~~~~~~~~~~~~
mene je strah da ne bude više od jednog ciklusa odmora...i ovako je sve razvučeno:-(....a sudeći prema svemu i bit će tako :x
Hej cure ja nisam više mogla izdržati danas sam poslijepodne radila test (clear blue) i imam + ko kuća, test je u roku od 10 minuta pokazao rezultat.
Još sam u šoku ne mogu doći sebi, nadam se da će beta biti sutra lijepa brojka.
rozalijaaaaaaaaa :-D:-D:-D
rozalija:-D:-D:-D:angel::heart:
sorry u roku od 10 sekundi je pokaza rezultat.
rozalija, baš si me razveselila! čestitam!
~~~~~~~~~~~~~~~za našeg milivoja i njž, nadam se da će i kod njih biti bingo!
Rozalija,rekla sam ti!!! :-D:-D:-D:-D
rozaaaaaalija, naježila sam se, ČESTITAM :-D:-D:-D. Jeeeeeeeee!!!!!!
rozalija ajjjjjjjjjjjjjmmmmmmmmmmmme kako divno, pa jesam ti ja rekla da će razbijena šajba donjeti sreću!!!! ( ne znam da li me se sijećaš, mm i ja smo te vozili s kavice):-D:klap::-D za veliku betu, beturinu.....
:-D:-Drozalija suuuuuuperrrrrrrrrr :-D:-D
mijenjaj potpis :klap:
Rozalija ~~~~~~ da beturina bude ogromna :)
BRAVO Rozalija...super...:-D:-Dčestitka tebi i TM...:-D:-D
rozalija čestitam od srca:-D:-D:-D
bravo za Maribor:klap:
i za veeeeliku betu sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
rozi, čestitkeeeee od:heart:
Cure treba mi vaša pomoć. Naime danas mi je 9. dan ciklusa i 8. dan stimulacije i situacija je danas slijedeća: desni jajnik: 2x17mm, 4x14/15mm, lijevi jajnik:1x17mm, 5x15/16mm, endometrij trolinijski 8mm. Moj dr je danas bio odsutan i drugi dr me je pregledao i samo mi rekao da nastavim i danas sa 3 Gonala F i 1 cetrotidom što sam i učinila. Javila sam podatke dr-ima u centru gdje ću ići na MPO i rekli su mi da su folikuli prilično veliki za 8. dan stimulacije. Rezultat jučerašnjeg UZV- je bio: desni jajnik: 4X14mm, lijevi jajnik: 6x14mm, endometrij trolinijski 7mm.
Da li ovo znači da ću ja sutra navečer najvjerojatnije primiti stop injekciju? Sutra ujutro rano idem opet na UZV. Joj cure recite mi jel ovo sve kod mene ok? Zabrinulo me je ovo što su mi rekli da su folikuli veliki za 8. dan stimulacije.
rozalija - čestitam :-D
rozalija :klap:
rozika juhuhuhu :-D:-D:-D ČESTITAM TRUDNICE!!!!!!!!! :yes:
rozi draga čestitam i ovdje. :klap::-D
:-D:-D rozalija :heart:
fatamorgana jesu veliki, ali mislim da je sve OK