i mene zanima isto:oops:
Printable View
i mene zanima isto:oops:
Dodirko ma neće te nitko gaziti, ja se zapravo u potpunosti slažem s tobom ali primijetila sam da je još puno gore na svim drugim temama... A i nekako mi teško ne poskočiti za moje najbliže suborke:oops::heart:
ninochka dogovorila sam se sa zeenom pa pošto nemam tvoj broj moba čuj se s njom pa se možemo sve 3 naći na trgu pa put maraschina...
Pod hormonima sam pa sve moje izjave uzimajte sa rezervom.... :roll:
Draga ja sam ga lipo pitala jel mogu s Femarom, rekla sam mu da ju imam doma. Reko je može. Meni ti je ostalo još 2 table femare, al piše na kutiji da vrijedi do 4. mjeseca ove godine. Čuvala sam je u frižideru, ako hoćeš pitaj ga jel problem što joj ističe rok valjanosti(kaže teta u ljekarni da to nema veze,da još vrijedi), pa ću ti je poslati ako nije kasno???
Ja danas procurila i naručena sam iza Uskrsa.....možda nešto i bude ovaj mjesec :mrgreen:
Inače, pismo napisano jutros na poslu (nisam stigla ranije jer mi je MM organizirao cijeli vikend da ne mislim na negativnu betu), ali čekam da dođem doma da ga pošaljem s kućne e-mail adrese....:yes:
Danas nas je bilo baš dosta gore, dosta poznatih lica (Aurora, arkica:love2:).
Uglavnom danas će odmrznuti moje stanice, mužić je odjurio gore da da uzorak jer nije bio sa mnom a ako sve bude ok transfer u četvrtak... I sutra zovem biologa pa ću vidjeti kakva je situacija...
Gabi držim fige!
Gabi, držim fige da uđeš u povijest! :-)
Od mog prirodnjaka ništa, folikul nije narastao od petka, a i endometrij je loš, ali nema veze... malo odmora dobro dođe.
Curke, ja sam bila u stimuliranom u 1 mj. i sad mi je Tomic rekao da mogu ponovno tek u 9.mj..... pa to je tako daleko jel i vi morate cekati tako dugo?
Marina, do sad se radila pauza 4 mjeseca, dakle, teoretski bi u 5.mj.mogla - ali biologa nema dio 4. i dio 5.mj. pa je, pretpostavljam, i doktor pretpostavio da će bit gužva u 6.mj, a krajem 7.već idu na godišnje... ne znam, ili se jednostavno radi o milinovićevim restriktivnim mjerama. U svakom slučaju, budi prisutna, probaj s klomifenima, nemoj se izgubit do jeseni!
Dobar dan, curke :)
Rekao mi je dr Tomić da u 6.mj. on ide na stari godišnji. Tako da znate planirati sve svoje postupke...
Otvorila sam temu i na forum.hr za pisma Milinoviću, moje ide danas sa kućne adrese.
BTW, držim fige Gabi25 i šalje vibre podrške Aurori, Zedri i Fioni. Cure, hrabre ste.
Marina to ti je to- u 5. mjesecu nema biologa, u 6. dr.T, 7. i 8. mjesec se postupci većinom ni ne rade i vjerojatno ti je zato rekao tek 9. mj
Aurora žao mi je draga:love2:
petra:love2:
Hvala!!!! Znala sam da vi vec imate neke inside info!!!
Ja cu pokusavati sa prirodnim, bila 2 puta i nijednom nismo uspjeli uhvatiti folikul jer nas je preduhitrio...shvacam Macinu frustraciju...kak kaze sestra pa uhvatit cemo ju jednom...
A ja još računala na "back up" 6.i 7.mj. ono, ako ne ulovim biologa u 4.i 5.mj. Ali, prošle godine sam bila na 1.konzultacijama 15.7. Ovo je koma, ako sve stane, znači da su ove godine radili efektivno 5 mjeseci :-(
Gabi, a nećeš danas zvati biologa da ga pitaš jesu li stanice preživjele odmrzavanje, ili to nema smisla?
Aurora, bas mi je zao kaj ovaj put nista... :-(
ja vec jedva cekam svoju m... vec drugi dan spoting, jer ako ne dobijem sutra, prekosutra onda vjerovatno nista od 4 mj za mene... :roll:
Gabi, ajde ooodlicno, jedva cekamo sutra tvoje izvjesce... ja se nadam da cete uspjeti...:heart:
a sto se tice 6 mj, vjerujem da ce iskoristiti godisnji jer se dosta toga da pospajati... mi smo tako prosle godine bili 3 tjedna na moru... :mrgreen:
ma, nije ni taj 9-ti mj daleko... pokusavati cemo nekaj i u kucnoj radinosti (ako ne zbog bebe, barem zbog gusta 8-) postanem zeljna zbog apstinencije nakon transfera... )
Fiona, jesam ti rekla da ce doci na vrijeme... ipak hormoni naprave svoje.
Aurora biolog mi je rekao da sutra zovem i da ne brinem, da će se sigurno dobro odmrznuti... Pa ćemo vidjeti. Ma neću čovjeka gnjaviti, sutra ga zovem, ionako je tek oko podne radio oplodnju jer je tada mm bio gore...
Cure .....:love2:
Evo da prijavim, danas je 12-i dan od inseminacije, beta negativna. Sutra planiram kod dr. Tomića i baš me zanima da li će predložit još jednu inseminaciju. Meni se nekako čini da baš inseminacije nisu dobro rješenje, pogotovo ako su malci deformirani i slabije pokretni, bez obzira kaj biolog odabere najbolje.
Da li netko zna koju curu da je ostala trudna poslije inseminacije?
Nekak su mi se planovi pokvarili a vjerujem i vama....tak sam si lijepo zacrtala da ću svaki mjesec u postupak, a sad najednom nema biologa pa dr., pa godišnji...:-(
venera, znam ja dosta cura koje su uspjele inseminacijama....
ne bi ti dr. T to predložio da nije dovoljno dobar spermiogram...
evo me, tu sam. pratim ja vas redovito, ali nemam što napisati. znate i same da vam želim svima plus, uspješne transfere i velike bete, a trudnicama školske trudnoće :)
Nikolinica B i Gabi25, velika pusa
ostalima, veliki zagrljaj
na ANTENI Zagren je naša tem,a sa Irinom pa da javim samo :):)
Na kojoj frekvenciji je Antena?
Aurora na 89,7
Jel traje već?
Traje!!!! Upravo Marnie priča:-D
Čula sam kraj taman. Hvala i ovdje Marnie :klap:
marnie:):) ja sam se opet rasplakala
Ja zvala biologa, sad sam ljuta ko pas- od 5 stanica 2 su preživjele odmrzavanje (ma bravo za zakonodavca koji je ovo smislio:evil:), na njima je jučer popodne rađen ICSI a biolog danas kaže da još uvijek nije vidljivo nešto (zaboravila sam što) što ukazuje da su stanice oplođene. I neka nazovem ponovo sutra, ako se budu dijelile ok, a ako ne odu stanice u smeće. Još njih 5 nakon onih 6 ''nezrelih'' za zamrzavanje. Juhu, 11 mojih js završit će u smeću, pa da, imam ih na razbacivanje...
Mislim da ovo stvarno zaslužuje još jedan mail Milinoviću, Šimuniću i sličnima kojima je ovaj zakon super. Ali ovaj put više neću biti pristojna:evil:
Ajme Gabi, pa to je zbilja strašno! A ja sam baš maloprije razmišljala da sam možda malo pretjerala kada sam na Anteni rekla da je šok za ženu kada se nakon oplođenih 10-12 js samo 3 oplode, a ostale bace:evil:. Da sam bar pretjerala, ali na žalost to je istina!!!
Baš mi je žao:cry:
Gabi, ako ovo nije razlog za bijes, onda ne znam šta je!!! :evil::-x Zašto bi bila pristojna? Jel debil bio pristojan prema tebi kad ti je uništio 11 stanica?!
Sad nam ne preostaje drugo nego vibrati za ove dvije!!! ~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~
stvarno grozno gabi, bez riječi sam,ne poznam te ali suosjećam..:cry:ja evo danas treći dan nakon transfera pa imam jedno pitanjce: da li je možda koja od vas imala blago smeđkasti (onak prljavi) iscjedak prvi i drugi dan nakon transfera i šta bi to moglo biti?:zbunj:
Ajooooj Gabi, jako mi je žao :-(
Marnie, imaš pp.
Gabi :love2: stvarno nam je zakon jadan, a jadnije smo jos i mi kojima radi najvecu stetu!
tlukaci5, ja sam na dan transfera i dan poslije imala tako... ali meni ti svaki put mora diletirati tako da kod mene uvijek ima i krvi i dan poslije smedega... sve je to pod normalno... nemoj se brinuti.
mene su narucili tek 8.4. tako da mislim da nisam u postupku ovaj put. :roll: ali nema veze... ako treba odmarati cu se do 9 mj, a poslije opet u nove pobjede... :mrgreen: jedino ne znam kakvu uputnicu da si zemem od doktorice? :oops:
Gabi sranjeeeeee!!! Toga se scenarija i ja najviše bojim. Ja se sad čula s tomićem. Ne stignem u 4, mjesec na iVF jer neće bit biologa taman oko moje punkcije...Ako mi ciklusi budu uredni mogla bih u 5. mjesec, taman se on vrati kad mi bude trebao. Ili ako nekim čudom dobijem mengu par dana ranije-tj do preksutra, stignem i u ovom ciklusu(moš mislit).... I eto, nemam cisti, imam spremne gonale, suprefact, štopericu-SVE!!! Da imam 7000kn išla bih privatno ovaj ciklus kmeeeeee....Ako ne stignem ni u 5. mjesec možda u 7....Majko mila...Dva postupka godišnje...
Ja sam sad definitivno odlučila- ako ne bude ništa od ovoga ni sutra ( a stvarno ne vjerujem da bude jer nisam ja te sreće), kod nas više ne idem u nikakve postupke, čakm 12. mjeseci Maribor... Jučer je mm rekao nešto nad čim sam se zamislila- ja te više neću pustiti u postupke tu, neću da te muče a uz ovaj zakon nemamo šanse...
Pa ću odmarati do tada i u deželu po svoju bebu...
Zee uzmi uputnicu za folikulometriju, ne vidim kakvu bi drugu mogla uzeti...