oprostite :oops: pa meni slova fale pokoja..:lol: e da to vam je kad MM i ja imamo danas ročkaš a 6dnt3d nam je pa smo malo....u banani..:lol:..
Printable View
....hvala draga...:heart:
sivka sretan vam rođendan i neka vam se ispuni najveća želja,, :)) sany 7 jel si zvala možda bolnicu ? jel su ti stigli ljekovi ????
:heart::heart::heart: hvala.....
Sretan rođendan Sivka
Idem spavati prije posla, ipak možda baš i nije najsretnije vrijeme 7 ujutro za pikanje
linalena :love2: i sretno ti!
sivka sretno vam bilo i želim da za koji dan dobijete najljepši malo zakašnjeli poklon!
Joss, hvala ti umirila si me!
Iva Mia 2009 što da ti kažem...pokušat ću biti cooool!
crvenkapice77 budi nam hrabra na punkciji~~~~~~~~~~~~~
Kerolajn 5 zvala jučer kaže da ih nema 30 (menopura) da zovem u petak ili ponedeljak. Nikad dočekat. Ja bi rado da to bude prije ove menge, prognoza 26.11.10, da to riješim još ove godine.
cure u postupcima i čekanju,sretno...
sivka,sretan rođendan tebi i TM...~~~~~za najljepši mogući poklon...
Modesty samo strpljivo, cut ces uskoro :heart: pa ce ti biti lakse.
Crvenkapice zelim ti bezbolnu puknciju i kvalitetne JS;-)
Sivka sretan rockas tebi i TM, zelim vam ogromnu betu za dar:-)
1 uzv 30 dnt, ali to sam ja sama tako odlučila, ni betu nisam ponavljala samo jednom je vadila, znala sam da se do tad već sve mora vidjeti i srčeko kako kuca (evo nas u 37 tt, čekamo...), čak se i dr. B iznenadio što sam toliko čekala, no ja sam se dobro osjećala i jednostavno se nisam htjela maltretirat sa tim odlascima svakih tjedan-dva na uzv iako sam nestrpljiva osoba!!!! Sretno draga, ali stvarno mislim čemu 18 dnt uzv !?
sivka tebi i TM želim nešto najljepše što se dogoditi može!!!
SRETAN VAM RODJENDAN!!!
sretno svima!
Drage moje, hvala Vam puno, puno, puno, od :heart: na lijepim željama... :cry: takvi smo cjeli dan malo pekmezasti... :* ( to je od hormona...:-P )
Crvenkapice .... sutra samo hrabro :-)
Cure, koliko se ceka na SD od konzultacija do kretanja u postupak? TNX!
mislim da je to sve individualno...možeš čekati od konzultacija do početka postupka 5 dana....baš ako imaš hrpu sreće....a opet se to može razvući....
Crvenkapice draga gdje si, jel sve ok???
[QUOTE=bugaboo;1739170]Modesty samo strpljivo, cut ces uskoro :heart: pa ce ti biti lakse.
Crvenkapice zelim ti bezbolnu puknciju i kvalitetne JS;-)
Sivka sretan rockas tebi i TM, zelim vam ogromnu betu za dar:-)[/QUOT
i ja se pridružujem ljepim željama
cure hvala svima.....imamo 5js :-D
pusa svima !!!
crvenkapice bravo :heart::sing::heart: za jajne stanice
Crvenkapice bravo ze petaka, i sada puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu
Svim curkama puuuno~~~~~~~~~~~~~~~za sve što vam treba:-D
Ja jučer imala punkciju tri folikula i dobila sam tri jajne stanice, presretna sam jer prvi put da sam dobila više od jedne :klap:
Sad čekam ponedjeljak da vidim jesu li mrvice napravile pravi tulum :joggler::joggler::joggler:
Jedno kratko pitanje...Da li ste u slučaju pozitivne bete nastavile sa andolom 100 i dokad? Pretpostavljam da ga svima daju...Sretno svima!!!
diki ~~~~~~~~~~~~~ za tulum do ponedjeljka a onda duugi odmor dug skoro pa 9 mjeseci
Andol100 je za razrejđivanje krvi :misli: pa valjda dok se krvotoci ne odvoje ako nema naznake problema
A od kada ga uzimate???
Cure da li mi možete reći kako izgleda raspored UZVa, ono koje dc u dugom protokolu ???? Pliz
Ja sam imala jedan konrolni uzv prije stimulacije (po dogovoru s doktorom u mom gradu). Tu je bilo bitno da nema većih cista. Nakon toga, još dvije folikulometrije, punkciju i transfer. Punkcija mi je bila 14 dc. Stimulacija od drugog dana ciklusa. Mislim da su ultrazvuci bili sa razmacima od tri dana...