Joj, draga! Da bar! Drži tu misao cijelo vrijeme, možda upali!
Printable View
eva, ne tugujem s tobom dok ne vidimo betu ;-)
eva :love2:, strašno mi je žao zbog testa, kako smo sve u istoj priči svaka pozitivna beta me jako razveseli i svaka negativna jako rastuži.
Kiki navijam za sutrašnju lijepu trocifrenu betu.
Ja ću ipak čekat do subote za svoju betu, neću radit nikakve testove prije toga, želim barem još koji dan vjerovat da su moje mrvice još tu
kiki30 negdje sam pročitala da ideš puno na wc to bi mogao biti dobar znak kod mene je bio tad u tom postupku.
Tako sretno čuvam ti fige za sutra da bude ogromna beta.
hvala cure,ja sva ko na iglama...uvijek ista priča pred betu :-)
Tako sam i ja napravila (a imala sam još trakica s neta). Nisam više htjela gledat onu sablasnu bijelinu na testu, pa tek kad sam dobila nalaz pozitivne bete sam fino pišnula Clearblue, koji sam čuvala u ladici preko godinu dana (ono kao bocu vina za posebne prilike), čak mu je i rok bio istekao :lol: , i sad ga imam za uspomenu :yes:
Nadam se da ćeš i ti tako :-*
Zvala sam lab. moje mrve su se oplodile, sve tri:zaljubljen:
U petak idemo po njih, jedva čekam :klap:
kiki30~~~~~~~~~~~sve najbolje za sutra
eva133...žao mi je draga:love2:
arizona311 :-D :-D jupi za mrve!!!!!
Arizon311, genijalno...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve ostalo što slijedi i za ooogrooomnuuu ß za 2 tjedna.
Curke, može mala pomoć ak koja zna :)
Nadam se et-u u petak pa me zanima ( malo sam čula o tome) da li se može decapeptyl koristiti poslje transfera u svrhu pomoći embriju?
Sorry ako sam pitala glupost, ali moja dr me otpilila po tom pitanju, a s obzirom da mi je ovo 9. postupak probala bi sve što se može da mrvi dam veću šansu.
I ako mi možete reći točno kada i koliko bi si trebala dati ( ako to uopće funkcionira)?
Hvala puuunoooo
arizona~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoje mrvice :-D:-D
Bab, kod nas na VV na dan punkcije, nakon zahvata dobivamo pola brevactida, a treći dan nakon transfera se pikamo decapeptylom. Vidim da je praksa različita na raznim klinikama, negdje dobiju po nekoliko hcg injekcija par puta nakon ET, negdje pak ništa. Ja ne bih na svoju ruku ništa uzimala, konzultiraj se sa svojim dr. ipak. Npr. druge cure koje su sa mnom bile na et si normalno sada u petak trebaju piknuti decapeptyl, no zbog moje specifične situacije (na granici hs sam) dr. će me prvo pregledati i onda odlučiti hoću li primiti decapeptyl ili ne. Nije se za igrati s tim...
"Nadam se da ćeš i ti tako "
Cranky, i ja, i ja!!!
arizona, prekrasno!!!! Neka se samo nastave i dalje dobro razvijati~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dva tjedna si nam sigurno službena trudnica:-D!!!
Arizona bravo, puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje mrve.
arizona, čestitam na mrvicama i sretno u petak!
Hvala vam svima :yes:
Bab sretno tvojoj maloj mrvi ~~~~~~~~~~~~~~za dalje:heart:
kiki i venddy, sretno s betama!
Bab nekad je praksa na VV-u bila 5ti dan od punkcije choragon, 6ti dan od punkcije decapeptyl i 10ti dan od punkcije opet choragon, pa zašto ne probat, ja baš mislim da mi je izostanak choragona u prošloj stimulaciji bio presudan jer je godinama muku mućim sa spottingom (po 7 dana čak)
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve šta vam je potrebno...............ja od jučer pikalica....
arizona super za mrvice:-D
čekalicama bete sretno, bit će to lijepe bete:-)
arizona, super!!!! Držim fige za dalje :)
Bab i tvojoj maloj mrvici želim svu sreću, da nam za 2 tjedna javiš veliku betu :)
Bab ja sam primila decapeptyl na vv 4. dan od transfera. Vidim da neke cure primaju i 3. dan. Ne znam po čemu doktor to određuje, ali uglavnom to je praksa na vv.
[B]Kiki[/B ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veeeeeeeliku betu!!!!!!
drage moje, evo došao je i taj dan,trenutak istine ;-)
sva se tresem,išla na wc sva u strahu,menge nema ko ni nikakvog drugog simptoma...neznam šta da mislilt ali uskoro ću znat sve :-)
nalazi su poslije 13h pa vam se tada i javim...
hvala na podršci:heart:
evo da se i ja prijavim za čekalice ß 14.04.- jučer bio ET 3 mrvice-
u međuvremenu me svladala viroza -grlo i sinusi rasturaju pa ako netko
ima dobar savjet-molim!
Bab -meni Dr. prepisao 2X brevactid i decapeptyl 3. dan -evo tako već
3. postupak
Svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~po potrebi
puna pusa podrške kiki~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
potpisujem ivicu, a svima nama šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, najviše čekalicama.
Čekalice drage, sretno vam. Šaljem sve dostupne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kiki30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu
miba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~sretno da poskakujemo 14. 4.
eva koji će dan biti decapeptyl ovisni o tome da li je transferiran dvodnevni, tordnevni ili četverodnevni embrij