joj, pa prva sam na listi...ha ha ha...test??? ne razmišljam još o tome :mrgreen:
Sandra1971 da se još dugo družimo u ljubičastom domu :-) ~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
joj, pa prva sam na listi...ha ha ha...test??? ne razmišljam još o tome :mrgreen:
Sandra1971 da se još dugo družimo u ljubičastom domu :-) ~~~~~~~~~~~~~~
:-D drage moje, ja u životu nisam imala na testu + :lol:
žužy ako pređem 28DC-što nisam nikad osim kad mi je preskočilo ciklus prošle godine nakon klomifena-piškim testić,al kako smo oboje bili strašno bolesni i prehlađeni-ne vjerujem baš u to....
mravak daj Bože za neko novo odbrojavanje :-D bilo čije!!!
Hej curke moje...
Duuugo me nije bilo pa mi vas je malo teže pohvatati...
Anka žao mi je :love2: ja sam bila uvjerena da ćeš nam danas objaviti +, ali draga moja glavu gore i u nove pobjede, nek vam ovaj postupak bude dobitan
Svim tužnicama šaljem :love2:
Svima vam šaljem na tone ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************
da što prije sve do jedne otvorite svoja odbrojavanja i mazite svoje male mrvice u bušama :*
Mi smo danas sa 10+0tt bili na uzv i veliki smo 33,2mm :-D prvi puta sam čula otkucaje srčeka naše male mrve i vidjela ju kako se miče :zaljubljen: prekrasan je to osječaj i želim vam svima da to što prije doživite! sad jedva čekam da ju vidim opet!
mucica bravo za srčeko :-D :-D :zaljubljen: uživaj draga!!!!
Anka žao mi je ali ja sam sigurna da ćete uspjeti.
Mucica samo lijepo rastite.
Bubekica hvala ti na pitanju Krsto je super još malo pa ćemo propuzati.Malo mu fali.
želim i svima vama da što prije trčkarate za svojim plusićima!
Slonicanelica, sumnjiva si ti meni, cesto si nesto ovdje :-)
anka draga jako mi je žao,ali eto sad držimo fige da ovaj postupak urodi plodom!!! puse!
mucica bravo za bebonju,samo vi nama lijepo rastite! puse od nas dvoje!
Jutroooooooooooooo !
Kavicaaaaaaaa!
Naravno imamo i druge napitke, poslužite se !
Anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ mpo.
lijepi pozdrav drage moje, ja malo svratila na koficu :-)...sto se mene tice ovaj ciklus ne bu nikaj:roll:...mi nismo uopce nista pokrili do sada,a danas mi zavrsava fertil period tako da ce biti na kraju novi ciklus nova nada...
beilana curica je preslatka ...eto da su mene jos malo mucili djecica bi nam imala rockas na isti dan :-)
slonica nelica avatar ti je presladak...
Mucica :-Dza srceko i bebicu koja zadovoljno pliva kod mamike...
anka&snupi zao mi je sto ste nam otisle...
cb nadam se da ces uskoro doci s lijepim vijestima...
mravak & sandra saljem vam vibrice da jos dugo ostanete ljubicaste ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bubekica nas infopult bas lijepo sto nam dolazis...
svim odbrojavalicama zelim da budu vrijedne, trudnicama da budu debele i vesele...
tetama koje uce poseban pozdrav...;-)
bubekica nema sumnji za mene je ta priča završila.Nakon 8 mjeseci u krevetu hvala bogu da je sve dobro prošlo i mi presretni.
Željana hvala ti to je moje zlateco.:-)
Lijepo se imajte i uživajte u prekrasnom danu.
lista za 14.06.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
Sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice:
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
peony ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
majuška ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
dobro jutro svima :* kako ste danas?
mrakav sandra imate nesto za prijaviti? :fige:
svim skorasnjim ljubicicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~! a oprasivacicama zelim posebno veseli vikend :mrgreen: :klap:
MAMI,fala na kofesiti..
Mucica,:-D za malog muceka (ili mucekicu)!Mogu si mislit samo kak ti je,rastop totalni negdi na ultrazvuku :zaljubljen:
sushi,i..jel peglanje uspijelo,jel tempica skočila :lol: ? Kak si ti,nakon hsg-a?
Sandra,znači-sutra piškiš? :alexis:
Fali mi carmina...
ja sam tu, rekao mi je muz da sam postla totalno drugacija osoba-peru me hormoni a jos jedan lijek u nedelju i utrici od iduceg tjedna. Muma spasila si me, znala bude o cemu se radi!
Pa kad vam toliko falim, evo samo kratko mahnem :)
Inače, konačno sam obavila taj UZV, sve je super, prošla 2 c je porastao prolaktin i pao progesteron, endo je 8. dc bio 9 mm, nema razloga da ne bude O, struktura jajnika još uvijek izgleda živahno. Hormoni navodno još malo šetaju jer nije još ni puna 3 mjeseca od... :(
S obzirom sam ljubitelj biljaka, čajeva i prirodnih načina preventive i kurative, malo sam krenula regulirati status na taj način, ako ova M bude normalna, znači da sam uspjela. Odgovara mi ovo neodbrojavanje, fakat sam manje opterećena i totalno sam živnula, neopterećeno uživamo u keksanju kad nam paše, auto mi je gecrk pa prisilno šećem, što se odmah odrazilo i na kilaži (3,5 kg u tjedan dana!) :-D
žužy hvala što si preuzela listu!
nestrpljiva anka navijala sam za tebe, šteta...
Sandra 1971 i mravak :fige:
Mucica bravo za srčeko, nadam se da si sad mirnija!
Svima koje nisam spomenula ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za sve kaj vam treba!
Ahoj Carmina
samo ti mozak na pašu i polako
Mucice - predivno!! uživajte dalje i rastite
Žužy ajde budi dobra pa mene pliz skini sa liste, samo me opterećuje a nismo u TTC modu još
Ta urtikarija pa upaljeni umnjak nas smelo skroz a uskoro ćemo i na more pa vam se neću javljati a ne želim biti na listi do 45. dana LOL
Majuška,ocke...vrati nam se brzo :kiss:
carmina,lijepo kaj si malo došla,uživaj s dragim..baš tak,neopterečeno :klap::love:
Curke, samo da vam mahnem iz Zadra :kiss:
žužy joj ja ne mjerim BT nazalost, nisam ti to ja peglala...obicno peglanje prebacujem na MM :mrgreen: (grozna sam znam :oops:) nakon hsga sam super! bilo je malo sukrvice i titranja u trbuhu samo taj isti dan, sad sam ko nova (i jos prohodnija :lol:)
jos samo da izlijecim MM od njegovog "pritiska"...jer kaze da mu je grozno oprasivat kad zna da "mora" i da nije spontano :drama: ajme...i onda smo mi kao slabiji spol
...samo lh trakica ne tamni... pripremam se psihicki za postupak iduci c
mucica pusa dupla za oboje!
carmina :love:
mravak sandra?
snupi sretno! izdrzi jos malo, a muzek sigurno ima strpljenja i za tu drugu snupi :) drzim :fige:!
ljubilica uzivaj na moru i donesi ga malo i nama kontinentalcima :)
sushi,a onda :naklon: tvojem mužu kaj se tiče peglanja..moj radi sve al to mu je nekak strano 8-)
Je,krivo sam napisala :lol:,Peony se spremala dizat tempicu s peglanjem.
ljubilice,spij si jenega morskoga bambija i za nas:pivo:
Pozdrav svima!!! Nikakvih simptoma nemam, M nije stigla.. Ako ne dodje sutra, testic u nedjelju pa sto bude :)
Sandra :fige:
Sandra ~~~~~~~~~~~~ i ****************** za testić! Ajmo generacijo!
O drage moje, hvala od srca za podršku, al testić nećemo uporabiti ovaj put-stigla vještica taj čas.... sad sve nade polažemo u mravak :fige: da nam otvori novo odbrojavanje.... a ja sam sretna jer sam bar malo bila među ljubičicama :lol:
i da, ne znam, nisam sigurna jel mi to onda sutra 1DC?
Jutrooooo !
Kava skuhana, ima li koga ?
lista za 15.06.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 d
odbrojavalice:
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
peony ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
majuška ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
Sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
Jutro!
Vrijedna naša MAMI,svako jutro nam skuha kavicu :klap: Evo,moj današnji prilog kavici su štruklji s trešnjama.
Sandra,k vrapcu...:love: Ako netko smatra da bi ti danas trebalo pisati 2.dc,primam savjete,po meni si dosta kasno dobila jučer.
Je nikaj...mravak,sve naše nade su položene u tebe!Bar za sad,dok ti se gornjodomke u odbrojavalicama ne pridruže :-)
Puslek svima,iskoristite kvalitetno ovo dugočekano sunčeko :mama:
Šaljem puse svima... danas je konačno dan za vožnju motorom :-D :-D :-D
Uživajte u prekrasnom danu!!!
mravak :fige:
Honda XX, CBR 1100 :zaljubljen:
1100? Uuuuuu :rock:
Mi maštamo o jednoj jamahici,fazer 600 :heart:
i to je odličan motorić-čim ostvarite želje (kaže MM da je dovoljno poželjeti i onda kad-tad.... 8-) - možemo se skupa voziti :-D
Bum ti došla na kavicu! dok položim jednog krasnog dana 8-)
Može, kad god!!! :-D
žužy hoćeš FZ1? friško registr. Ima tu motorista, ha? :-D
Cure dobro vam jutro..evo ja cu vam kavu skuhat i posipat 100% tnom pozitivom jer se tako osjecam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
lista za 16.06.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
peony ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
Sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
vatra,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer! :-D
hellokitty,welcome u ljubice! Kako si nam,imaš kaj za prijaviti?
mary,di si nam nestala?Tebi,peony,Least ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za skore lijepe vijesti!
Snekice,jao...:drama:...dobro je znati kome se prvo moram obratiti dok zvleču moje brojeve na bingu :aparatic: