Mi smo naručili u uto. naručili s nexta, došlo je u petak. Divna i kvalitetna robica, doduše mrvicu veća, ali su im čizmice za kišu predivno mekane i od fine gume, a došle su 117 kn. Preporuka!
Printable View
Mi smo naručili u uto. naručili s nexta, došlo je u petak. Divna i kvalitetna robica, doduše mrvicu veća, ali su im čizmice za kišu predivno mekane i od fine gume, a došle su 117 kn. Preporuka!
Ja sam sad u zadnja dva tjedan u dva navrata sa SD naručivala, i fora je da što je veća narudžba je manja pt. Kreće od 8 eura najviše, najmanja je 1 euro. Prva narudzba nam je bila oko 110 eura i pt 1 euro, naručivalo je nas 4, a sad nam je narudžba bila 87 funti i pt je bila 3.33 funte., što kad podjeliš na nas 4-5 koje naručuju, je stvarno zanemarivo :)
Ima li tko kakav provjereni web shop za zlatni nakit?
Bit ću na ljeto krsna kuma jednoj djevojčici i već se polako pripremam.
Gledala sam kod nas cijene zlatnog nakita i to je prestrašno.
Najobičniji lančić, tanak da ne može biti tanji košta 2500 kn, a toliko je jadan da bi me bilo sram to djetetu pokloniti.
Dakle, trebam solidan lančić od 14 ili još bolje 18 kt i privjesak uz to.
Da malička ima uspomenu na krštenje i da ga može i nositi kad poraste.
Pogledaj na amazonu
http://www.amazon.de/gp/aw/s/ref=is_...&sprefix=golds
jel se moze taj mytoys prebacit na eng? ne nalazim opciju, a buduci da je njemacka domena, ima i smisla da se ne moze. al ovak nis ne kuzim. :(
dobila sam sms od dhl-a da s one 4 opcije o preuzimanju. kaj sad? poslala sam broj 2 nazad, da ocu da donesu danas izmedju 11 i 17. jel to ok il treba zvat il sta?
na sportsdirect je velicina obuce sva prema UK, a ne USA brojevima?
Da, moj 38 je 5, kao na starkama i martensicama.
Meni nisu jasne veličine kod Nexta.
Na next.direct ima dječjih veličina do 16y, a jučer gledam u dućanu samo do 12y.
U čemu je fora?
Zato sto kod nas ima samo taj program do 12 godina. A preko neta mozes naruciti velicine do 16.
Ne znam zasto kod nas nema i tih velicina. Mada, nema nista posebno ni za 12 god ovdje. Ono, jedna majica :lool:
Za bebace ima premedenih stvari.
Ma gledala sam pidžame i ima samo do 12, a na netu iste te pidžame do vel. 16.
Dakle, nisu različite kokekcije, programi, što već, nego identične stvari.
Pls help: Gdje naruciti stosne gumene cizme broj 38-39?
elly na nextu,
Cure, može li mi netko reci kakvi su brojevi na Vertbaudetu?
U odnosu na npr next, Benetton i sl. Manji, veći?
vertbaudet je manji, kao svi francuski brendovi
Tnx.
Ali veličina iz size guidea bi trebala odgovarati?
Da se ravnas po visini djeteta i ostalim mjerama koje odgovaraju
odredenom broju?
Btw.
Upravo zaključila narudžbu i odem ja još jednom na njihovu stranicu
kad ono objavili 25% sniženje na dosta toga:evil:
ajde mi sugerirajte neki OK HR web shop sa igračkama a da nisu pod suho zlato?
Katarina zrinski, u hr al ne udovoljava drugi uvjet :)
Ja ti kod njih kupujem vec godinama i koliko sam skuzila oni ti znaju istovremeno imati nekoliko raznih ponuda, skoro pa kao da klasificiraju kupce s obzirom na prijasnje kupovine i na temelju toga im dodijele offer code.
Moja zadnja narudzba je napravljena prosli tjedan u petak, moj offer code je bio 8034, 25% popust i poklon (nekakve bozicne kuglice).
Sad vidim da je offer code 8026.
Koji tebi broj pokazuje?
Da li ti narucujes Vertbaudet dostavu na Hrvatsku adresu?
ja rijesila igracke na E-kupi,ubola neke stvarcice na bas velikim popustima!
(S2000,cak sam nasla iste ko na Zrinski samo jeftinije)
nego,ima 12dn da sam na web shopu knjizare ljevak narucila knjige,povodom Interlibera su imali akcije i besplatnu dostavu...
slala sam reminder mail,niko se ne javlja....nemogu ih ni dobit na tel pa sam vec lagano pissed....
da li je netko imao (negativno) iskustvo s njima???
Ja sam pocetkom godine narucila par knjiga od knjizare ljevak. Kako nisu stizale, odlucila sam ih zvati i uspjela dobiti nakon par dana da bi mi rekli da su rasprodane i da neznaju kada ce ponovo u tisak. Kad sam narucivala bilo ih je na stanju i dobila sam mail potvrdjene narudzbe. Mogli su me bar obavijestiti a ne da cekam tjednima uzalud... nikad vise...
Mango outlet ima 60 posto popusta na originalne cijene, treba samo upisati kod na kraju kupnje. Preko 300 kn besplatna postarina.
Samo da pohvalnim Vertbaudet.
Pošiljka stigla u roku 2 dana, a sto se veličina tiče, dosta su komotne
Barem na stvarima koje smo mi na rtucili.
Imaju super toplih jakni po povoljnim cijenama. Bila bih naručila ali mi se neda riskirati sa veličinama.
U komentarima ljudi kažu da su stvari manje pa ti sada znaj...
ima li tko iskustva s naručivanjem lego kockica na brick.hr?
imala sam račun 250 eura na sports directu i nakon plaćanje mi je došla porika da imam prvo na povrat 10 funti ako se učlanim u to nešto njhovo (zaboravila sam kako se zove). od tih 10 ti oduzmu 2, probni rok je 30 dana. kasnije se može ispisati. i tako ja ispunim sve potrebno i dođem do djela gdje trebam upisati broj kartice na koju će mi uplatiti lovu, a tamo nema hrvatske. da li je još netko dobio takvu poruku? i da , poštarina m eje došla 8,99 eura :(
To je nazalost samo ua UK, ne vrijedi ostalima. I mi smo to lani dobili, ali sipak. Danas sam bas vidjela da su podigli postarinu na 6,99€....stalno kemijaju. Vjerojatno ce nakon blagdana vratiti na 1€.
Uggsaustralia.eu trenutno ima free delivery
Kako mi je promaklo, kad je iherb povisio poštarinu?
Nisam ni je skužila do maloprije. Ali kad ti cifra prijeđe 20$ postarina bude 4,45, pa nije tako strašno.
Op, znaci promijenili su uvjete?
mango hr outlet - 60% na početne cijene (do 14.12.)
jel koja radila povrat tj zamjenu robe ili obuce kod sd-? kako to funkcionira? imam onu neku naljepnicu, adresu, sta sa tim svim
Zlatkica, nisam skuzila u koji ducan zelis vratiti, ači koliko znam svi funkcioniraju an slican nacin. Imas onaj papir na koji upises sto vraćaš i zašto. Obično su ti svi artikli već izlistani i ti samo obilježiš koje vraćaš. Obično ti negdje pišu šifre za nekoliko razloga zbog kojih vraćaš, ap upišeš odgovarajuću šifru. Sve dobro zapakiraš. Akosu ti dali naljepnicu sa adresom, to zakeljiš izvana, dodaš svoju adresu na drugu stranu i nosiš na poštu.
mislim na sports direct. imam naljepnicu sa nekakvim kodovima i jedan dio za odrezati gdje piše njihova adresa.
Nisam nikad od njih anrucivala, možda netko drugi zna detalje. Good luck!
Prvo provjeri koliko bi ti došla poštarina. Meni se nikad nije isplatilo raditi zamjenu.
A ni njima reklamaciju: kad su mi poslali krivi proizvod, rekli su neka ga zadržim i još mi refundirali novac za artikal koji nisu poslali.