@dubyaki i meni je beta 16.6. ako vjestica ne dođe prije :/ simptoma ima i nema...ne slusam ih vise nego cekam konkretan rezultat pa sto bude.
Failure is part of success
Printable View
@dubyaki i meni je beta 16.6. ako vjestica ne dođe prije :/ simptoma ima i nema...ne slusam ih vise nego cekam konkretan rezultat pa sto bude.
Evo nakon svih problema i bolova, ja sam jucer na petak 13-ti ujutro oko 3 zavrsila na hitnoj sa HS! 10dnt! Bolovi uzasni, a nista protiv bolova ne daju. Dobila 4kg u dva dana....uglavnom smiruje se.....opseg se smanjio, mene ne boli vise, mjerim kolicinu unesene i ispiskene tekucine. Ali zbilja me izluduje vec ovaj postupak. :(
7dnt 2blastice (fet), test negativan--rano je još,zar ne??
već par dana konstantno osijetim probadanje, pulsiranje, bol (izmjenjuje se) s ljeve strane...danas je jako izraženo
ima li netko s sličnim simptomima--a da nije bila trudnoća??
Evo ja danas 14 dnt i jos nisam uzela uputnicu za vadit Betu a vec sam prokrvarila tocno kao sat! Lagano se vjestica probija ali cu svejedno sutra vadit betu da sam sigurna da je i ovaj put gotovo.cure ne odustajte nikad! Jace smo od svakog neuspjeha!
Svim curama želim puno sreće.
Meni je jučer vracen 1 osmostanicni embrio. Vađenje bete je 1.7.
Zdrava prehrana,pozitivne misli,smjeh,bez stresa,puno odmaranjanja...bla bla,cini mi se imat srece je najvaznije
Moja beta 0,2 eto toliko za ovaj put...idemo dalje ali s malom pauzicom da se odmorimo od svega!
Da, najvažnije je kak ti se potrefi. Nema tu nekih pravila i sve je to previše složeno da bismo znale formulu što raditi da zatrudnimo.
A najgore su mi priče - previše razmišljate o trudnoći, trebate se opustiti pa ćete zatrudniti, digni noge u zrak nakon seksa, pij sok od ne znam čega, moja šogorica je zatrudnila jer je pila one neke vitamine. Ili ak mislim pozitivno zatrudnjet ću, valjda ću izmeditirati bebu.
Ljudi koji nisu u ovome nemaju pojma, a imaju potrebu nešto "pametno" reći pa ga drobe. A mi moramo biti pristojne i slušati to.
Jel ima ovdje medju nama još netko iz RIJEKE da je u iscekivanju nakon transfera? Da iscekujemo u drustvu :-)
Svima palčevi stisnuti :-)
Klara 31, da smijeha, smijeha, uživanja, biti sretan sada i ovjde...koliko god mogu reći da mi to nije u svakom trenutku lako, čini mi se da to je formula! :-)
Nešto me brine.... Od punkcije do sada (vec dva tjedna) često mokrim a zadnjih dana me i malčice i pecka i kao crveni se okolo izvana. Kako sam nakon transfera, brine me šta ću s tim.
Nisam ništa uzimala čak ni urološki čaj jer me strah šta to sve uglavnom potiče na čišćenje...A imam u sebi svoje drage mrvice.
Nadam se da im ta infekcija ili šta već je, neće ništa.
A da ne pričmo da mi je frka kada stavljam utriće, a ne znam da li to urološko je nešto bezveze ili... Istobvremeno se ne usudima 3x dnevno (koliko stvaljam utriće) prati intimnim gelom da se ne stvori kiselost... Uh uh.
Jel netko imao ovakva iskustva?
Cure pozz
Meni su u nedelju vraćene dvije blastice i sinoć sam već imala smedi iscjedak bilo ga je malo na papiru al svejedno zar nije još rano da dobim mengu sad sam totalno u bedu, dal se to kome dogodilo da odma nakon 2 dana prokrvari
kik@, vibram da je to implantacija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!! Vještica sigurno nije, a taman se sada bebice ugnježđuju :-)! Sretno!!!!
Joj neznam strah me prije par godina sam isto nakon što su mi blastice vraćene nakon dva dana prokrvarila al je bila baš svježa crvena krv pa se bojim da će mi se
to ponovo desiti :-(
kik@,i meni miriši da je implantacija :fige:
Joj neznam strah me sad sam se zaljepila za krevet i ne mrdam
Evo i mene konačno,svim curama želim puno sreće,a najviše zahvaljujem fati hanumici što je s nama nesebično podijelila svoje iskustvo. Nakon malo manje od 3 mjeseca njenog tretmana danas sam bila na transferu i vraćene su 3 morule što je za mene ravno znanstvenoj fantastici(prošli put jedna 4st.) Beta mi je 9.7. Držimo fige!
Kik@,meni se desilo isto ali 4 dpt blastica,rano u jutro,smedjkasti iscjedak koji je trajao 8 dana,a 5 i 6 dan bilo je malo i krvi,umirala sam od straha i mislila da je menga jer sam imala i sve ostale popratne simptome ali ispostavilo se da je bila implatacija sto i tebi od srca zelim :-)
Kik@ shvaćam da se bojiš. Pogotovo jer si imala iskustvo koje... Možda je i tada bila implantacija, samo...
Implancija je, vibraj tako. Opusti se i ne misli uopće na sve to (znam iz iskustva koliko je to teško provesti u djelo). Nekako kada sam se usmjerila da ne mislim toliko na sve to, sam počela manje misliti, i dalje bila vrlooo oprezna, puno ležala.
Držim palčeve od srca! SVIMA PALČEVI krost :-)
tražila si da toi prepiše? Jel to znači da si imala postupak? :-) :-)
Evo malo štiva da pratimo što nam se događa. Sori ak je netko već ovo objavio, ali nema u nedavnijim postovima, a od viška glava ne boli.
this is what happens in a 3dt :
1dpt ..embryo is growing and developing
2dpt... Embryo is now a blastocyst
3dpt....Blastocyst hatches out of shell on this day
4dpt.. Blastocyst attaches to a site on the uterine lining
5dpt.. Implantation begins,as the blastocyst begins to bury in the lining
6dpt.. Implantation process continues and morula buries deeper in the lining
7dpt.. Morula is completely inmplanted in the lining and has placenta cells &
fetal cells
8dpt...Placenta cells begin to secret HCG in the blood
9dpt...More HCG is produced as fetus develops
10dpt...More HCG is produced as fetus develops
11dpt...HCG levels are now high enough to be immediately detected on HPT
This is what happens in a 5dt:
-1dpt ..embryo is growing and developing
0dpt... Embryo is now a blastocyst
1dpt....Blastocyst hatches out of shell on this day
2dpt.. Blastocyst attaches to a site on the uterine lining
3dpt.. Implantation begins,as the blastocyst begins to bury in the lining
4dpt.. Implantation process continues and morula buries deeper in the lining
5dpt.. Morula is completely inmplanted in the lining and has placenta cells & fetal cells
6dpt...Placenta cells begin to secret HCG in the blood
7dpt...More HCG is produced as fetus develops
8dpt...More HCG is produced as fetus develops
9dpt...HCG levels are now high enough to be immediately detected on HPT
Ja sam u 7dpt, pa se nadam da mi se povećava razina hcg-a. :)
Hvala. :)
Pridruzujem se...danas bio transfer 3 dnp...
Sretno Mary!
Ima smrzlića?
Mary :fige:
Cure svima sretno :-)
Danas, 5dp mi je bio transfer..dobili smo dvije blastociste u ranoj fazi..kakva su vasa iskustva s tim..jel ima sanse da se one dalje razviju
Ledamo, sretno!!!! Jedna blastica u mom trbuhu broji 19tt :-D
Hvala ti ljubilica :) cestitam na srcu junackom :*
Jucer sam bila jako razocarana, jer sam mislila da su mi sanse male..ali pravila nema, tako da ne gubim nadu. Jucer sam odradila svoju zadnju akupunkturu, od koje sam spavala kao bebica ;) pijem mjesavinu kineskih trava koje pripomazu da se mrvice ugnijezde.
U ovoj klinici je takva praksa da vec sutra moram ponovno kod doktora na ultrazvuk i vadjenje krvi, da bi vidjeli endometrij, hormone, te ukoliko je potrebno pripomoci sa lijekovima.11.7 je vadjenje bete :)
danas 2dpt vracen 1 osmostanični zametak, stalno probadanje osjetim, imam osjećaj da mi gori maternica i ima sukrvice u nosu, kada se to dešava mislim da se razvija, a kada se ništa ne dešava pitam se što me sada ništa ne probada hahahah, kada ovo završi biću luda 100% hihihi
Ljubilice i zuzy hvala...
Zuzy nadam se da je ovaj dobitni
Ljubilice cuvaj svoju mrvu
Ja iskreno neznam kako se ponasati...danas je 1 dnt..lagano po kuci secem,pa lezom,pa malo sjedim..ludilo
Lady555, Mary123 drzim vam fige...nadam se da cemo se uskoro zajedno veseliti betama :) puno strpljenja do tad ;)
Cure meni je danas 4 dnt i ne osjecam nikakvu razliku u utorak me je boljelo ko da cu dobit m i sad dalje nista. Dal to znaci da se nece primit ili? Malo me srah.
hvala navijam za sve cure da nam bude puno velikih beta :-)
Ledy555 kad moras vedit betu? Ja tek 16.7. Kako provodis vrijeme?
ja trebam betu vaditi 14.7. ali mislim da je vikend pa cu mozda ranije, vrijeme provodim tako sto gledam filmove, čitam knjige, pišem magistarski ne znam ni ja šta nisam više probala raditi i opet razmišljam hoće li se primi ili ne hihihihih, zar ti antony34 ne bi trebala malo ranije vaditi betu, meni je transfer bio 1.7. tebi je ranije jel ???kako ti izdržavaš s pritiskom??? :-)
Da prijavim, u utorak vadila betu i opet 0. :-(
Ali nista, idemo u 10 mj. u nove pobjede.
Jel mi možete reći koliko vam je trebalo da procurite nakon prestanka uzimanja utrića? U prošlom postupku sam dobila menstruaciju bez obzira na njih, ali ovaj put nista. Zadnji put sam utrogestane popila u utorak prije bete i jos uvijek nema nikakve naznake da bi mogla dobiti. Jel bi trebala biti zabrinuta?