srećice uljepšala si mi dan!!!!!!!!!!!!!
Ema je zakon! :lol:
i molim te svako jutro nam umjesto kave serviraj novu izjavu :lol:
žuži :heart:
Printable View
srećice uljepšala si mi dan!!!!!!!!!!!!!
Ema je zakon! :lol:
i molim te svako jutro nam umjesto kave serviraj novu izjavu :lol:
žuži :heart:
Evo i ja sam se nasmijala! :lol: A cure moje, Žužy i Kadulja! :-) Jednom sam ga zamolila da vam piše, ja sam htjela diktirati, ali mu je bio neugodno. :lol:
Može, umjesto kave, stiže izjava dana. A ima ih.....
Hk :love2:
Prodat ću vam svoj recept: ubijali se mi od keksa svaki mjesec od 7-20 dc (ono, ziher je ziher) i ništa! Prošli i ovaj mjesec skoro neaktivni. Ovaj dobitni ciklus samo 7 i 8dc. Onda sam 12 dc kasno navečer oko 23 h (kad sam riješila suđe, veš i ostalo) osjetila groznu O bol, kakve se ne sjećqm. Oba jajnika k'o da je netko vrtao nožem, trbuh k'o balon, a mm blaženo hrče. I mislim si... moram se keksnuti da me manje boli :lol: prčkala po mm dok se nije razbudio i meni je laknulo. Poslije opet niš do 20 dc. I eto... Friški dečki dočekali friško katapultiranu js. Jedino me brine kaj su me bolila oba jajnika pa bi sad bilo zgodno da su oba radila, no to bumo uskoro saznali 8-)
Tak i mi,imali smo akciju potpuno neoptereceni jer nalazi nam bas i nisu isli u prilog:lol:
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Ma te su mi uvijek bile najjače priče,ostale smo trudne dok smo se najmanje nadale :-P
Ja onda nebum nikad zatrudnijela :lol:,jer nemre proči dan kraj mene a da ja ne znam kaj mi se dole događa.
Jedino da igoriram namjerno 8-)
Srećo,reci mužu da ne grizemo...jako.:lol:
A jbga zuzy kad fakat je tak,niti sam gledala sluz,ni cervix,mislila sam da ce cijeli ciklus proci u pretragama...
Helo k.-drž se,budi jaka!!!!!!!!!
žužy...ma i ja mislim da mi je ff malo zgriješio...inače sam i imala kratke cikluse...koji su se nakon kiretaže nekako vratili na 28-27...a sad opet padaju:)...
..i da.,mislim da od danas počinjemo tjedan akcije:-D...i to svaki drugi dan...s nogama u zraku,hahaha...
nisam do sad pratila sluz...ali od kad pijem te čajeve ona se pojavila...i mislim da je ovih dana imam..sve je klizavo:)
Zuzy tebe ocito dr.a treba otpiriti da nemate sanse spontano, ovak kad ti dr daju nadu sam na to mislis ;-)
Stork dobro neisplanirana akcija :-)
je najbolje je ono neplanirano:)
bubi,eeeee kolko put sam pomislila da mi nekaj najdu (al nedaj bože)...ovak nam samo vele da nam fali sreće.
:gaah:
bubicazubica ,danas,sutra obavezno krenite...ak je i sluz krenula+rane ovulacije!
Neke cure tek nakon ohoho vremena pokušavanja skuže da su "delali" u krivo vrijeme.
Kris,ma šalim se ja...:love: al znaš ono kak vele,to se uvijek događa nekom drugom.:-)
:-D
jeeeeeeeeee....bit će da sam ja jedna od onih koje skuže tek kasnije da sam to delala u krivo vrime:)
Joj da, pokupila sam nalaze...leukociti 11,4 malo poviseni, mokraca katastrofa, sluzi, kristala, bakterija masa.Ginicke nema cijeli tjedan pregled mi je prebacen za iduci tjedan, zamjene nema sutra(konvencija)Doktorica opce kaze da je to ginekoloski, ali da trudnice inace imaju povisene leukocite.Vise nisam pametna.Nalazi briseva u utorak.
Kris, leuko su trudnicama obicno lagano poviseni, meni su bili isto tak na prvom vadjenju KKS-a 11.7, pitam svog ginica jel to ok, kaze on ko da ste trudni hehe, tak da ne sekiraj se, a za urin, napravila bus urinokulturu pa bus bila pametnija tak to ide.
Inace meni zadnji nalaz urina, leuko 2, eritro 10, malo bakterija, ostalo b.o, poslali me na urinokulturu, nalaz uredan. Ne mora biti da je nes lose, relax ;)
Kris, napravi urinokulturu u medjuvremenu, bakterije u urinu su cesto posljedica kontaminacije uzorka.
Ma cak me bakterije ne brinu,vise manje ih imam uvijek jer imam udubinu(deformaciju) na mjehuru gdje se skupljaju nego plocasti epiteli, kaze mi doc da je to znak ginekoloske infekcije. Otici cu u petak po uputnicu za urin kod ove na zamjeni.Ne bih rekla da imam bilo kakvu upalu ali ja sam ih dosta znala i prehodati, samo jednom u zivotu sam imala bolove.
Onda nema razloga za brigu :);)
Imam jedno pitanje.
Je li ovulacijska bol prije same ovulacije ili je ta bol znak da je nstupila ovulacija?
Kris, al zbunjujes me necim, mjehur i ovo sto nabrajas nema vec sa ginekoloskim dijelom vec uroloskim, je to kod nas zena vrlo blizu ali je opet zasebno.
MAMI, bol bi trebala oznaciti ovulaciju
Eh i da, imam jedno pitanje u vezi utrica...kada mi je radila briseve rekla je da ima ostataka(u zemlju sam htjela propasti jer sam mislila da je sve otislo u pranju:lol:) kada sam ju pitala kako da to maknem rekla je da nikaj ne diram da je to normalno...meni je bljak pomisao da u meni stoji ta neka zelatina.Kako ste to rjesavale?
Ta zelatina je pozeljna:lol: a ovo mi je bas bljak.Kao da sam si zvaku potrpala nutra.Pa ne znam ni ja ovo za nalaz ali ipak je izglednije da je u pitanju gin nego urolosko.Budemo vidli,nije da negdje gori.
Kris
"Pločasti epitel je najveća stanica u mokraćnom sedimentu i potječe iz krajnjih segmenata urotrakta (uretre) i vagine, zbog čega je često prisutan u malom broju u mokraćnom sedimentu. To su poligonalne stanice, a dolaze pojedinačno, premda se često pojavljuju i u nakupinama. Katkad se može vidjeti kolonizacija bakterija u staničnoj citoplazmi, za koju se misli da je važan korak u nastanku infekcije urotrakta.
Ako je u sedimentu prisutno dosta stanica pločastog epitela, a bez prisutnosti Lkc, to pokazuje da stanice potječu iz donjih dijelova uretre, i uglavnom znače onečišćenje zbog nepravilna skupljanja ili loše provedene toalete vanjskoga spolovila. Takav nalaz nema neku dijagnostičku važnost, a, ako je prisutan veliki broj Lkc, mora se isključiti vaginalna kontaminacija da bi se potvrdila uroinfekcija."
Po meni, ovo tvoje izgleda kao ok nalaz jer ovo je tumačenje za netrudnice, a s obzirom da su ti zbog T leukociti (normalno) povišeni, zato je dr tak protumačila. Mislim da nemaš razloga za paniku.
Hvala na trudu:love2: ja zaista nisam u panici,samo sam prenjela kaj je doc rekla.Mislim da kod mene paniku moze izazvati samo povecan nuhalni...
Jutro, kavica kuhana :)
Jutro!
Evo pijem kavu i vrkutu... Počela sam s Gospinim plaštem, kažu da se bebe love kao lude! :-D Dakle, recept za travanj: vrkuta, SDD i LH trakice, čisto za potvrdu. :klap::oops:
Ima kakav čaj za muške? MM bi rado probao...
Evo Emin humor od neki dan. Gledamo gaćeu robnoj kući i bile su poslagane, bijele, crne i bordo. Ja odmotam bijele i velim: ma male su... Ona meni: uzmi bordo, hoćeš bordo? Ja njoj: ali i te su male... Ona: moraš probati, ajde raširi noge... I prisloni mi te bordo gaće uz tijelo....... A jedine u robnoj, prodavačica umire od smijeha.......... :lol:
Jutrooooooooo!
Jutro drage moje :-D
Srećo, ti i ja uvijek imamo neke nove planove i strategije. Ja sam sada na b kompleksu i matičnoj mliječi. Mogu vam reći da nakon ovako kratkog razdoblja primjećujem da imam jako puno EW sluzi. I općenito sam energičnija.
Tako da ću definitivno nastaviti s tim, pa šta god bude.
I za oko mi je zapeo conceive plus lubrkant. Ima li itko iskustva, mišljenje...? http://www.conceiveplus.com/blog/?ta...plus-does-work
Srećo, ljubi Emu puno u naše ime, presmiješna je :-)
Zaboravila sam napisati da mi možda uzalud sav taj trud ovaj mjesec, jer neće biti keksanja po svemu sudeći. Nešto sam naljutila MM... :oops:
jutroo!
ja već maznula jednu kavu na putu a sad se spremam na još jednu malu iz automata...morati ću smanjiti te kave
Tayla, baš mi je drago što si opet s nama... Ostaješ ili si samo padobranac na kratko? :-)
Ja i Ema smo podijelile bočicu matične mliječi, a vitamin B sam uzimala zajedno u tableti s folnom kiselinom. Bijah jaaako gladna pa sam napravila stanku. Moram i to strusiti do kraja, hehe. Imamo strategije pa kojoj prije upali! Idemo! :-D
S mužem se HITNO pomiri, kako god znaš i umiješ.. :lol:
Ema vas već sve zna, vjerujte mi. Super su joj smajlići...... :-)
Ja se moram ispuhati, ove mucnine me ubijaju svaki dan u pojam, krene oko 13-14 i traju do duboko u noc. Ne pomaze apsolutno nista a probala sam svasta.I ne bi to bilo nikaj tako groznoga da tehnicki nemam zadnja 4 mj mucnine :-x Stalno prisutan onaj odvratan okus bljuvotine u ustima.Ako ne pojedem imam osjecaj da me netko sakom zviznuo u trbuh ako pojedem odmah kila gore....
Sve bih dala da imam trudničke mučnine... :-(
Jučer pijem vrkutu i mislim si kako su za marulju rekli da je gorka, ali i otrova bih popila, samo kad bi se ulovila mrvica... :-(
jesi probala grickati ušećereni đumbir? to sam ja u prvoj trudnoći grickala..mislim odvratno mi je bilo i to ali ta odvratnoća skrene pažnju sa odvratnoće mučnina pa šta ti ja znam, možda mrvu i pomogne. to su meni savjetovali. ima u ovim dućanima zdrave hrane. vrijedi pokušati.
Tigrić tako sam ti ja, veliki kavopija. Isto bih sebi skuhala tursku prije posla, pa odmah na poslu jednu s automata. Pa još koju tijekom radnog dana. A ako boli glava, jednu popodne... previše! Sada sam smanjila na samo jednu ujutro tursku, jer sam čula da kofein može itekako smetati u mom planu za bebu.
Ah, te žrtve koje radimo! :)
Srećo vratila sam se, nisam samo padobranac. Bilo mi je neko vrijeme jako teško, pa sam se morala odmaknuti od svega, da ponovno uhvatim dah. Ne mjerim više ni temp, da mi se bi previše pritiska stvaralo. Ionako se jako često keksamo tijekom cijelog mjeseca, pa nikad niti ne "fulamo" ovulaciju. Osim kad smo ovako na ratnoj nozi :lol:
Srećo, ne mogu se pomiriti s njim tek tako, jer nije do mene. Ja sam u "faulu" 8-) On treba meni oprostiti, a on je taj tip da njemu treba bar 3 dana da bi uopće počeo pričati. A, šta se može... Imam još nade da će ga proći na vrijeme, vidjet ćemo.
KrisZg stvarno si me nasmijala :lol:
Probala sam sve s dumbirom i meni ti je to fino ali nikaj ne pomaze.Menta, bademi...ma kakvi...kazem ne bi to bilo tako groznoga da se zapravo nisam tu javila u 12mj upravo radi mucnina koje su bile posljedica anemije, pa onda uzimanja zeljeza, pa nakon toga nemam pojma vise:-o