super priča Kikla :-D:-D:-D
zna se to desiti da nakon 100 muka da zatrudniš s prvim, drugo se desi ko od šale,
ima nešto i u tome da trudnoća sredi hormone i da je lakše ostati T ubrzo nakon
rođenja djeteta....
šta je da je, super da je takav ishod!
Printable View
super priča Kikla :-D:-D:-D
zna se to desiti da nakon 100 muka da zatrudniš s prvim, drugo se desi ko od šale,
ima nešto i u tome da trudnoća sredi hormone i da je lakše ostati T ubrzo nakon
rođenja djeteta....
šta je da je, super da je takav ishod!
Ma draga moja, bit ce ti ogromna beta i sve ce biti OK. Ja opet u srijedu idem vadit betu...
jučer sam počela s pikanjem Puregon i imam jedno pitanje. Svaki dan treba pikati u drugu stranu trbuha ili? Zaboravila sam pitati sestru dok mi je davala lijek. :-)
Joj nadam se! Mislim da cu ja vadit najkasnije u srijedu isto.Sutra ujutro odradim jos jedan testic posto ga imam doma.Jesi ti vadila privatno ili u bolnici? Ne znam je li ovaj kucni test moze pokazati 2.crtu zbog ostataka stoperice?Ona navodno ispari kroz 14 dana a danas je 14 dana od punkcije,dakle stoperica je bila prije?
Leelooluna-sam ti rekla!?! Nema šanse da ti je test pozitivan zbog štoperice. S obzirom da je prošlo 15-16 dana, nju si odavno ispiškila. Odi vaditi betu, bit će to lijepa brojka. :fige: za troznamenkastu cifru!
KIKLA123-kakva divna priča! Čestitam!
pozzzz.... punkcija prosla bez boli.... sve u najboljem redu... 4folikula i 4 JS... U srijedu idem da vidim dal sve ok...
Punkcija bez boli?
To opća anestezija?
Sretno dalje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nisu zvali iz laboratorija, provjerila sam danas sa sestrom, imaju dobar broj telefona (nadala sam se očajno da možda imaju neki krivi), i na transferu i danas su rekli da ako ima smrzlića zovu, ako ne, ne. Zasad stajem s ovom pričom, i trudim se biti pozitivna u iščekivanju testa/bete. Nakon toga ću vidjeti što i kako..
LeeLooluna čestitke na plusiću! :-D bravo :)
Kikla123 prekrasna priča :heart:
ljube drago mi je za dobro iskustvo sa punkcije, vibramo sad dalje za stanice!
Kikl
Kikl,prekrsne vijesti :heart:...zelim ti savrsenu trudnocu do kraja!
Darmar,sve dobre vibre svijeta ti saljem~~~~~~~~~~~~~~~
ajme Kikla123 pa ovo je predivna vijest :heart:
cestitam draga i nek ovaj put bude bezbrizna i uredna trudnoca do kraja!
orange, cestitam!
ljube555, sori, upadam ko padobranac - kako prirodnjak sa 4 js?
tu je ipak bilo neke stimulacije, ili?
svima ~~~~~~~~~~
hvala na odgovorima! :-)
Ljube, ginger, to su klomifenski ciklusi, oni se na vv racunaju kao prirodnjak.
Da, jos je i meni bilo cudno, kako prirodni ciklus, a tako puno jajnih stanica.
Moj drugi aih je bio samo s klomifenima, a to su ubrojili kao slabu stimulaciju.
Drzim fige da se ovaj put primi.
Ljube, kada ces saznati jesu li se oplodile?
Joj meni se situacija nikako ne sviđa.Jutros radila drugu tu trakicu i opet je druga crta,ali jednako bljedunjava ko jucer.A da je neka rastuca beta,sigurno bi i crta jacala.Tako da nije jos to to...Odoh sad vadit betu da rijesimo misterij,rezultati su popodne pa javim...
Leelooluna-neka današnja beta bude velika!!!!
Čestitke novim plusićima!!!!!!!!!
od jučer sam inkubator 2-ma smznutim blasticama-kaže teta bilogica"savršenima,kao i što su bile i svježe"...
živi bili pa vidjeli-dobila čuda toga od terapije-utriće,duphiće,estrofem+fragmin+aspirin(+ folacin)
Svim curama sretno do neba!!!!!!!:ghug:
Sretno bubice!! :fige:
Leelooluna,~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku taman betu! Nek te testovi ne obeshrabre.
ljube,~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu oplodnju!
Kikla,čestitam od sveg srca! Prekrasne vijesti:-)
Ljube 555 sretno ja u subotu idem na et
Hvala vam cure.Sretno svim cekalicama!
Katjuša :ghug:
ljube 55 ~~~~~~za tulum u labu :-);
sisak super za betu,čestitam~~~~~ neka se lijepo podupla;
leelooluna čestitke na plusu, navijam za betu~~~~~~;
suncokret19 sretno s pikanjem, meni su u Mb rekli jedan dan s jedne strane drugi dan s druge strane, pa sada, ima li to veze ne znam...;
bubicazubica da ovaj transfer bude dobitni, sretnooo
hvala svima na podršci, i evo za sve čekalice, ako sam nekoga izostavila ~~~~~~~~~~~~~~~
Ne mogu vjerovati,beta mi je 227.7!Jos mi se cini da je greska u labu!
čestitam Leelooluna!! Super beta :-D
bubice sretno!!
Hvala vam drage moje,zelim vam svima velike bete od srca!
Cestitam mila, jesam ti rekla da ce sve biti OK!!!!
Čestitam Leelooluna! Koji je to dpo, dnt?
leelooluna čestitam, super beta :-D, želim ti da do kraja trudnoće sve bude školski :-)