CHIARA; ima, kako da nema.. višnja, brusnica, mix voće hahaha,, ako išta ima, ima čaja :-D
Mislim da bi nam i travar pozavidio alternativnom medicinom :lol:
Printable View
CHIARA; ima, kako da nema.. višnja, brusnica, mix voće hahaha,, ako išta ima, ima čaja :-D
Mislim da bi nam i travar pozavidio alternativnom medicinom :lol:
ma znate sta ja cu jedan Kapučino.... :D ima ko nije za caj...žabe ce vam se naleć...
ja mislim da se meni desava O jucer boli u lijevoj strani jajnika, danas u desnoj...srecom pa smo sinoc pokrili....
Pozdrav curke!
Nisam se javljala neko vrijeme, trebao mi je odmak od svega. Sad sam tu i krecem citati zaostatke da vidim gdje smo.
Ja vam imam plusic, prvi u godinu dana nakon prve (neostvarene) T! Ukazao se na 11dpo, danas sam 13dpo. Drzte fige da je to to!
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Copy pasteano sa proslog threada. Hvala Chiara! ;)
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
sto vi mislite o tome da jedno dijete 6godina, kaze svojoj majci(mojoj kolegici) da je sanjala da JA (teta Ivana) je rodila-dobila u bolnici dvije bebe istovremeno;;;::...
sta islite da li dijete sklono tako nesto izmisliti-smislit kao sanjat...ili zaozbiljno da je mala tako nesto sanjala...
Nivana...moja petogodisnjakinja nema pojma da sam trudna. Ne govorimo nista dok ne bude sto posto sigurno da je sve ok. Ali to ju ne sprijecava da vec danima prica o bebi u mom trbuhu. A jucer je nacrtala tatu, sebe i mene i to sa dvije bebe u trbuhu :mrgreen:
I bas sam i ja sinoc rekla MM-u jel moguce da ona nekaj predosjeca.
Angiebanangie cestitaaaaaam!!!!
i ja razumijem svoje dijete-6god- ona non stop tepe o bebama i o tome kako zeli brata-seku...ali to je vec pod normaln...svaki dan nesto o tome..kako se stave bebe u stomak.kako se izvadi? i slicno...ali ovaj mali san ove male osobe bas me onak stavio u razmisljanje, i neide van iz glave......da li je to moguce da se tak sta desi??'
Angie cestitam jos jednom. :*
Iva i Nivana ~~~~~ da ugledate :heart::heart:
angiebangie cestitaaaaaam, cestiiiiiiiitam :-D
Angiebangie cestitkee. Cure koje se razumiju da mi malo objasne oko otvaranja novog odbrojavanja. Vec nas sad ima 3 trudnice (ako nisam koju zaboravila). Pa bi trebalo otvoriti odbrojavanje. Tko pise listu svaki dan i ostale informacije mi trebaju. I odmah otvaram novo
Klikni na vrhu stranice na ono Prije začeća, a kad ti se to otvori onda na dnu stranice imas otvori novu temu. Listu pise Mami svaki dan i o tome ne moras brinuti. A mozda da sve otvorite zajedno odbrojavanje? :)
A onda ok. Brinula me lista, ali znaci nemam brige za to. I mislila sam da sve zajedno otvorimo, da ne otvaramo jedna za drugom bezveze
Jutrooo!
Kavica je kuhana, poslužite se!
Odbrojavanje otvaraju cure koje su na listi, dakle koje su odbrojavale cijelo vrijeme, koliko sam ja upućena.
Angie čestitam!
Jutroo, ja nisam bila na listi pa ne mogu otvoriti novo odbrojavanje. Ako su takva pravila postivat cemo ih. Nije uredu da se netko samo pojavi i otvori novo a nije nikad napisao ni jedan post. Iako sam ja tu bila skroz s vama (i ostat cu) drzat cu se pravila
♥ lista za: 01.02.2017.♥
(ne)čekalice:
Iva_777~~~~~~~~~~~~~~~~~~~34.dc ll
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
odbrojavalice:
marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
november~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
Pozitvka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
angie čestitke od srca!!!! ajme kako divan početak godine, BEBIČAST :-D
Angie, čestitam :sing:
Hvala, cure! Jos je nestvarno!
Cestitke svim plusicima!
Jutro cure. Kava, caj, kakao, posluzite se.
pa neka onda otvore novo odbrojavanje...i da to sto krace traje....ajmo zenske toliko ste se trudile sad nek bude vase ime glavna tema...:D :D :D
chiara hvala na kavici...bas pase...iako bi se meni mogla ubrojat vec u prvu podnevnu...
ali zbilja ovaj siječanj dobro svima ide, ili je to uzrok Novogodišnja festa bila...svi se opustili i svi u nove pobjede bez opterecenja...
:-D :lol::roll:
Jutro cure...
Evo ja sam vec na drugoj kavici...
Ovo odbrojavanje je odlicno krenulo...znaci po tri curke u odbrojavanju....neka se tako nastavi i mi ostale smo brzo na redu... :-)
Zaboravih, Angie cestitam od <3
Ja se ne zelim nadati...neka me iznenadi... :-)
nada umire posljednja...:D :D
Ma ja se nadam da ce meni trakice doci do sljedeceg ciklusa vise nego sto se nadam da ce biti plus...dobro,malo lazem sama sebe,ali tako mi lakse...:-D
Heheheh i ja cu biti skromna pa se nadam da ce osim vas curke, ova godina biti plodna i za Monu, Sanjku i mene. :heart:
To to...:-) Rekla ja da ako nastavimo u istom tonu,3 po odbrojavanju sve smo brzo na redu... :-D
Pozdrav curkeee,
ja toliko tu dugooo nisam bila da sam ostala bez teksta :o tri plusića, jaoooo čestitam danijela, Iva_777 i angiebangie
Stvarno sam sretna radi vas, pa neka svaki mjesec imamo novo odbrojavanje, pusa svima...:bye:
Iskreno nemam pojma kakva su pravila, ali ja osobno nemam nista protiv da uz moje ime stoje jos dva. Dapace sto vise to bolje :mrgreen: Jedino bih pricekala prvi pregled da budem sigurna da je sve ok. Pa ak nije problem da pricekamo jos do 13.02.?
Kako sam čitala sve zaostatke pa sam ti htjela savjetovat moj lijek protiv gljivica, možda si ga probala al evo meni je stvarno uvijek pomogao. Obični tampon umočiti u domaće pravo kantarion ulje i staviti u rodnicu preko noći, par večeri za redom, meni uvijek pomogne,al ne samo za gljivice nego i upale i ranice odličan preparat.
Chicha kako si ti? Kad ides na pregled?
Dobro sam,iako sam tjedan dana bila na bolovanju, nisam dizala glavu s wc školjke :-/ sad se kao malo smiruje...
Vidim da tko god ti govori za neke simptome, ne možeš ih toliko shvatit dok ih ne osjetiš na svojoj koži...
Pregled u ponedjeljak, tad će već bit 10+2:-D
Angie - čestitam!!! Sretno :)
Chiara - hvala ti, i ja se nadam za sve nas :*
Pozdrav!! Još veselja na temi!! Angie, čestitam!!
Bome vas je već dosta stalo u red za plusiće :mrgreen:
Čitala sam prethodno, pa vezano uz djecu i predosjećaj... Moja cura (2g,10mj) spominjala je intezivno svoju sestru, što ne bi bilo toliko čudno, ali i ljubila mi trbuh jer je tamo beba, a kad u to vrijeme ja imala plus i ubrzo više nisam ništa imala... tako da i kod mene ta slučajnost.
iva, mislim da i je pravilo da se odbrojavanje otvara nakon pregleda. Ako i nije tako, mislim da bi trebalo biti tako. Logično bi bilo otvoriti ga nakon što se čuje malo srce.
po pitanju tog djecijeg predosjecaja...neznam sta bi mislila...ali sam malo razmisljala i posto je mala sanjala blizance....ono moj tata ima bracu blizance i moja baka od tate ima sestre blizanke...tako da sve je moguceeeeeeeeeee.......:lol::lol::lol:.ali nekuzim ja taj dio racunanja kome bi trebalo pripasti opet u kojem koljenu i tak to...ali ......hihihihihihihihihi....:D
Ne znam ni ja prave genetičke izračune, ali rekla bih da si ti stvarno dobar kandidat za imati blizance! :love: