Ja ne mislim da je crta ...
Ja nju i vidim i ne vidim...
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Printable View
Nemas kaj misliti, vidimo ju mi za tebe hahaha! Samo cekamo potvrdu. Izgleda da vama upali to pokrivanje par dana prije O. Vec ti je to donjelo rezultate, moguce da je i ovaj put. Moj savjet ti je ako u Pon planiras pisnuti da se sad za vikend necemu drugom posvetis i skrenes misli. Zabavi se necime.
Di je ostatak ekipice? Simptomasice, da cujemo! Di kaj pika, kaj boli, kaj je naduto? :mrgreen:
Andydea ja cekam i tvoje simptome.
Ljube, normalno je da se bojiš, ali užasno je bitno za tvoju psihu šta si govoriš, a ti si govoriš jako pesimistične stvari i naravno da onda vidiš samo negativno.
Jagodica ti je dobro rekla - da je ikome put bio lak i pozitivan, ne bi se našle na ovoj temi. Ja sam evo od danas u 31. tjednu i vjeruj mi ne prođu 2 dana da ne pomislim šta ako sad prestane rasti? Sad bi već morala imati pravi porod, kako bi to izgledalo? Kako pokušati poslije tako nečega, kako bi opet prošla bezbrižno kroz tih prvih 30 tjedana, šta sad s ovim svim stvarima koje sam počela kupovati i skupljati u sobi? Evo nije prošla ni jedna kupovina ičega do sad da nisam to pomislila. Di ću s tim ako se sad sve prekine? A 31. mi je tjedan i sve ide super, ali strah je uvijek tu. Ali nikad do sad, evo nikome osim sada i ovdje vama nisam to napisala ili rekla na glas jer uopće ne želim tu negativnost zamišljati. Ako se sad sranje dogodi, razmišljat ću onda o njemu, ne prije.
Tako da probaj i radi sebe, ali i radi svih ovdje koji se stvarno pokušavaju držati i misliti pozitivno (i svaka vam čast na tome, uz SVE što ste prošle), ako ne prestati misliti negativno, barem prestani govotiti si negativnosti pa će ti biti lakše stišati taj glas u glavi.
:heart:
Tako je i drugima ovdje treba pozitiva na listi
E a cure ja sam onda mozda pogrjesila. Ovdje se nalaze samo cure koje imaju problema sa zacecem il? Ako da onda ja netrebam bit tu :(
Jagodicabobica ma nist....bila mi o ja mislim 12 dc al nebi rekla da ce ista bit jer je muzic na jedan jedini odnos u plodnim danima izvadio cim je poceo jer kao ovaj mj nije jos spreman
Ne ne anita. Ne samo s problemom sa zacecem. Samo smo takve tu malo duze hahahahaah.
Svi koji odbrojavaju do bebacha su ovdje dobro dosli. Kad vidis srceko na uvz otvaras odbrojavanje sa tvojim imenom, a oni koji jos nisu cekaju jos malo.
Aha kuzim :)
Mislila sam kad govorite da je lako nebi bile tu i tako pa sam krivo skuzila
Ma jer je vecina nas koji ovdje pisemo tu vec neko vrijeme, pa jeli. Nije nam se nikome dogodilo iz prve, druge i sl.
I ja se smatram da nemam problema sa zacecem, samo jos nije doslo vrijeme.
EmaG, ma da, svima nam prode glavom. I meni svasta prode glavom nekad, tipa sta ako nakon tolko truda ne iznesen trudnocu. Ali brzo si skrenem misli jer me sve strah da si ne privucem negativu.
A tebi i da se ne daj Boze sad nesto krene odvijati, ti sad imas velike sanse roditi zdravu bebu. Ima puno palcica koji su se rodili u 28, 26 pa CAK i u 24tt da su danas zivi i zdravi. Tako da sto se toga tice rekla bih da se sad vec stvarno mozes opustiti!
Anita, ti to muzas pokusavas uhvatiti na prepad? Hahaha
Ema g. Zato cu ja napraviti neku temu bez strahova m,, samo pozitivne i smjesne situacije iz trudnoce. Bas zato da samo o tome razmisljamo
I meni isto često prođu neke 'što ako' misli kroz glavu, ali trudim se odmah skrenuti na nešto drugo jer kako to već ide - jedna negativna misao, pa se na nju veže druga pa treća, i onda se okreneš i shvatiš da zadnjih sat vremena samo misliš 'što ako', a to nešto se vrlo vjerojatno neće dogoditi. Kad krenem u negativu onda većinom odem u neki online shop pa si kupim nešto. Probajte, pomaže. :lool: Dok si izaberem što želim više se ni ne sjećam o čemu sam razmišljala. :lool:
Hahahahaahha ja bi bankrotirala i imala punu kucu stvari hahahahahahaha
Al dobra caka
Ja sam tako napuknuta uzas... grcevi prisutni celi dan... prsa i osjecam i ne osjecam.. iscjedak trenutno jace nego jucer... temp.ujutro 37.3 i malo prije mjerila isto takva
Hallo zene ima li vas....kuc kuc....kako ste provele dan...jel ima sto god dobroga???:peace:
Jelena, ima svasta novo, odi na proslu stranicu ak nisi vidla. Ak jesi sori, sad ak odem provjeriti zbrisat ce mi napisano.
Riri, ja nemam cak nikakav racun otvoren inace bi istamanila ebay, i to vjerojatno sve za ljubimce.
Ja dosla doma, pojela, malo odmorila pa otisli muz ja i pesica do Samobora malo prosetati, poslje kava i kolac i eto me doma u krevetu vec.
Meni (.) (.) iste cijelo vrijeme. Ne splasnjavaju za sad. Ali nema ni nikakvih osjecaja dole. Skroz mirno... Cak me sad malo i cudi taj mir dole...
U utorak/srijedu. Al, su ovakve od ovulacije hahahaha
Pa me malo cudi kako tako dugo mogu.
Ma da vam iskreno kazen, ja sam otkrila djin od maline.... I sad cekam da dobijem da mogu popiti si.... Hahahaha
Hahah dobra si...i meni su (.)(.)isto tako jos od prosle m.....nikad prestat....ja i m smo nasli si koktele u kauflandu....to nam.je extra
Cure da li vam se cini da je ova zadnja lh trakica malo jaca crtica? https://ibb.co/GxsbtfP
Jagodice hahaha ma ja sam ti onako malo rastrošna. :oops: Iako sam sad čak malo i smanjila svoju ovisnost o šopingu, prije sam bila užasna. Koliko robe i cipela i svega toga imam što je još sa etiketom, niti sam ikad nosila niti se sjećam kad je kupljeno. Moram jedan dan odvojiti da to sve spremim na stranu i dam u neku udrugu ili nešto.. A svoju glavu srediti da bude pametnija.
Justme :lool: Što je je, fin je.
Mašnice jača ti je 100%. Baš se vidi. :)
Nama bili prijatelji na večeri pa smo kartali, gledali film.. Polako otkrivam mirne oblike zabave. :lool:
Riri nama taj oblik zabave podrazumjeva bocu tog djina, ako ne i bocu ipo... I sad, stoji lipo u frizideru ohladjena, a ja cekam.
JustMe, i nedostatak simptoma je simptom haha!
Masnice, je tamnija je, i mogu ti reci da moje isto tak izglesaju. Jucerasnja pinku tamnija. Vidimo se u predradaoni :mrgreen:
Idemo u akciju Jagodice!:mrgreen:
Gdje je jos predradjaona...hihi ni plusa jos nema
:heart:
Lista za 15.09.2019.
(Ne) čekalice
anđeo26012013~~~~~~~~~40.dc
ljube555~~~~~~~~~~~~~~26.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice
justme409~~~~~~~~~~~~25.dc
Andydea123~~~~~~~~~~~23.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~~~21.dc
JelenaR~~~~~~~~~~~~~~19.dc
anita83~~~~~~~~~~~~~~18.dc
mašnica~~~~~~~~~~~~~~14.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~12.dc
Hahaha moji su pili sinoć vino ali nisu mi se ponapijali. I bolje im je jer bi ih ubila. UBILA. :lool:
Ja sam popila pola čaše i mogu vam reći da mi sinoć uopće nije padao tlak. Vjerujem da je to malo vina pomoglo. Ali ne planiram time dizati tlak naravno, samo je bilo zanimljivo za proučiti haha.
Pa gle, uvik govore za crno vino i vino od kupine da je dobro za krv. Tako da.... Ne znam koliko može štetiti to u 1dl. Ali dobro, nećemo provjeravati
Da, u biti sam i čitala da su sva istraživanja koja su dokazala štetan utjecaj alkohola na bebu bila napravljena na trudnicama alkoholičarkama, a da za ove manje količine nema dokaza. Iako baš što kažeš nećemo provjeravati haha, ovo mi je bilo sad i tko zna kad opet.
Kako ste cure?
Danas neko zatišje ovdje haha nedjelja pa valjda svi pobjegli nekud. :lool:
Ja sam bome otisla na kupanje. Hladno more malo al bas pasalo. I da, izgorila sam 15.9. Hahahaaha
Simptomi, oliti ovo sto imam ovaj pms, jos uvik isto. Prsa jutros u 3 ure prije spavanja buknula ko luda i bolila, tako i jutros kad sam se probudila. Onda se malo smire. I taj bijeli iscjedak. Al realno njega imam svaki pms valjda. Samo je sad malo vise mozda voden. A mozds i ja umisljam. Danas sam cak malo i osjetila opet nesto dolje, malo na desno, na istom mjesto ko i prije par dana. Al ne znam ni sto ni di tocno hahaahha.
Sutra ponavljaš test? :)
Mislim da cu se morati strpiti do utorka. Tj mislim da bi to bilo pametnije. Da ne moram gledati pod kutevima i sl.... Al viditi cemo hocu biti jaka dovoljno.
Ja mozda isto cu u utorak najvjerojatno cak... u utorak po kalendaru dan za M a po lh piku u cetvrtak... pa bi pocekala ipak utorak
:bye: :bye:
anđeo26012013 , gdje si ti???? Kam si nama nestala[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]