:love2:
Printable View
kleopatra čestitam
Mary žao mi je, bit će jednom i pozitivna
Moj problem... mala ovariska rezerva kod MM sve uredu.
Tri ivf-a, sve sa negativnim betama.
Nakon toga svega me vratilo na inseminaciju, i sad sam u iščekivanju rezultata.
Mary zao mi je....
Da li se Elen javljala?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pozdrav drage moje..
Dugo Vas već čitam i pratim...nova sam na forumu...imala sam FET 12-02 jedna blastocista..nemam apsolutno nikakvih simptoma...još uvijek sam u stanju "kućnog mirovanja" tako da ludim (blago rečeno):cekam:...s obzirom na prethodne dvije trudnoće (koje su završile spontanim) i neke simptome koje sam onda imala...ovaj put mi baš i ne ulijeva neku pretjeranu nadu..mada trudim se biti pozitivna...ali teško je to baš uvijek realizirati..
Čestitke kleopatri...mary sljedeći put će biti taj..dobitni:-)
evo samo kratko da se javim...nije dobro..beta još uvijek raste (1146). čula sam s nadležnim doktorima..u ponedeljak idem na uzv. i još jedno vađenje (osim ako se nekaj ne skomplicira prije) i onda budu odlučili kaj dalje. ili je vanmaternična ili djelomična implantacija ili se plod preslabo razvija...ukratko moram se pripremiti na najgore. teško mi je i jako me strah. trebala bum puno muffina speći da se oporavim...
kleopatra, čestitam na prekrasnoj beti!!
Mary123, drži se, trenutno u potpunosti razumijem kak se osjećaš:love2:
elen nadam se da ce u pon pasti beta i da se nece zakomplicirati.... drz se :love:
kleopatra bravo za betu!
Elen drži se ! nadam se da bude na kraju ispalo sve ok!
Danas mi je 8 pt, a nikakvih simptoma na vidiku :cekam:
Do sad sam imala 3 IVF-a i u svakome sam imala grčeve i probadanje (nekad od prvog dana pt, nekad od 5.-6.), a sad ništa.
Kakva su vaša iskustva s time?
Elen, nadam se da ce sve proci dobro... Samo hrabro!
Elen :love2: bit će sve ok
Cao cure evo da ja ukratko sebe prestavim, moj problem mala ovariska rezerva kod MM sve ok....
Tri ivf-a, i sad zadnje inseminacija u isčekivanju reziltata.
Pozdrav svima!!
Već sam pisala..ali post nikako da "osvane"...možda i nešto krivo radim..pojma nemam. Ne bih se ni čudila s obzirom na psihofizičko stanje. Naime..pratim Vas već dosta dugo..i odmah na početku da izrazim svoju potporu svim forumašicama na ovoj temi..
Meni je danas peti dan od fet-a...i također nemam apsolutno nikakvih simptoma osim maksimalne uznemirenosti i nesanice, ali to su već neki drugi simptomi.
S obzirom na dvije prijašnje trudnoće (koje su završile spontanim)..ne ulijeva mi ovo baš preveliku nadu i očekivanja..a opet se trudim biti pozitivna..
Elen držim ti sve raspoložive fige da prođe sve u najboljem redu
Inače, ovo mi je 3 ivf..u prvom i nije došlo do et.
maryta prvih 10 postova ce ti sporije prolaziti, kasnije ce se odmah vidjeti ;-)
sretno!
jos jedan mali dodatak.. vidjela sam da si se osudila na "kucno mirovanje". buduci da je rijec o fet-u pa pretpostavljam da su jajnici ok, nema nikakvog razloga da se ne aktiviras. osobno nejdem na treninge i nemam spolne odnose, ali sve ostalo normalno. fizicka aktivnost ne utjece na impantaciju. postoji i tema fiziska aktivnost nakon et/fet-a pa se mozes vise informirati tamo.
ako zelis da te stavim na listu na odbrojavanju, napisi mi u kojoj si klinici i kad vadis betu :-)
ninaDrv nada postoji do bete :-) sretno!
Cure :( ja sam sad napravila test (primastic) i NEGATIVAN je :( kako je to moguće...nije mogla beta past sa 185 na 0...koji je njima vrag da prodaju to u ljekarnama....kaj da radim poludjela sam ..znam da se nesmijem nervirati ali ja sam luda ko šiba..a muž također...nemam pojma kaj da radim ...da opdem sutra na sv.Duh da ne čekam utorak?????????
smiri se...samo polako i ne panicari...nemoguce k vragu da je nakon troznamenkaste bete taj glupi test o....ja bih otisla sutra na odjel..
kleopatra iskustva mnogih cura s primastickom s losa.... mozda da sutra ponovis betu?
ginekolog radi popodne,a nemam uputnicu;samo sam se zeznula sam tim testom!!!!??????????????????????:-(
Kleopatra kud baš primastick, on je bš na najlošijem glasu, ako ćeš biti mirnija otiđi pa vadi betu ili kupi neki drugi test i ponovo pišni.
neces pogrijesiti ako cekas utorak, nece se nista desiti, samo je pitanje koliko zivaca ce ti ostati...
betu uvijek mozes izvaditi privatno. po meni je to bolje nego trositi lovu na testove koji ti opet nece dat konkretnu informaciju.
Evo ja sad upadam ko s marsa, redovito vas pratim ali ne pisem bas. Moran se javiti kleopatri sta se tice tog sr.... od primasticka, jos imam traume kad se sjetim 13. i 14. dnt, dva negativna primasticka a taj isti dan (14.) beta preko300! Baci ga u smece i zaboravi na njega! Sretno!!!!!
Hvala curkeeeeeeeeeee!!!!:twisted:...jedino kog mi je žao je žene u ljekarni,koju je prvo muž uhvatio u mlin,a ja sam onda uletjela sa svojim drhtajućim,kokodakajućim i uplakanim glasom i izreferirala joj sve..kako mogu prodavati stakvo smeće..itd,na što mi je ona odgovorila da nevićem na nju nego da se smirim i da nazovem kad se ohladim??!!!
Kleopatra, nisi trebala da radis test u 21h! Zasto si ga uopste radila kad ti je beta 180 i nesto?! Nemoj se operecivati. Beta nije mogla da pane tako naglo to ti je sigurno!
Kad.sam imala biohemijsku trudnocu prosle godine, prva beta je bila oko 50 vise se ne sjecam, test je bio pozitivan, sjutra dan 3 testa su bila negativna, a prekosjutra mi je beta bila 60i nesto, taj isti dan dva su bila pozitivna.. padala je postepeno, jer smo morali da pratimo da li samo raste po malo (moguca vanmatericna) ili ve poceti da opada.
Izvini se zeni u apoteci, svi testovi nisu istog kvaliteta niti svi reaguju na istu koncentraciju :-).
Ne brini i cekaj utorak.
Ninadrv ima li sta novo? Kod mene nista...mislim da nece bit nista od ovog pokusaja.
Sesti dan
nina, maryta, mami, dupin želim vam velike pluseke (ili trocifrene bete, što se prvo odlučite...)