tonkica, e ovo vec mnogo bolje zvuci :-))
vjerujem da ce ti transfer biti u srijedu ako su smrzlici kultivirani 5 dana prije zamrzavanja....... Kad ce stoperica?
Printable View
tonkica, e ovo vec mnogo bolje zvuci :-))
vjerujem da ce ti transfer biti u srijedu ako su smrzlici kultivirani 5 dana prije zamrzavanja....... Kad ce stoperica?
bravo frčki za sto vecu betu za dva tjedna!!!
Bravo frckice i sada samo polako i da nam se pridruzis u klub
Frčka - bravo!!!!!!!!!!! Sad odmaraj i uživaj!!!!!
Tonkica - ~~~~~~ za puno kvalitetnih JS!
anka ?????
Odlično Frćka! A što je bilo s ostalima? I jesu li te pokušali nagovoriti na SET?
Jupiiiii!!! Evo me doma, isplatilo se riskirati, ali ko je bio strpljiv, ja?:lol: Hvala svima na podršci, a sad pomalo i strpljivo!:raspa:
Nažalost, druga dva su odustali, tako da nemamo smrzliće! Sve nade su u meni!:-)
Sad me zvalo, sutra navecer stoperica, pa iduci petak transfer, hvala vam cure na podrsci.
Frćka :-D
svima puno, puno, puno sreće u kojoj god fazi bile....
bmaric ? :fige:
Frćka ~~~~~~~~~~~~~~~~~ sve znaš!!!
Sandra 1971 :heart: ~~~~~~~~~
Snupi, čestitam! :-D
moja beta opet 0
bmaric - jako, jako mi je žao! :love2:
bmaric:love2:
frćka :-D, piškiti ćeš ti i prije 26. :lol:
bmaric, jako mi je žao, zagrljaj šaljem, ljetni odmor, napuni baterije pa u nove pobjede :love2:
bmaric, jako mi je žao, drzi se draga i na jesen u nove pobjede!
hvala vam cure!
sada ćemo malo od svega odmoriti, pa na zimu dalje.
Bmaric žao mi je.
bmaric,jako mi je žao,drži se draga...i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da zima brzo dođe!
anka,svaka ti čast na strpljivosti!Ne zaslužuješ ovaj nick :lol:;-) Sretno sutra od sveg srca!!
Frćka,tonkice,:fige::fige:
Svima u postupku sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~
bmaric,stvarno mi je žao... :(
Frćka neka se mrve čvrsto priem za mamu :fige:
sara ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Frćkice sretno draga:heart:
Sarice:heart:
Ruthy:heart:
kika222;2445559]Frćkice sretno draga:heart:
Sarice:heart:
Ruthy:heart:[/QUOTE]
:heart: :zaljubljen:
Sarice, sutra beta? Sretno mila!
Linalena i ostale lipanjske trudnice, uzivajte... mislim na vas... i neka sve liepo bude do kraja...
Kika i ostale jesenske kao sto sam i sama dugo toplo ljeto nam... da se odmorimo i napunjene pozitivom u rujan!
Svima!:kiss:
Sara sutra za tvoju prvu betu, ručnonožne, sretno!:fige::kiss:
Splićanka, Kika222, Ruthy, Frćka hvala drage moje na vašoj potpori. Joj ja ne znam šta da mislim, sutra je biti ili ne biti!
bmaric žao mi je :love2:
nestrpljiva anka i tu sutra vadiš betu??
bmaric :love2:, drži se draga!!!
sara10 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromnu betu sutra!!!!
Frćka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se mrve čvrsto uhvate, i da nam javiš prekrasnu betu za 14 dana!!!!
I ostalim u kojoj god fazi bili, a jesenskim čekalicama strpljenja, da im ljeto brzo prođe, i jesen brzo dođe, da smo ako ne prije, na jesen sve trudne, i to 9 mjeseci :-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!
bmaric jako mi je zao... Svima ~~~~~~~~~~
anka za sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
bmaric :kiss:
bmaric , drži se!!!!!:love2:
sara10 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromnu betu sutra!!!!
Frćka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se mrve čvrsto uhvate, i da nam javiš veliku betu za 14 dana!!!!
~~~~~~~~~~ za lijepe bete i uredne trudnoce
Sara i Anka držim fige za super bete sutra., sretno cure.
Sara i Anka, malo vibrica za sutra i od mene ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Sretno! :fige: