cure, evo jedan link na jedan Zuzin trening. ona kaže da je za početnike, ali nije prelagan :lool:
ja ću ga napraviti jedan dan, vježbe su sve izvedive, samo se ponavljaju, u tome je kvaka :mrgreen:
ima 4 runde:
http://litealloy.com/workouts/709
Printable View
cure, evo jedan link na jedan Zuzin trening. ona kaže da je za početnike, ali nije prelagan :lool:
ja ću ga napraviti jedan dan, vježbe su sve izvedive, samo se ponavljaju, u tome je kvaka :mrgreen:
ima 4 runde:
http://litealloy.com/workouts/709
Cubana, sad si me podsjetila kako sam, kad sam tek pocinjala, jedva napravila 5 sklekova na koljenima. :-*
Kako lako zaboravimo.... ali dobro je da stalno tezimo vise...
hvala, cure, za vibrce. Bolje mu je, malo je imao jucer temp, mislim da smo jos sutra u dnevnoj bolnici pa nastavljamo terapiju doma.
Danas-vijaca 10 min.zagrijavanje
AMRAP 15 min : 12x ktbl swing, 9x jump over box,6x mrtvo dizanje..
Napravola sam 11 rundi,girja 12 kg i mrtvo dizanje 20 kg..
Bile su tu jos neke vjezbe zagrijavanja i istezanje na kraju..
Ujutro sam sa malcem setala 4 sata..
Ne mogu vjerovat da uvijek zaboravim da imam runkeeper..bas me zanima kollo prehodam..
Svako jutro s njim setm po 3-4 sata..vald se i to racuna;-)
Cubana,bravo za sklekove!!
anci super pace!
zanimljiv ovaj workout, mogla bi ujutro probat :mrgreen:
ja bila s prijateljicom u setnji sat vremena i poslin toga pure cardio.
zhang drago mi je da je malac bolje!
milasova, naravno da se racuna setnja s malim, sve se racuna!
Bravo Cubana :klap: , svaka čast za prave sklekove.
Ja završila s prvim tjednom faze3. U 10 dana sam uspjela 6 puta vježbati.
a ako se računa i hodanje onda mi je desetodnevni score puno bolji 8-)
Anci, jooooj, kako te spominjem.... Nakon 10 dana odvratno prehlade odlučila sam lagano početi s onim tjednom sklek izazova. Jao i opet jao. 3. dan. nisam uspjela napraviti 6.seriju uopće, jer sam se samo skljokala na pod. Ako opet pokušam, mislim da ce mi ruke otpasti i jednostavno ostati na podu. Sutra ujutro ce me muž oblaciti...
Marta :lol:
Milasova, dobro ti izgleda ovaj trening. Jednostavno, a dobro...
milasova, jako mi se sviđa ovaj AMRAP!
marta :lol: btw. meni je taj 3. dan bio najnajnajgori ;)
jutros 21,75km, V 1:06:45, avg speed 19,5 km/h.
marta :lool:
mozda u skiny :lol:
ajd da napisem i ja svoje vjezbanje. trenutno sam na BR, W5 i W6. ide mi. morala bi kupiti teze utege, MM ce me izbaciti iz kuce, jer samo njurgam da mi trebaju utezi tezi, a prije 3 godine sam ponosno izbacila neke njegove od 3 kg. tad mi se cinilo da to nikad niko nece koristit :roll: doduse on sigurno nece.
ja sam jako slaba s rukama. sklekove mogu napraviti, plank mi ide, ali ne mogu jako dugo. jos imam problem da sam kao klinka slomila lijevu ruku u laktu. krivo mi je zarasla i zbilja neke vjezbe mi je s njom jako tesko napraviti ispravno. valjda sam i u ruci tipfeler :lool:
prvo vibrice za malenog bolesnika od zhang ~~~~~~~
ja sam ovaj tjedan sama s djecom
uspjela sam jučar odraditi w11 od BR, i uspjela sam ali sam imala milijun prekida (kaka jedno dijete, kaka drugo dijete, jedno dijete padne sa stolice, drugo dijete hoće opet jesti, prvo dijete vidi drugo dijete da jede i hoće i drugo jesti) ma katastrofa
i baš sam žalosna jer bi mi ovo trebao biti zadnji tjedan BR a ja ga radim tako ofrlje
uz to me muči neka prehlada, pa sam sva jadna
od napretka mogu prijaviti samo sklekove (sedam) kile ništa!
Marta :lool:
Ja sam mrzila taj sklek izazov!
moj zadnji tjedan alpha focusa je počeo zabušavanjem tu alfu ću valjda raditi do jeseni...
Vibrice malim bolesnicima.
Cubana bravo!
Nemam pojma kako cu nastaviti taj izazov. Bolno osjećam sve mišiće iznad dijafragme osim jezika.
Možda bi i ja trebala taj izazov raditi. Ili barem nešto sklekova ubaciti svaki dan. TBC me šokirao s istima.
Ili plank izazov?
Što kažu iskusne, što će dati konkretnije rezultate?
Sinoć sam došla s odbojke u ponoć pa se jutros nisam uspjela dignuti za vježbanje. Nadam se da ću tamo negdje oko 8 sati imati rupu u rasporedu pa nadoknaditi. Danas je na rasporedu speed 1.0.
Odvažila sam se staviti slike, pa koga zanima...
Marta :lol:
Maruška može meni sličke.
Danči ubacivala sam ponekad cardio iz bete, fino mi ide ali se ostalo nisam usudila. Radit ću još koji tjedan alphu i tu i tamo ubaciti 6w6p(leđa mi se preporode nakon par 6w6p)
kako ide taj izazov sa sklekovima?
maruška, mene zanima!
i kako te je TBC šokirao sklekovima, pa zar ih nema dovoljno u BR?
i kako ide taj sklek izazov, koliko dana se ponavlja tih šest serija?
U BR napraviš seriju sklekova pa se prebaciš na neku sasvim drugu vježbu. U TBC su nekako - grupirani. I to u kombinaciji s plankovima.
maruška, gledala sam na mobitelu pa je sve umanjeno, ali mi se čini da su ti se bedra stanjila?
meni super izgledaš :)
Hvala. :oops:
Malo se jesu stanjila ali ne dovoljno (mjerenje me toliko izludilo da ssam prestala pa nemam konkretne brojke). Kritičan je gornji dio bedara. I sve je nekako još uvijek premlitavo.
I čini mi se da mi se struk proširio u odnosu na slike od Nove godine. To mi nije jasno kako.
Izazov za sklekove ;)
Maruška, ja bim slike :) I reci mi koji ti je cilj: unaprijedit - ojačat core ili raditi više sklekova? Ako je core, onda je plank kralj. Ako su sklekovi, odgovor je očit. Sklekovi se pumpaju iz dana u dan/svaki drugi dan i tako raste kapacitet ;)
meni je TBC bio najdraži trening alfe :škartoc: mislila sam odvalit od silnog kardija, a beta mi je bila mrak.
maruska daj link :)
Maruska, daj link!
maruška, ne znam za struk, ali kopiram šta ančina diva tatiana kaže:
Read more at http://www.lovingfit.com/exercises-w...k5GdJAHdYuQ.99Citiraj:
One more thing that I would like to point out, as girls we want to have nice abs but we also want to have a thin waist, so I would recommend to avoid doing too many side plank holds and do more side to side bends. To make my waist smaller I do side bends about 4-5 times a week 20 – 60 reps, 20 at a time. Side to side bends really help to tighten the side muscles without bulking them up. You can do that while you watch TV, or right after you wake up in the morning. If you are a guy then you can skip on side bends and do side planks holds instead.
Ovaj side bend, to bilo nešto kao russian twist kod Jillian?
Ja bi struk od tete u crvenom.
Da vam mahnem, čitam vas sutra. Vratila sam se u stvarnost, sa nekom prehladicom ili padom imuniteta, ali sam jučer i odradila svoje treningiće. Još nisam školice stigla vidjeti zbog puta, ali ću. Vidim da ste marljve. :-)
moj struk je prirodno preširok, tj. nisam ni stine ni kruškolike građe nego jabučaste, pa prema tome, želim da je što tanji, bez kvadratastog izgleda
naletila sam par puta na idealnu fotku, ali sad ju ne mogu pronaći
Maruuušaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaa :klap::klap::klap::klap::klap:
ja još jednom moram reći da mi je nevjerojatno koliko vi cure na ovom topiku motivirate
čim se maknem odavde počnem zabušavati, brljaviti s prehranom itd...
i onda dođem tu i vaši uspjesi i volja i bodrenje jedna druge mi baš daju boost koji mi treba :heart:
maruska super izgledas :klap: ja ne bih rekla da ti se struk prosirio.
ja isto zelim struk kakvi ima teta u crvenom.
palcice ~~~~~~~ ozdravi brzo.
ja danas core cardio, mozda bude jos bicikla popodne ako bude vrimena
Maruskaaaaa, hebateled, koji si ti komad!!!