Bravo i super za stav !!!
istina bez problema se može otići tamo ujutro, jedino vodi računa da imaš vozača za natrag vozit jer nakon maratona je to teško izvesti. ;-)
Printable View
Kjb, bravo :-D
Bas sam uzbuđena zbog vas dvije! Ne mogu zamislit kako je tek vama!
Kjb i lili super :klap: :naklon:
Bravo cure. Sretno s pripremama.
Hvalaaaa curke.
Pocinjemo s pripremama 17.7. tocno za 2 tjedna.
Kjb i Lili sretno s pripremama! Svaka vam čast cure :heart:
Danas full, bio je dobar. Poslije lijepim link.
wow!! znam da Lili planira na maraton, ali sad i kjb!
svaka čast cure!
Juče radila ovaj http://www.lovingfit.com/exercises-w...do-it-workout/
Medicinku sam zamijenila utegom, dobro je poslužio za balansiranje. Standing row je bio jadan, svako malo sam gubila ravnotežu, dok close grip push up sam radila na koljenima zadnja dva ponavljanja.
j-la bravo!
bome si se dino navukla na Tati!
ja jucer nisam stigla nist
mala kmecala cim sam ju ispustila iz ruku
kroz cijeli dan je odspavala par puta po 5 minuta
danas se nadam boljem danu i koje 3 serije dijastaze + cucnjevi i lungesi
fino navukla...
vrag ti u tipfelere!
jutro, tipfelerke i ostale!
sinoć odrađen neki moj miks svega i svačega, neki EMOM, pa malo Ktb-a, sve u svemu ok. danas imam u planu tati.
spajka :lol: :-* :-*
znas da ja tebe jako volem :trep:
ma, idem si na zivce...tipkam s telca :mrgreen: s djetetom na sisi, nekad jos i lijevom rukom...di necu krivo tipkati...
j-la
mislim da će ti rezultati s Tati bit baš vidljivi, nastavi ovako i preko ljeta i na kraju ljeta: hoćemooooo slike! :-)
sad kad ste odskakutale za mene, nema mi povratka.
Nadam se da ću se moći dobro pripremati (da me neće zezati zdravlje koje je naravno na prvom mjestu).
Magriz, odmah sam se prijavila, hvala za link
joj krasna inicijativa, idem se i ja prijavit.
Nadam se da će se dat izvest u okviru priprema.
.
kjb koliko si stavila? ja 10km, računam da će se ta prije uklopit u pripreme nego ona kratka, al slatka na 5km. Trener nije baš "raspoložen" ako se previše hoda po utrkama nauštrb treninga dok traju te pripreme za maraton.
Ja se za čudo Božje danas odlično naspavala, spavala ko top i puna sam enrgije nasuprot jučerašnjoj sebi. Druga žena :-)
Prijavila sam 10 km, a ako i ne odemo kotizacija ode u dobrovolljne svrhe.
Tako je.
Dobar clanak:http://3sporta.com/utjecaj-sna-na-tr...ultate-trkaca/.
Utjecaj sna.
Lili bilo bi većeg efekta da svako malo na poslu neko nešto ne slavi :lool:
A ja jadna, druželjubiva, pa me svi zovu na kolače :mrgreen:
Danas upper zvučnog naziva http://www.lovingfit.com/exercises-w...-work-workout/
Sad odoh na radler u majici bez rukava da pokažem rezultate 8-)
Tooooo j-la miske im pokazi !!!
Bravoooo za trening!
Prijavak: u 20h sam isla solo otrcat lagano 50 min :trci: 9.3 km 5:25, pa na svjezem zraku odradila snagu na livadi s pogledom na Zg more :heart:, natrag doma 1.8km pa jos doma malo snage s girjom i utezima. Ko nova sam sad.
ja prijavljujem tešku glavobolju od skidanja sa šećera
cure moje osjećam se ko neki junkie, nisam ovo još iskusila, ko u polusnu nekom sam :-o
sinoć sam ipak u 19h išla trčati, otrčala 6 km - vrućina strašna iako sam u šumi bila
još ništa ne radim s utezima zbog lakta, čekam slikanje
zato yogu ne mašim :heart:
j-la samo napred s bezrukavnim majicama, ti to zaslužuješ :kiss:
flopi, vjerujem da je tesko. Sjecam se da je menk bilo tako kad sam micala secer i bijelo brasno.
Prava pravcata ovisnost.
Drzi se, prvih par dana je najteze!
Vibram da je lakat dobro :-)
Ja sam na kombinaciji tati-zhang, sta reci..obje plave, zgodne i opake :heart:
jutro, sinoćnji prijavak:
1.http://www.lovingfit.com/exercises-w...e-workout/-sve 4 runde
2.https://www.instagram.com/p/BWK2WQSB...vfitness&hl=hr - 3 runde umjesto 5
3.https://www.instagram.com/p/BWDK7FMH...ia_clark&hl=hr - EMOM
i za kraj full body stretch sa youtubea
bilo mi je stvarno teško jer zraka nije bilo..umirala sam od vrućine
joj, flopi, drz se!
ja se skidam s bijelog brasna i rafiniranig secera svake godine pred ambroziju i nemam tih simptoma, osim sto mi fali malo tog junka...
ali, ja jedem ostale uh (u ukupnoj kolicnii manje nego prije), a ne odricem se ni tekucih uh :mrgreen:
i recimo, voca nema sanse da se odreknem pa ocito imam dovoljno secra
nadam se da ce ti brzo proci
joj, bas sam tuka, ovo sam ti flopi htjela na drugoj temi napisati...
on topic, nisam ni jucer nista, nisam stigla, a cak se nam se ni velike seke nisu vratile
previse obaveza, cendrava beba koja ne spi po danu...i nemam kad, bas sam zalosna zbog toga
bravo svima za odvjezbano!
j-la samo ti pokazi!
zaboravila sam te pohvalili kako si se fino stesala! bravo!
:ina_niz:
dajte mi posaljite slikice, nisam vas dugo vidjela
Ja bih vidjela j-la..salji mi fotke...zaboravila si na mene :-P
Nema novih fotkica, nego Ginger nije vidjela one starije.
Kad bude, šaljem ;-)
Ginger, upsićka je mala, ne opterećuj se vježbanjem :-*
I hvala :-)!
Tigrić ne otvara mi ovaj link od Tati, a baš sam radoznala.
J-la piši o zavidnim pogledima
Lili lijepo da si tako lijepo otrčala i odvježbala jučer - ja sam po prvi put išla na trail traning (7 km) i bilo mi je baš dobro (ja sam od onih koja će trčati polako, paziti na zglobove i uživati u prirodi) jer su mi narasli standardi od trčanja u Nizozemskoj (trenutno se ne vidim u trčanju gore-dole po nasipu). Nego Lili, ti isto ideš 15-og na GO? ja isto, i to tri tjedna, pa početak maraton priprema moram odraditi sama. Znaš li kolike su dužine u prva tri tjedna?
Flopi suosjećam, ja se skidam sa tekućih UH pa imam pravu apstinencijsku krizu :oops:. Ali hladni čajevi mi baš pomažu kod glavobolje i malo ih zasladim umjetnim zaslađivačem pa izgleda kao da mi je baš dobro. I tebi i tigrić bravo za vježbanje
Znači bila si jučer na Ponikvama, lijepo je jel da? :-) ja kad god mogu skoknem gore, čak i sama da udahnem svježeg zraka i otrčim.
no kako sam prošli tj bila na 2 brdska treninga, a i dijete mi ima svoj termin sporta u to vrijeme, odlučila se jučer za Jarun u večernjim satima.
vjerujem da standardi rastu nakon Nizozemske, eto sad preko ljeta ćeš se imat prilike odmaknut od nasipa al vjerujem da ćemo ga se obje zaželit zbog trčanaj u grupi jer je dužine fakat puno lakše odradjivat u grupi nego solo.
Ne znam ti točno al budući da je početak vjerujem da će bit najmanje dužine, iako startamo zasigurno s 20+ (21 ili 22km tako nekako predviđam). Ajd bodrit ćemo jedna drugu, u istom smo sosu :-) isto sam van Zg 3 tj, idem 15.7. ko i ti. Budući da idem na brdovit otok, trener mi je rekao da ne pazim na pejs, on je manje bitan, bitno je istrčati zadane kilometre. Pa da znaš. A moj otok je uz to i malen, pa ću se vrtit po otoku ko hrčak u kavezu, svi će me upoznat :lool: bit ću otočka maskota.
A poslije mora, još nismo sigurni gdje će nas putevi odvesti (u ZG zasigurno ne idemo nazad odmah) al gdje god bilo sumnjam da će bit ravnog terena kao u Zg. :mrgreen:
Flopi, žao mi je što te takva kriza ulovila. Mislim da nije samo do šećera već i do vrućine i svega skupa. Vibram da što prije prođe!
Ginger, polako, dobro kaže J-la, upsička je stvarno mala, dobro išta stigneš uz nju!
Lili i kjb, super mi je čitati o vašim pripremama!
Jučer oko 8 na nasipu je bilo grozno vruće, i još neke puste škole, gužva, nije baš neki doživljaj. A kako smo sami s malom doma ne možemo skupa ujutro pa je ovaj tjedan mm išao sam, svako jutro :facepalm:Mislim da ću za slijedeći tjedan predložit da idemo naizmjenice.
Imam finu upalicu od prekjučer, kružni u garaži, a dugo nisam radila s utezima i eto!
ja se isto divim Ginger da uopće išta stigne uz bebicu, selidbu, ostalu djecu :naklon:
Flopice držim fige da brzo prođe kriza!
Svi govore kako je jučer navečer bilo jako vruće, nemam pojma kako meni nije, doduše ja se razgolitim kad trčim, turbo kratke hlačice i top pa mi pirka sa svih strana :lool: meni bilo onak ugodno, ni vruće ni sparno. Bit će da sam se naspavala, pa mi sve izgledalo supeeer :-)
ivana s de ti njemu fino predloži smjene po danima, tako muž i ja na moru.
:lool:
Ma šta'š se skidat :mrgreen:
Flopi ovo sa tvojim zdravstvenim stanjem sam zaboravila komentarisat.
Ovdje potpisujem Ivanu s. Vidim da su ti cure isto pisale tamo. Mene je juče bolila glava, ali to pripisujem vrućini i nespavanju. A ne skidam se sa UH :lool:. Nikakvih!
I cure bravo za otrčano! Po ovoj vrućini trčat je samo za naklon :naklon:.
Je l nam MB živa?
Flopi ne boli me glava jer se ne skidam. Dosuse nije da se i oblacim zbog vrucina :lool:
Ali zbilja je vrijeme koma.
Ja pak samo spavam. Kad dodjem doma zaspem.
Ja sam jucer trckarala ranom zorom jer popodne kao sto rekoh spavam. 12 min test. 2.45 km.