Zabac u pravu si za razocarenje ali ja nestrpljiva
zelim ti veliku betu u cetvrtak:love2:
kad pogledam u moju srecicu lakse sve podnosim:zaljubljen: ali mi je tesko zbog njega sta ce vjerovatno ostati sam jer smrzlica vise nema
Printable View
Zabac u pravu si za razocarenje ali ja nestrpljiva
zelim ti veliku betu u cetvrtak:love2:
kad pogledam u moju srecicu lakse sve podnosim:zaljubljen: ali mi je tesko zbog njega sta ce vjerovatno ostati sam jer smrzlica vise nema
pretorija,ne biti tužna urin testovi kod IVF-ova su nepouzdani,tako npr.po Engleskim smjernicama izričito ne preporučuju urin testove baš zbog nepouzdanosti obzirom na visoke doze hormona koji se uzimaju kod mpo.
nade još ima.osim toga 11 dnt je rano,a to i sama vjerovatno znaš.
ne želim ti buditi lažnu nadu ali čitala sam jednoj curi je 12 dnt test bio negativan a 14 dan beta veća od 150, pa toliko o testovima!!!
znam da si nestrpljiva,alii glavu gore bit ce to dobro.
jesi ti išla sa doniranim js?
Hvala ti, nadam se da ce biti, ali i ako ne bude, ne zelim odustati. Ne znam tvoju povijest, ali znam da vas ne treba sprijeciti to sto vise nema smrzlica. Pravila u ovoj borbi su da nema pravila i da nema odustajanja do krajnjeg cilja.
Glavu gore i idemo svi zajedno u pobjede....
Meni su prosle godine sve lade potonule, dok nisam nabasala na ovaj forum i dvije dobre duse sejlu i mare koje su me odvele dalje i pomogle kad je bilo najpotrebnije. Danas ne pomisljam na odustajanje. Tako da nemojte ni vi. Zivot ima obicaj da nam pokaze put kada mislimo da smo zapeli...
Head up and stay strong
Hvala puno na uthjehi puno znaci u ovim trenutcima za Mare si u pravu sta bi mi bez nje a I Sejla vidim da je jako za pomoc treba neko nasljedit nasu Mare jer ce sad imat pune ruke posla I nece imat puno vremena za forum.
Ja imam snage za dalje moja borba traje vise od 20 god
samo nemam vise bas vremena,godine brzo prolaze nazalost.
ako I pokusamo ponovo trazili bi istu donorku a ona ove god ce imat 36 god i ko zna dal bi i donirala ponovo sve to uzima vrijeme
Ignis
hvala za info i ja se pomalo nadam da nesto nije u redu sa testom radicu betu 27 pa cu znat na cemu smo
da bila sam na donaciji PFC 2011 februar i uspjesno imam sina od 20 mjeseci
Joj hvala vam cure :shykiss:
Pretorija, žao mi je za minus, ali nadam se da je lažan, čekamo betu i navijamo da sinčić dobije bracu ili seku (uf, ja već jedva čekam po bracu ili seku kraj nje tako dobre) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Žabac draga, za lijepu betu :kiss: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
čekamo vijesti o našoj mare i njenim anđelicama, forum će naprosto pošandrcati od veselja :-D
i pipi će nam skoro, ako već i nije, nadam se da je sve super :kiss:
valii, dobro nam došla!
Sejla E. je preslatka <3
Djurdja cestitam!
Pretorija jos nije sve izgubljeno! ~~~~~~~
Cure, saljem vam svima puno pozdrava iz Praga!!! :-)
zabac, kiss! bmaric, sretno
pretorija, sjecas se kad se mirna javila ovdje, kad su tek poceli...ko kaze da necemo ici po jos :-), drzi se draga
đurđa čestitam!!!!:-D
Iznenađena sam ažurnosti HZZO-a koji mi je poslao rješenje za mjesec dana!!!!tako da se i ja spremam via Prag u 7mj......ljekovi spremni,samo da M ne kasni i oko dvadesetog bi trebali po svoje smrzliće....nervoza pomalo počela...:raspa:
Drage moje vadila krv danas 14dt da vidim na cemu sam jer mislim ako sam bar malo trudna pokazace ali nema nista:cry:
Tako mislim da nema potrebe da nastavim sa hormonima jer mi izazivaju mucnine vec 4 mjeseca sam na kojekakvim hormonskim tabletama.
Draga mare hvala ti na podrsci I ohrabrenju za dalje
Mislim da cu bit prva osoba na ovom forumu ako trazim istu donorku ponovo nisam citala o slicnoj situaciji dosad.
Zahvalna sam sudbini sta mi je podarila moje djetesce nakon toliko godina cekanja. uz njega je lakse sve podnijet:love2:
meki, draga, sretno!
pretorija, zao mi je, vjerujem da ce ti se zelja za drugim ostvarit malo kasnije
Novim i starim trudnicama čstitam a svima ostalima želim što prije da budemo i mi mame!Ja sam malo na odmoru psihičkom i fizičkom i punim batreije za 9mj!:-)
pretorija žao mi je!
uzivaj sa svojim bebacem,a nove pobjede te tek cekaju.
meki super za hzzo i sretno u 7 mj.
Ja sam predala papire za FEt prošli tjedan,odmah nakon negativne bete, čula se sa Mirnom kaze dva ciklusa i u trećem planiramo u Prag, znači 9 mj.
pozz svima!I neka više krenu te pozitivne bete i trudnice.
draga pretorija :love2: drži nam se, i nek ti sinčić dade snage za novi postupak, uz tebe smo!
meki i bmaric, sretnoooooooooo :heart:
valiana :kiss:
Hvala cure!
Prosli put sam morala 2 x 2 utica stavljati, sada tri puta dnevno. Da li to mora biti svakih 8 sati ili si mogu rasporediti od ujutro do pred spavanje?
ja ih raspoređujem nekako,ali okvirno mislim da bi trebalo vrtit se oko 8 sati,malo prije malo poslije
Drage cure, pošto je tema o doniranju spolnih stanica malo zamrla, a vidim da se ovdje piše i o tome, mene zanima sljedeće: pod kojim uvjetima se može ostvariti pravo preko HZZO- a na jedan takav postupak? Kako to u praksi ide? Da li se može ostvariti pravo doniranja embrija?
Hvala!
Draga špelkica, hzzo odobrava donaciju za dijagnoze kod kojih se nikako ne može ostvariti trudnoća vlastitim stanicama. Ako ikako mogu pomoći vlastitim iskustvom, piši i na pp.
:klap: Zabac cekamo tvoju visoku betu danas:love2:
Bok drage moje. Oprostite sto se nisam javila ali nakon pregleda na 9. i poltjedana sam odmah otisla na more a ovdje mi je net problematican. Uglavnom, sve je bilo super,bebice velike skoro 3cm, dobili i slikice. Slijedece smo naruceni na 12 tt. Jos par dana uzivamo na moru. Pozz svima
Zabac draga sretna sam zbog tebe :klap:
12 put nije malo bilo je krajnje vrijeme
Zanima me koliko embrija su ti vratili?
Hvala ti, nažalost nije prva pozitivna beta pa sam malo još rezervirana, ali je zato prva u donaciji. Da, dugo smo u ovome i vrijeme je da dođemo do pravog cilja. Vratili su mi dva embrija stara 96 sati. Bile su 2 morule, ali vidjet ćemo na uzv što nas čeka.
Već dugo želim dupliće, pa se nadam, ali zadovoljit ću se i sa jednom urednom trudnoćom i divnom, zdravom bebicom.
Žabac, super vijest, čestitam ti i sretno dalje!
Zabac, cestitam, prelepa beta, blizanci sigurno! :-D
Inace ja sam nova ovde, iz okoline Subotice se javljam, citam ovu temu vec nedelju dana...
leeloo77 uživaj!!!!!!!!!!!!8-)
Žabac super..čestitke!!!!!!!!!!:klap:
sejla,mare,kismet,Ignis HVALA!!!!!!!!!!!!
sejla,mare,kismet,Ignis HVALA!!!!!!!!!!!!nadam se da ću i ja uskoro promjeniti avatar i da će biti tako lijep kao sejlin:zaljubljen:
Žabac,čestitke za lijepu betu,i navijamo za blizance:-D